Вашата количка е празна!
Меню
Код: 3569 Арт. № 0635C003AA

Кратки характеристики:

Издръжлива, мощна и лесна за използване с автоматични функции, кинокамерата EOS C300 Mark II предлага запис във вътрешната памет на невероятно 4K/Full HD видео с широк динамичен диапазон, външен RAW изход и Canon Log2 формат, за да ви помогне да реализирате творческата си визия.

 • 8,85 MP Super 35 mm CMOS сензор
 • Записвайте 4k видео със скорост на трансфер до 410Mbps/10 бита с кодек XF-AVC H.264
 • DR от 15 стъпки по скалата за експонация с Canon Log2
 • Записвайте едновременно 4K във вътрешната памет и 4K RAW на външна памет
 • Dual Pixel CMOS AF
 • ISO светлочувствителност до 102 400
 • Ниски изкривявания от поредовото сканиране на затвора
 • BT.2020, Canon Cinema Gamut и DCI-P3
 • 4-канално 16/24-битово аудио
 • Широка гама от съвместими обективи
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

Издръжлива, мощна и лесна за използване с автоматични функции, кинокамерата EOS C300 Mark II предлага запис във вътрешната памет на невероятно 4K/Full HD видео с широк динамичен диапазон, външен RAW изход и Canon Log2 формат, за да ви помогне да реализирате творческата си визия.

 • 8,85 MP Super 35 mm CMOS сензор
 • Записвайте 4k видео със скорост на трансфер до 410Mbps/10 бита с кодек XF-AVC H.264
 • DR от 15 стъпки по скалата за експонация с Canon Log2
 • Записвайте едновременно 4K във вътрешната памет и 4K RAW на външна памет
 • Dual Pixel CMOS AF
 • ISO светлочувствителност до 102 400
 • Ниски изкривявания от поредовото сканиране на затвора
 • BT.2020, Canon Cinema Gamut и DCI-P3
 • 4-канално 16/24-битово аудио
 • Широка гама от съвместими обективи
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 12 месеца
Цена:
21 990.00
  лв
ИзображениеНагоре
Размер на сензора

Super 35mm (24.89 x 18.66mm)

Разделителна способност

9.84MP (4206 x 2340)

Видео формати

MPEG-4 AVC/H.264

Съотношение на кадъра (видео)

16:9

Индикация "Зебра"

Да

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Ръчен

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

Стандартно: ISO 160-25600, Разширено: ISO 100-102400

Режими на снимане

Ръчен

Баланс на бялото

Ръчен, Дневна светлина: 5400К, Нажежаема жичка: 3200К, Цветна температура (2000 - 15000К)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

4" 1,230,000 точки

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

XQD

SD

ДругиНагоре
Чехълче за аксесоари

Да

Видео кодиране

4:2:2 (YCC) 10-bit

Вграден ND филтър

Стандартно: 2, 4, 6 стопа, Разширено: 2, 4, 6, 8, 10 стопа

8,85 MP Super 35 mm CMOS сензор

Подобрен 8,85MP Super 35 mm CMOS сензор на Canon, проектиран специално за запис на видео, осигурява превъзходни изображения с висока разделителна способност и висока чувствителност, нисък шум и много малка дълбочина на рязкост.

Творческа гъвкавост

Насладете се на разнообразни висококачествени креативни опции за снимане с изключително гъвкавия кодек XF-AVC H.264. Записвайте невероятно 4k видео със скорост на трансфер до 410Mbps/10 бита за лесна интеграция в съществуващи 4k работни процеси и избирайте лесно комбинацията от разделителна способност и тип кодек, които най-добре отговарят на вашата видеопродукция.

Свобода за действие

За максимална свобода в постобработката вграденият формат Canon Log2 улавя максимален диапазон от яркости, осигурявайки динамичен диапазон от 15 позиции по скалата за експонация.

Записвайте невероятни 4K изображения във вътрешната памет

Реализирайте творческата си визия. Записвайте едновременно невероятно 4K/UHD видео с висока скорост на трансфер в двете вътрешни CFast 2.0™ карти, 2K заместващо видео в SD картата и предавайте 4K RAW видео към външни устройства за ефективен работен процес. Използвайте предимството на излишъка от данни на 4K сензора за запис във формат Full HD с по-високо качество и значително по-ясни резултати благодарение на HD обработката чрез предискретизация.

Лесни автоматични функции

Изберете и снимайте. В съчетание с широката гама от ръчни контроли EOS C300 Mark II улеснява живота на самостоятелно работещите творци благодарение на иновативните автоматични функции, които ви позволяват да се концентрирате върху действието. Това включва Dual Pixel CMOS AF, който покрива приблиз. 80% вертикално и 80% хоризонтално от сцената, функцията "Разпознаване на лица AF" (със съвместими обективи) и автоматичен баланс на бялото, за да не пропуснете нито един кадър. Автоматичното фокусиране е допълнително подобрено с възможността за избор на AF скорост (със съвместими обективи) и характеристиките за AF проследяване на обекта, които гарантират по-естествено фокусиране.

Превъзходни характеристики при всякакви светлинни условия

Снимайте навсякъде и записвайте видео с нисък шум в трудни условия благодарение на широкия диапазон на ISO до 102 400, което осигурява по-висока чувствителност и отлични характеристики при слаба светлина. Вградените ND филтри осигуряват допълнителен диапазон от 10 стъпки за контрол на експонацията (в режим на разширяване) при ярка светлина или когато е необходим по-широк отвор на диафрагмата.

Намалени изкривявания от поредовото сканиране на затвора

Скоростта на четене на сензора е значително подобрена, което води до още по-ниски изкривявания от поредовото сканиране на затвора така, че дори движещите се обекти запазват правилната си форма.

Широк избор от цветови гами

EOS C300 Mark II предлага разнообразни цветови гами, подходящи за работния ви процес и крайния изходен носител, включително BT.2020, Canon Cinema Gamut и DCI-P3.

Висококачествено аудио

EOS C300 Mark II поддържа LPCM 24-bit/48 kHz аудио за качество на звука, което е по-добро от това на компактдиск. Кинокамерата предлага 4-канален вход, включително жак за микрофон, вътрешен мономикрофон и два XLR порта, което позволява избор и смесване на много аудиоизточници за запис на звук с усещане за атмосфера.

Широка гама от сменяеми обективи

Разширете творческите си възможности с повече от 90 сменяеми обектива EF и EF Cinema на Canon. Поддръжката на моторизирано управление на вариото допълнително повишава гъвкавостта при снимане. Гнездото за обективи EF може да бъде сменено с PL гнездо и обратно от одобрен сервизен център.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   21 990.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   21 990.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  769.65 лв.
  2
  Години
  1319.40 лв.

Общи условия на застраховка