1| Изберете продуктът, който желаете да закупите. За целта може да използвате филтрите в менюто отляво за да стесните избора си. Например ако търсите фотоапарат, който е с разделителна способност 16MP и има вграден Wi-Fi за споделяне на снимки, може да изберете съответните опции от менюто и сайтът ще ви покаже само това, което ви интересува.

 

 

 

 

2| Ако искате да научите повече за някой продукт натиснете бутона „Вижте повече“, където ще може да разгледате детайлните му характеристики.

 

 

 

3| Ако се колебаете между няколко близки по възможности продукти, може да използвате бутона „Сравни“ за да прегледате подробно разликите им в табличен вид. Може да сравнявате до три продукта.

 

 

 

4| След като сте се спрели на конкретен артикул, добавете го в кошницата с натискане на бутона „Купи“. Сайтът се превърта до „количката“ където може да видите добавения продукт. Ако желаете да продължите с пазаруването просто свийте количката чрез кликване върху иконата ѝ, а ако желаете да преминете към финализиране на поръчката, натиснете „Виж количката“.