Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13750

Кратки характеристики:

 • 16 мегапикселов CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 28-224mm (35mm екв.) f/3.0-5.9
 • процесор: DIGIC 6
 • 8x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG
 • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-3200
 • скорост на затвора: 15сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 2.7 кад./сек.
 • дисплей: 2.8", 461 000 точки, TFT LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC, GPS
 • тегло: 201гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 16 мегапикселов CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 28-224mm (35mm екв.) f/3.0-5.9
 • процесор: DIGIC 6
 • 8x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG
 • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-3200
 • скорост на затвора: 15сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 2.7 кад./сек.
 • дисплей: 2.8", 461 000 точки, TFT LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC, GPS
 • тегло: 201гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
599.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

28-224mm (35mm екв.)

Оптична схема

8 елемента в 7 групи (1 двустранен асферичен елемент, 1 едностранен асферичен UA елемент, 1 едностранен асферичен елемент)

Увеличение

16х

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Процесор

DIGIC 6

Резолюция на видео

1920 x 1080, 30 fps

1280 x 720, 30 fps

640 x 480, 30 fps

Разделителна способност

16 MP (4608 x 3456)

Файлов формат

JPEG

Продължителност на видео запис

29 минути и 59 секунди

ЕкспонацияНагоре
Видео формати

MPEG-4 AVC/H.264

Светлочувствителност

ISO 100-3200

Скорост на затвора

1 – 1/2000 s (фабрично)

Серия снимки

2.7 кад./сек.

Режими на снимане

Смарт Авто (разпознава 58 сцени), Хибриден Авто, P, Творческа снимка, Селфи, Ниска осветеност (4,0 MP), Ефект "Рибешко око", Ефект "Миниатюра", Ефект "Фотоапарат играчка", Мек фокус, Монохромен

Режими на измерване

Оценъчно (свързано с AF рамката за разпознаване на лице), Осреднено с приоритет на центъра, Точково (в рамката за AF с докосване)

Баланс на бялото

Авто (вкл. "Разпознаване на лице WB"), Дневна светлина, Облачност, Волфрам, Флуоресцент, Флуоресцент H.

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Режими на светкавицата

Автоматично

Ръчен

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

2.8" 460 000 точки

Визьор

Не

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

microSD , microSDHC, microSDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия Canon NB-9L

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

Непрекъснато, Следящ обекта AF/AE (в режим "Авто"), AF с докосване

Размер и теглоНагоре
Размер

80,9 x 62,0 x 32,3мм

Тегло

201гр.

ДругиНагоре
Цвят

Бял

Аудио формати

Linear PCM (Stereo)

Вграден микрофон

Да

Свързаност

GPS

Wi-Fi

NFC

Интерфейс

USB 2.0

Лесна оригиналност

Изненадайте семейството и приятелите си със своя творчески усет. Режимът "Творческа снимка" интелигентно заснема пет допълнителни изображения на вашия обект по различни артистични и изненадващи начини. Или можете лесно да заснемете забавни видеозаписи с различни интелигентни креативни ефекти, които с гордост ще споделяте, с помощта на режима "Творческо видео".

 

Невероятни селфита

Направете най-доброто селфи с красив разфокусиран фон и ефект за гладка кожа с помощта на режима за автопортрет, който се активира автоматично, когато отворите панела на дисплея изцяло нагоре.

 

Отличителен дизайн

Впечатлява с уникален дизайн. Този фотоапарат със симетричен дизайн и метален корпус е впечатляващо различен с ултрамодерния си минималистичен стил – достатъчно малък, за да го носите в джоба си, и достатъчно стилен, за да го носите навсякъде.

 

Лесно снимане от всеки ъгъл

Открийте различни креативни ъгли на снимане. Благодарение на пръстена на вариото и пръстена на спусъка можете да снимате с произволна ориентация на фотоапарата – просто настройте вариото чрез завъртане и снимайте чрез натискане, независимо от ориентацията. Предварителният преглед на заснетите от нетрадиционни ъгли снимки е лесен благодарение на отварящия се на 180o 7,1 cm (2,8”) сензорен дисплей, който позволява лесно и интуитивно сензорно управление.

 

Снимайте при всякаква светлина

Независимо дали снимате през деня или през нощта, снимките ви ще улавят сцената точно така, както си я спомняте. HS системата постига чудесни резултати при ниска осветеност и можете лесно да уловите истинската атмосфера на ценните моменти без светкавица или статив.

 

Ясни резултати всеки път

Благодарение на интелигентния оптичен стабилизатор на образа вече няма да се тревожите, че заклащането на фотоапарата ще доведе до размазване на снимките. Този фотоапарат се адаптира автоматично и осигурява ясни и детайлни снимки и видео дори ако снимате отдалечени обекти при максимално 8x оптично увеличение или снимате без статив при слаба светлина.

 

Лесно заснемане на невероятни изображения

Заснемайте без усилие фантастични снимки или видео с режима "Смарт АВТО". Насладете се на забавен видеопреглед на снимачния ден с HD (720p) качество с режим "Хибриден Авто".

 

Реалистични видеозаписи във вашите ръце

Лесно е да запишете страхотно видео. Само с натискане на един бутон можете да запишете превъзходно Full HD видео с 30fps и стереозвук. Снимайте в движение, като отново се наслаждавате на превъзходни и ясни резултати.

 

Свържете се чрез Wi-Fi

Насладете се на свободата на Wi-Fi комуникацията. Прехвърляйте лесно изображения и видеозаписи към своя смартфон или таблет с бутона за връзка с мобилно устройство и NFC. Или публикувайте снимки в социалните мрежи – направо от фотоапарата. Използвайте приложението Canon Connect за дистанционно управление на фотоапарата от смартфон и се наслаждавайте на удобно архивиране в компютър, в irista или в смартфон с помощта на Image Sync.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   599.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   599.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
  48
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Canon PowerShot N2 White

Ремък за китка Canon WS-800

Батерия Canon Li-Ion NB-9L

Захранващ адаптер Canon CA-DC30E

Захранващ кабел

Интерфецен кабел Canon IFC-400PCU

Инструкция

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  20.97 лв.
  2
  Години
  35.94 лв.

Общи условия на застраховка