Вашата количка е празна!
Меню
Код: 3570 Арт. № 0565C003AA

Кратки характеристики:

 • 1,0-инчов CMOS сензор
 • 4K видео
 • 12 MP снимки
 • Canon Log и Wide DR гама
 • Запис на 4K видео във вътрешна карта CFast 2.0™
 • До ISO 20 000,
 • Вграден ND филтър
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 1,0-инчов CMOS сензор
 • 4K видео
 • 12 MP снимки
 • Canon Log и Wide DR гама
 • Запис на 4K видео във вътрешна карта CFast 2.0™
 • До ISO 20 000,
 • Вграден ND филтър
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
3 849.00
  лв
Качество на цифрови снимки

8,29 - 12 Mp в зависимост от формата

Вграден ND филтър

Да , 4 стъклени филтъра в тялото на кинокамерата: Прозрачен, 2 стъпки, 4 стъпки, 6 стъпки.

Настройка за автоматичен контрол на усилването

Да

Формат на запис

XF-AVC. Формат на компресиране: MPEG-4 AVC/H.264

Лимит за автоматичен контрол на усилването

28,5 dB

Кадрова честота на запис (PAL режим) MXF

4K запис: 305 Mbps/205 Mbps при 25,00 P

Full HD запис: 50 Mbps при 50,00 P; 35 Mbps при 50,00 i/25,00 P

Настройка за усилване

0,0 - 42,0 dB

Кадрова честота на запис

4K запис: 305 Mbps/205 Mbps при 25,00 P

Full HD запис: 50 Mbps при 50,00 P; 35 Mbps при 50,00 i/25,00 P

Висока/Ниска кадрова честота

1/4x - 1200x скорост. Кадровата честота е 25,00 P

Видео формати

XF-AVC. Формат на компресиране: MPEG-4 AVC/H.264

Размер на сензора

1" (13.2mm x 8.8mm)

Слот за памет

CFast

Резолюция на видео

4К DCI (4096 x 2160) 25p, 4К DCI (4096 x 2160) 30p

4К UHD (3840 х 2160) 25p, 4К UHD (3840 х 2160) 30p

Full HD (1920 x 1080) 50p, Full HD (1920 x 1080) 60p

Тегло

930 гр.

Размер

125x102x122 мм

С креативност и универсалност XC10 заснема невероятно 4K/Full HD 4:2:2 видео и висококачествени 12 MP снимки и има компактно, леко и лесно за използване тяло с обектив с 10x увеличение, оптичен стабилизатор на образа и Wi Fi дистанционно управление.

Превъзходно 4K/Full HD видео и 12 MP снимки. Невероятна универсалност и творческа гъвкавост. Лесна употреба и лесен работен поток за последваща обработка. Снимайте превъзходни изображения с висока разделителна способност. Снимайте 4К с 305 Mbps/4:2:2

Усъвършенствана обработка на Full HD изображения. Овърсемплинг HD обработката е усъвършенстван алгоритъм за дебайеризация за обработка на изображения, който ефективно използва предостатъчните ресурси за заснемане на 4К изображение при Full HD запис. Камерата записва 4К изображение, RGB каналите са разделени на три отделни 8-мегапикселови 4K сигнали и след това 4K RGB сигналите се обединяват и мащабират вътрешно до Full HD (1920x1080) сигнал. Това подобрява възприеманата разделителна способност и ви позволява да запивате значително по-чисто Full HD изображение.

Динамичен диапазон с 12 степени с гама настройката Canon Log. За максимална свобода в последващата обработка, вградената гама настройка Canon Log улавя максимален диапазон от тонове, осигурявайки динамичен диапазон с до 12 степени. Разширяването на динамичния диапазон до 12 степени позволява детайлите с прекомерна светлина или сянка да бъдат записани, като по този начин увеличава обхвата на цветовата корекция.

Благодарение на използването на процесора DIGIC DV5 на Canon, XC10 има значително повече възможности за обработка в сравнение с предишния процесор, позволявайки на 4К филми с висока скорост на запис да бъдат записвани, заедно с поддръжка на гама настройката Canon Log и на много други ключови функции на фотоапарата.

Заснемайте с лекота красиви 12-мегапикселови снимки с висока разделителна способност и решавайте как да изглеждат и да бъдат заснети, като изберете една от многото настройки за изглед и функции за корекция. Можете също да извлечете и съхраните най-добрите единични кадри от 4K видео в 8,29-мегапикселови снимки.
Хванете всички ъгли: универсален монтаж и снимане

Компактното тяло на XC10 позволява лесен монтаж в тесни, високи и отдалечени места. С тегло от само 930 g (само тялото) фотоапаратът е идеален за употреба с дронове за снимане на висококачествен 4К въздушни кадри, или за комбиниране с олекотена платформа за рамене.
Вграден IS обектив с 10x увеличение за оптимизирано 4К заснемане

XC10 е оборудван с вграден обектив с 10х оптично увеличение – обектив с 27.3-273 mm f/2.8-5.6 оптично увеличение (еквивалентен на 35 mm и в режим на снимки е 25 – 250 mm) – оптимизиран за 4К заснемане. Обективът разполага с отделни пръстени за настройване на фокуса и увеличението и използва комбинирана оптична и електронна система за стабилизиране на образа за гладки и стабилни изображения при запис без статив или в движение (електронният стабилизатор на образа не е достъпен във всички режими на снимане).

Записвайте видео с нисък шум в трудни условия благодарение на високото ISO до 20 000, което осигурява по-висока чувствителност и отлични характеристики при слаба светлина. Вграденият ND филтър допълнително подобрява контрола на експонацията при ярка светлина или когато е необходим по-широк отвор на диафрагмата.
Режими на запис с ниска и висока кадрова честота

Увеличете творческите си възможности с висококачествен запис със забавяне на действието до 1/4 от нормалната скорост (HD видео) или запис с ускоряване на действието до 1200x от нормалната скорост (до 4K видео).
Лесни за употреба и бързи решения за работния процес
Записвайте 4K и Full HD видео или 12 MP снимки във вътрешната памет

Можете да запишете невероятно 4K видео с висока скорост на запис във вътрешна карта памет CFast 2.0™ и Full HD видео или 12-мегапикселови снимки в отделна вътрешна SD карта. Използвайте предимството на излишъка от данни на 4K сензора за запис във формат Full HD с по-високо качество и значително по-ясни резултати благодарение на HD обработката чрез предискретизация.

Компактната и лека ергономичната конструкция на XC10 включва въртяща се ръкохватка и голям подвижен LCD панел, за да можете да снимате лесно от различни ъгли. Висококачествен капацитивен сензорен дисплей позволява лесен достъп и управление на режимите на снимане и менютата. За по-удобно снимане от нивото на очите или когато снимате при ярка светлина в комплекта е включен и визьор за монтаж към дисплея.

Новоразработеният универсален поддържащ 4К файлов формат XF-AVC на Canon използва ефикасния кодек H.264 и се интегрира лесно в съществуващи работни процеси, като по този начин повишава ефикасността на последващата обработка.

Вградената Wi Fi връзка на XC10 ви позволява да управлявате фотоапарата дистанционно чрез уеб браузър, смартфон или таблет, което е идеално при снимане от дрон или когато поставяте фотоапарата на необичайни места.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   3 849.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   3 849.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Сенник за обектив

Визьорен модул (с лупа)

Дистанционно управление (RC-6)

Батерия LP-E6N

Високоскоростен HDMI кабел (HTC100/S)

Компактен захранващ модул CA-570

Захранващ кабел

Интерфейсен кабел (IFC-300PCU/S)

Ремък за рамо

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  134.72 лв.
  2
  Години
  230.94 лв.

Общи условия на застраховка