Вашата количка е празна!
Меню
Код: 5896

Промоционалната цена е валидна до изчерпване на количествата.

Кратки характеристики:

 • 8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат
 • 24 Mbps AVCHD запис в SD карти
 • Сменяеми EF обективи
 • Формат Canon Log Gamma
 • Поддръжка от CPS
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат
 • 24 Mbps AVCHD запис в SD карти
 • Сменяеми EF обективи
 • Формат Canon Log Gamma
 • Поддръжка от CPS
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
4 989.00
лв
Спестявате: 690.00 лв
Цена сега:
4 299.00
  лв
ИзображениеНагоре
Размер на сензора

35mm (36mm x 24mm) Super 35 mm CMOS

Процесор

DIGIC DV III

Разделителна способност

Общ брой пиксели за сензор9,84 мегапиксела

Файлов формат

AVCHD

Индикация "Зебра"

Да Ниво 1, Ниво 2, и двете Изход чрез HD-SDI или HDMI

ЕкспонацияНагоре
Компенсация на експонацията

Функция AE Shift. +/-2, +/-1.5, +/-1.25, +/-1.0, +/-0.75, +/-0.5, +/-0.25, +/-0

Светлочувствителност

ISO320-20000

Баланс на бялото

От -50 до +50 R усилване, B усилване, Цветова корекцияИзбор на зона/преглед на зона – две зони

Автоматичен

Дневна светлина (5400K), Волфрам (3200K), Келвин (2000K-15000K, 100K интервали), Набор A, Набор B

Регулиране на баланса на черното

Стабилизация

Не Зависи от използвания обектив

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

8,8 cm (3,5"), 100% покритие

Визьор

Електронен

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD (2 слота за карти)

Тип батерия

Li-Ion батерия BP-955

ДругиНагоре
Вграден микрофон

Да

Вграден ND филтър

Да , 4 стъклени филтъра в тялото на кинокамерата: Прозрачен, 2 стъпки, 4 стъпки, 6 стъпки

Тегло

1000 гр. само тялото

230гр. грип, Батерия BP-955 220гр.

1835гр. (с грип, монитор, ръкохватка, батерия и 2бр SD памети)

Съвместимост с обективи

Canon EF

Canon EF-s

Интерфейс

Изход за слушалки 3,5 mm стереожак

USB ДА (Mini-B, USB 2.0 Hi-Speed, само изход)

Аудиовход XLR входове с 48 V Phantom захранване (x2), 3,5 mm жак за микрофон

HDMI изход, позволяващ възпроизвеждане на некомпресиран сигнал

8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат

8,3MP CMOS сензор с площ на 35 mm филм, разработен и произведен от Canon специално за запис на видео, поддържа 3-канална RGB обработка и формат Full HD. Той осигурява превъзходни изображения с висока разделителна способност и висока чувствителност, нисък шум, понижени изкривявания от поредовото сканиране на затвора и много малка дълбочина на рязкост.

Висока чувствителност, нисък шум

Изображения с повишена чувствителност и нисък шум могат да бъдат заснети при светлочувствителност до ISO 20000, което позволява снимане в почти всяка ситуация.

24 Mbps MPEG-4 AVCHD запис в SD карти

Записвайте файлове във формат MPEG-4 AVCHD/H.264 със скорост на трансфер 24 Mbps (4:2:0) в две SD/SDHC/SDXC карти памет – с опции за запис с превключване на памет и паралелен запис в две карти. Изходите включват HDMI с функция за заключване, AV и USB.

Формат Canon Log Gamma

Вграденият формат Canon Log Gamma осигурява неутрално качество на изображението с динамичен диапазон от 12 стъпки (800% по-широк от нормалния) при базова настройка ISO 850. Функцията за широк динамичен диапазон осигурява запис със същия динамичен диапазон, но не изисква цветово градиране.

Сменяеми EF обективи

Разширете творческите си възможности чрез богата гама от сменяеми обективи. EF гнездото е съвместимо с обективите Canon 4K EF Cinema, както и с още над 60 EF обектива, включително макрообективи и рибешко око. 3 ръчни вградени ND филтъра повишават гъвкавостта при снимане.

Компактна, модулна, лека

Свръхкомпактна и лека, кинокамерата EOS C100 е идеална за употреба в ограничени пространства. Базовата конфигурация тежи само 1020 g (без обектива), като в същото време сваляемата ръкохватка, горната ръкохватка и подвижният контролен панел осигуряват максимална маневреност. Здравият влагозащитен корпус включва компоненти от магнезиева сплав за допълнителна издръжливост и устойчивост.

Автоматично снимане

За да улеснят управлението на кинокамерата от един човек, автоматичните функции включват "AF при единичен кадър", бутон за автоматична настройка на диафрагмата и автоматичен баланс на бялото. При необходимост е налично пълно ръчно управление с мощна функция за подпомагане на фокусирането, която улеснява ръчното фокусиране и осигурява резки и детайлни изображения.

Професионален звук

Опциите за запис на професионален звук включват LPCM или Dolby AC3. Горната ръкохватка включва два XLR входа и стереомикрофон.

Безпроблемна интеграция в студийни среди

Поддръжката на широка гама системи за нелинейно видеоредактиране позволява лесна интеграция в съществуващи работни среди за постобработка.

Поддръжка от CPS

Притежателите на EOS C100 получават безплатна поддръжка от Canon Professional Services (CPS) с изключителен достъп до набор от предимства: CPS поддръжка на значими събития, приоритетно ремонтно обслужване (в зависимост от достъпността) и местна поддръжка от CPS в избрани европейски страни.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   4 299.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   4 299.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
  48
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Приложение за трансфер на данни

Горна ръкохватка с микрофон

Основа за палеца

Ръкохватка

Адаптерна плоча за статив

Ремък за рамо

Капачка за EVF

Зарядно устройство за батерии CG-930

Батерия BP-955

 

 

 

 

 

 

 

 

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  150.47 лв.
  2
  Години
  257.94 лв.

Общи условия на застраховка