Вашата количка е празна!
Меню
Код: 10506

Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и не може да се комбинира с други отстъпки.

Кратки характеристики:

 • 18.1 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24 - 720mm (35mm екв.) f/3.3 - 8
 • 30 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • 4k видеоклип (3840 x 2160)
 • светлочувствителност: ISO 80-6400
 • скорост на затвора: 4сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10кад./сек.
 • дисплей: 3", 1 040 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi
 • тегло: 282гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 18.1 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24 - 720mm (35mm екв.) f/3.3 - 8
 • 30 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • 4k видеоклип (3840 x 2160)
 • светлочувствителност: ISO 80-6400
 • скорост на затвора: 4сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10кад./сек.
 • дисплей: 3", 1 040 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi
 • тегло: 282гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
599.00
лв
Спестявате: 80.00 лв
Цена сега:
519.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

- 4.3-129mm

Резба за филтри

Не

Оптична схема

12 елемента в 9 групи/(5 асферични лещи / 10 асферични повърхности)

Увеличение

Оптично: 30x

Цифрово: Макс. 4x (когато цифровото увеличение се използва едновременно с интелигентното увеличение, можете да увеличавате кратността на увеличението само до 2x.)

Интелигентно увеличение: 60x

Максимална светлосила

f/3.3

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm) CMOS

Разделителна способност

18 MP 4896 x 3672

Видеоклип

Да

Видео формати

AVCHD

AVCHD

MP4

Съотношение на кадъра (видео)

1:1

3:2

4:3

16:9

Процесор

Venus Engine

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 30p

Full HD (1920 x 1080) 60p, Full HD (1920 x 1080) 30p

HD (1280 x 720) 30p

VGA (640 x 480) 30p

Файлов формат

JPEG

RAW

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

- Автофокус / Макро автофокус / Макро увеличение * Всичко се предлага с наличен AFS (единичен) / AFF (гъвкав) / AFC (продължителен) / MF бърз автофокус, продължителен AF (в режим на видеозапис), автофокус със сензор за очи, сензорен автофокус/функция за авт

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 80-3200

Скорост на затвора

Прибл. 4-1/2 000 сек (механичен затвор)/Прибл. 1-1/16,000 сек (електронен затвор)/Артистичен нощен пейзаж (прибл. 60 сек)

Режими на снимане

Режими на измерване

Матричен

Точков

Централно-осреднен

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

Стабилизация

Да 5-осова система HYBRID O.I.S. +*/* 5-осовата компенсация работи при видеозапис, с изключение на 4К видеозапис или високоскоростен видеозапис.

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

Да LCD (1 040 000 точки), статично управление с докосване, антирефлексно покритие/Зрително поле: Прибл. 100%, широк зрителен ъгъл

Визьор

Не

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

DMW-BLG10E

Размер и теглоНагоре
Размер

- 112,0 x 64,0 x 38,0mm

Тегло

100 гр. - 300 гр. Прибл. 282 г с батерията и SD картата с памет

Прибл. 282 г с батерията и SD картата с памет

ДругиНагоре
Вграден микрофон

Да

Цвят

Черен

Аудио формати

AAC, Dolby Digital 2ch

Минимално предметно разстояние

Macro: 30mm

Telephoto: 2m

Свързаност

Wi-Fi

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

micro - USB

HDMI

Фотоапарат за пътуване с джобен размер и 30-кратно оптично увеличение


Новият фотоапарат LUMIX TZ80 се побира лесно в джоба ви при пътуване. Дори и с компактен размер TZ80 разполага с множество атрактивни функции за пътешественици, от незаменимо свръхувеличение до най-новата фото-технология с 4K видеозапис на Panasonic. Тя ви предоставя всеки детайл, от сложни пейзажи до далечни предмети и спонтанни кадри. Уловете всички спомени от пътуването, преди да ви отминат, и ги запишете в желания от вас точен формат.

 

Високо качество на изображението дори и при слаба светлина

С 18,1-мегапикселов високочувствителен MOS сензор и процесора за изображения Venus Engine (същия като при фотоапарати LUMIX от висок клас) можете да заснемете невероятни снимки дори и в слабо осветени среди.

Уловете повече детайли, когато снимате във формат RAW. Данните за изображението запазват първоначалната информация за цвета и светлината, уловена от сензора, със съвсем минимална обработка. Сега можете директно да редактирате тези висококачествени изображения и да останете възхитени от резултатите.

 

Приближете се още повече благодарение на обектива LEICA DC с 30-кратно увеличение

LUMIX TZ80 ви пренася директно на мястото на събитието. 24-милиметровият обектив LEICA DC VARIO-ELMAR разполага с 30-кратно оптично увеличение*, така че винаги да имате близка гледна точка, както и снимка, на всичко, което буди интереса ви.

 


Моменти, които не са за изпускане, с режим 4K PHOTO

Благодарение на 4К технологията в LUMIX TZ80 режимът 4K PHOTO ви позволява да улавяте перфектните моменти с 30 кадъра в секунда и да изберете най-добрата снимкаслед заснемането. Снимайте, изберете и запишете. С режима 4K PHOTO на LUMIX TZ80 не изпускате моментите.

 

4K видео. Живот с ярки детайли

С уникалната мощност на 4К видеозаписа LUMIX TZ80 ви позволява да записвате пътешествието си с качество до 4х на Full HD. Повече вълнение, повече детайли и дори повече спомени, към които да се връщате; отново и отново.

 

Светлинна композиция

Функцията за светлинна композиция синтезира изображенията, като избира и записва по-светъл пиксел. Това дава възможност да произвеждате с лекота по-бляскави, драматични изображения на определени ситуации, като например фойерверки или нощна сцена.

 

Изрязване на момента при 4K видео

Функцията за изрязване на момента при 4К видеозапис позволява видео изображения, които преди това бяха трудни за запис. Само кадърът на записа се движи, докато фотоапаратът поддържа фиксирано положение. Това позволява стабилно панорамно снимане и ви позволява да увеличавате мащабирането върху обекта, който не е в централната позиция на изображението.

 

 

Снимайте сега, фокусирайте по-късно

Представете си, че можете да решите какво да е на фокус, дори след като сте заснели снимката. Функцията Post Focus на LUMIX TZ80 ви предоставя необходимата за това мощност. Просто уловете сцената, прегледайте изображението и докоснете частта на снимката, която искате да е максимално отчетлива. Всичко е просто, зашеметяващо и се побира в LUMIX TZ80.

 

Вижте всичко

Понякога силната слънчева светлина прави невъзможно виждането дори и на най-ярките екрани. LUMIX TZ80 разполага с визьор Live View Finder, който се включва автоматично, когато вдигнете камерата до окото си, така че можете да видите всеки детайл и да уловите желаната от вас снимка.

Пръстенът за управление също предоставя удобство на управлението. В допълнение към предоставянето на плавно ръчно управление на блендата, скоростта на затвора, увеличението и фокуса, функцията може да се персонализира, за да работите с любимите си настройки.

 

Високоскоростен автофокус с технология DFD


Технологията за „Дълбочина от дефокусиране“ (DFD) и „Автоматично фокусиране“ (AF) моментално изчислява разстоянието между обектите в рамките на кадъра и задвижва фокуса на обектива чрез бързо, непрекъснато движение. Тази нова система постига по-висока скорост на автофокуса до 0,1 секунди и на серийно заснемане с проследяване на автофокус от 5 кадъра в секунда. С нея също така се повишава стабилността на непрекъснатото фокусиране при заснемане на видео.

 

Фокусиране при слаба светлина – автофокус при слаба светлина

Автофокуът при слаба светлина прави възможно поставянето на фокуса върху обекта по-прецизно, например при лунна светлина, дори без лампа за подпомагане на автофокуса.

 

5-осово коригиране/Коригиране на наклона

HYBRID O.I.S. (оптичен стабилизатор на изображението) + 5-осовото коригиране* ви осигуряват видеозаснемане с една ръка без размазване на образа. Системата засича и компенсира петте типа движение на фотоапарата – хоризонтално, вертикално, завъртане около оста, вертикално завъртане и хоризонтално завъртане.

Функцията Level Shot* открива хоризонталната линия на изображението и я запазва дори когато фотоапаратът се наклони. Тя прави стабилни видеоклипове дори и при запис на сляпо под голям ъгъл.

 

 

 

 

 

 

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   519.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   519.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Panasonic Lumix DMC-TZ80 

 

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  18.17 лв.
  2
  Години
  31.14 лв.

Общи условия на застраховка