Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13353 Арт. № SEL1635GM.SYX

Цена при покупка заедно със Sony A7R IV, A9 или A9 II: 4699лв.
Промоцията е валидна до 31.05.2020г.

Вземете 1 г. допълнителна гаранция при покупка на избрани модели фотоапарати и обективи. 

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 16 - 35mm
 • светлосила: f/2.8
 • оптична схема: 16 елемента в 13 групи
 • брой ламели: 11 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 28см.
 • зрителен ъгъл: 107° - 63°'
 • резба за филтри: 82мм.
 • размери: 88.5 x 121.6мм.
 • тегло: 680гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 16 - 35mm
 • светлосила: f/2.8
 • оптична схема: 16 елемента в 13 групи
 • брой ламели: 11 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 28см.
 • зрителен ъгъл: 107° - 63°'
 • резба за филтри: 82мм.
 • размери: 88.5 x 121.6мм.
 • тегло: 680гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
5 199.00
  лв
Тип обективНагоре
Характеристики

f/2.8 или по - светли

Варио / Твърди

Варио обективи

ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

16-35 при 35mm (1.0x)

24-52.5 при APS-C (1.5x)

Оптична схема

16 елемента в 13 групи

Ламели на диафрагмата

11 броя

Максимална светлосила

f/2.8

Минимална светлосила

f/22

Зрителен ъгъл

107° - 63° при 35мм (1.0x)

Минимално предметно разстояние

28 см

Увеличение

0.19x

Стабилизация

Не

Резба за филтри

82 мм

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

APS-C (за кроп сензор)

ДругиНагоре
Байонет

Sony FE

Цвят

Черен

Размер

88.5 x 121.6 mm

Тегло

680гр.

ДругиНагоре
Варио фокусно разстояние

16-35mm

Серия на обективите

Sony G

Опознайте света в широкоъгълни детайли

Работните показатели на G Master в широкоъгълното мащабиране F2.8 16 мм предлагат много възможности за заснемане по нови начини. Независимо от мащабирането или фокусното разстояние на снимане този обектив осигурява постоянно отлична разделителна способност от ъгъл до ъгъл, при нужда с прекрасно фоново боке. С компактната олекотена конструкция активното заснемане е по-лесно.


Бързо мащабиране с висока разделителна способност с F2.8 16-35 мм

Първият широкоъгълен вариообектив G Master предлага работни показатели, които ще се възползват максимално от потенциала на високата разделителна способност на най-новите и бъдещи корпуси на фотоапарати. Най-напредналите оптични и механични технологии на Sony се съчетават, за да предоставят изключително рендиране и яснота.


Висока разделителна способност от ъгъл до ъгъл

Безкомпромисен оптичен дизайн постига изключително висока разделителна способност и контраст. Пейзажи, архитектура, интериорни пространства и други просторни обекти се заснемат с впечатляваща рязкост от ъгъл до ъгъл. Асферични елементи намаляват изкривяването, докато елементи от ED (изключително ниско разсейване) стъкло ефективно контролират хроматичната аберация.


Яснота и контраст при всякаква светлина

Оригиналното покритие Nano AR на Sony потиска лъжливите отражения, които могат да причинят отблясък и отражение в подсветката и други предизвикателни ситуации при осветлението, за постоянно висок контраст и яснота. Свобода от отблясъци за широка гама от ъгли на инцидентно навлизане на светлина предоставя по-голяма гъвкавост при кадриране и композиране особено при широкоъгълни фокусни разстояния. (1. Покритие Nano AR/2. Стъкло/3. Пропускана светлина)


Разделителна способност и боке, издигнати до нови висоти

Този обектив разполага с два XA (изключително асферични) елемента от Sony, която поддържа до 0,01 микрона. Изкривяване, което по принцип възниква в широкоъгълни вариообективи, се контролира внимателно, както и астигматизма и кривата на полето. Неатрактивното пръстеновидно боке е ефективно закрито от XA (изключително асферични) елементи, така че се постига гладко, красиво боке в зони извън фокус.


Великолепно фоново боке

Заснемане отблизо на F2.8 може да постигне изключително фоново боке. Използвайте тази способност, за да заснемате портрети, например, с динамични, изпълнени с цветове фонове с гладко, експресивно боке, благодарения на който обектът изпъква ясно.


Оптимално висока разделителна способност при всяко фокусно разстояние

Постоянната висока разделителна способност е постигната от безкрайност до най-близкото разстояние на фокусиране. Този обектив използва механизъм за плаващ фокус с две групи обективи, задвижвани по отделно. Тази система спомага за намаляване на всички видове аберации до минималните нива и следователно поддържа рязко рендиране с висока разделителна способност от фокус на безкрайност до близък фокус за портрети и подобни обекти.

 

Лек и компактен за висока мобилност

Водещо в своя клас намаляване на размера и теглото е постигнато, като същевременно се поддържат изключителни оптични работни показатели. Този обектив пасва идеално на тела за байонети Е, като предоставя преносима, управляема система, която е лесна за носене при фотографски екскурзии в планински преходи или алпинизъм.

 

Гладка, гъвкава работа

Бутон за задържане на фокуса, пръстен за ръчно фокусиране, превключвател за автоматичен фокус/ръчен фокус и други контроли предоставят гъвкава сензорна работа. Бутонът за задържане на фокуса може да се персонализира чрез меню на корпуса, което позволява на различни функции да се присвоят към бутона, за да отговарят на потребителските нужди.

 

11 ламела подобряват красотата на бокето

Оригиналната кръгла апертура на Sony с 11 ламела допринася за още по-голямо качество на боке. Дизайнът и материалите са променени, за да се поддържа кръгла форма, и са приложени стриктни стандарти за кръгообразна форма, за да се гарантира, че ще се постигне пълната красота на боке на обектива, без да се правят компромиси.


Покрит с флуорин преден елемент

Предният елемент на обектива включва флуорово покритие, което помага за предотвратяване на залепване на мръсотия и отпечатъци от пръсти и прави по-лесно избърсването на мръсотията и отпечатъците, ако все пак те полепнат по повърхността на обектива.


Висока надеждност при неблагоприятни условия

Цялостният дизайн на този обектив е устойчив на прах и влага за допълнителна защита и надеждна работа в предизвикателни среди. Снимайте уверено при слаб дъжд или вятър.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   5 199.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   5 199.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Обектив Sony FE 16-35 F 2.8 GM

Сенник ALC-SH149

Предна капачка на обектив ALC-F82S

Задна капачка на обектив ALC-R1EM

Калъф

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  181.97 лв.
  2
  Години
  311.94 лв.

Общи условия на застраховка