Вашата количка е празна!
Меню
Код: 12241 Арт. № SEL70200GM.SYX

Цена при покупка заедно със Sony A7R IV, A9 или A9 II: 5199лв.
Промоцията е валидна до 31.05.2020г.

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 70 - 200mm
 • светлосила: f/2.8
 • оптична схема: 23 елемента в 18 групи
 • брой ламели: 11 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 96см.
 • зрителен ъгъл: 34° - 12° 30'
 • резба за филтри: 77мм.
 • размери: 88 x 200мм.
 • тегло: 1480гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
5 699.00
  лв

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 70 - 200mm
 • светлосила: f/2.8
 • оптична схема: 23 елемента в 18 групи
 • брой ламели: 11 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 96см.
 • зрителен ъгъл: 34° - 12° 30'
 • резба за филтри: 77мм.
 • размери: 88 x 200мм.
 • тегло: 1480гр.
Пълни характеристики
Тип обективНагоре
Варио / Твърди

Варио обективи

ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

70-200мм при 35mm (1.0x), 105-300мм при APS-C (1.5x)

Оптична схема

23 елемента в 18 групи

Ламели на диафрагмата

11 броя , заоблени

Максимална светлосила

f/2.8

Минимална светлосила

f/22

Зрителен ъгъл

34° - 12°30' при 35мм (1.0x), 23° - 8° при APS-C (1.5x)

Минимално предметно разстояние

96см

Стабилизация

Оптична

Резба за филтри

77 мм

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

ДругиНагоре
Байонет

Sony FE

Размер

88 x 200мм

Тегло

1480гр.

ДругиНагоре
Серия на обективите

Sony G

Единствен по рода си телеобектив с варио F2,8

В серията G Master е използвана най-усъвършенстваната налична технология, която допълнително подобрява познатите характеристики на обектива G от Sony. Този модел съчетава изтънчено боке от обектив G с нови нива на разделителна способност в едно невероятно постоянно мащабиране с варио F2,8, което предлага ненадминато рендиране, светкавичен автофокус и невероятна стабилизация на изображението.

 

Невероятни детайлност и боке в един обектив

Специално проектиран за разрешаване на пространствени честоти с отличен контраст, този обектив включва три асферични елемента, включително един двустранен и един новоразработен XA (изключително асферичен) елемент с 0,01 микрона прецизна повърхност за ефективно управление на аберации за невероятна разделителна способност плюс страхотно боке.

 

Естествени изображения без излишни цветове

Хроматичната аберация, която може да е проблем при обективите за телефотография, е внимателно потисната с помощта на четири елемента от ED (Изключително ниско разсейване) и два елемента от Super ED стъкло. Смесването на цветовете се премахва, така че обектът може да бъде заснет с максимална рязкост.

 

Бърз автофокус, оптимизиран за снимки и видеоклипове

Две тежки фокусни групи се позиционират бързо и прецизно чрез отделни задействащи механизми: SSM (мотор на ултразвукови вълни) задействащ механизъм с мощен пръстен за предната група и двоен линеен моторен задействащ механизъм за задната група. Подобрената прецизност на позиционирането работи с обратна връзка в реално време от сензори с много позиции, за да позволи на автофокусната система на корпуса да работи при пълен капацитет.

 

Водещи в класа си работни показатели за близък план

Водещите в класа си работни показатели за близък план с минимално разстояние на фокусиране от 0,96 m и 0,25x максимално увеличение са идеални за портрети, макро телефотография и много повече. Подобренията включват елементи от ED стъкло и плаващ механизъм за фокусиране за управление на аберации, която може да бъде проблематична при приложения за близък план.

 

Допълнителни подобрения за безгрешен автофокус на филм

Двойният линеен мотор на системата за фокусиране поема важната роля да осигури безпроблемно задействане на системата на AF с разпознаване на контраста при снимане на видео. Оптичната конструкция, която ефективно намалява промяната на ъгъла при фокусиране, и тихата механична работа допълват характеристиките на фокусирането, което е идеално за филми, както и за снимки.

 

11 елемента за атрактивно боке

Кръглата конструкция на апертурата на Sony по традиция включва до 9 ламела, но този обектив разполага с кръгла апертура с 11 ламела, която извежда качеството на боке на нови равнища на плавна красота с естествено изглеждащи осветени части.

 

Експлоатация и надеждност, оптимизирани за работа на открито

Здравата конструкция с постоянна дължина на обектива по време на фокусиране и мащабиране допринася за изключителни работни показатели в най-широк диапазон от ситуации на заснемане. Бутоните за задържане на фокусирането могат да задържат фокусната точка дори по време на непрекъсната работа на автофокуса, а превключвателят на ограничителя на обхвата на фокуса може да се използва за предварителна настройка на диапазона на фокусното разстояние за максимална скорост на автофокуса.

 

Изключителна яснота и контраст

Усъвършенстваната технология на покритието Nano AR възпроизвежда покритие на обектива с прецизно дефинирана обикновена нано конструкция, която ефективно потиска отраженията, които биха могли да причинят отблясъци и отражения, за забележими подобрения в яснотата, контраста и цялостното качество на изображението.(1. Покритие Nano AR/2. Стъкло/3. Пропускана светлина)

 

Стабилност дори при панорамиране

За да предостави възможно най-голямо предимство от вградената система за стабилизация на изображенията в най-широк диапазон от ситуации на заснемане, SEL70200GM разполага с превключваемо стабилизиране на РЕЖИМ 2, което позволява използването на стабилизация на изображението при панорамни кадри за по-голяма яснота и въздействие.

 

Подвижна въртяща се стойка за статив

Тази гъвкава приставка за статив позволява лесно изваждане на фотоапарата от статива при ситуации на заснемане, които изискват бърза реакция за снимане с ръка. Тя също така включва въртящ се механизъм, който позволява бърза смяна между ориентация на пейзаж и портрет. Механизъм за заключване предотвратява случайно откачане. 

 

Стабилизация за ясни изображения без замъгляване

Високопроизводителната стабилизация на изображението е вградена направо в обектива за ясни изображения без замъгляване при разнообразни обекти. Тежкият обектив със стабилизация се задвижва от линеен мотор за бърза, прецизна стабилизация. Стабилизацията на изображението по 5 оси е налична, когато се използва с корпуси от серия α, които разполагат с вградена стабилизация на изображението.

 

Висока надеждност при неблагоприятни условия

Затворената конструкция, устойчива на прах и влага, и покритието от флуор на предния елемент осигуряват допълнителна защита, за да се гарантира надеждна експлоатация в тежки условия.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   5 699.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   5 699.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Сенник ALC-SH145

предна капачка на обектива ALC-F77S

задна капачка на обектива ALC-R1EM

калъф

приставка за статив

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  199.47 лв.
  2
  Години
  341.94 лв.

Общи условия на застраховка