Вашата количка е празна!
Меню
Код: 6929 Арт. № 030558

Кратки характеристики:

  • диаметър на работната повърхност: 150 см
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • диаметър на работната повърхност: 150 см
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
Тип

Дифузен

Повърхности

бяла

Тегло

1600 гр

Размер

диаметър на работната повърхност: 150 см, дължина в сгънат вид: 90 см, диаметър на дръжката: 8 мм

Белите дифузни чадъри от серията Fibro се отличават със своята солидност и високи оптични показатели. Конструкцията е изцяло метална, с 16 гъвкави рамена от фибростъкло, които й придават практически идеална параболична форма. Дифузната повърхност е изработена от плътен полиестерен плат, който отлично разсейва светлината.

Белите дифузни чадъри увеличават площта на светлинния източник и създават меко разсеяно осветление. При работа в помещение способстват за постигане нисък контраст на сцената поради голямото количество разсеяна светлина, която се отразява от стените, тавана и други повърхности.

Предназначени са за използване с практически всички модели студийни и ръчни светкавици, както и с някои видове халогенно, диодно и флуоресцентно осветление.

За работа със студийни светкавици се използва стандартен рефлектор (обикновено влиза в комплекта на светкавицата), който насочва светлинния поток към чадъра.

За работа с ръчни светкавици се използва специален държач, който позволява чадърът и светкавицата да бъдат поставени на статив.

За работа с флуоресцентни фотолампи чадърът се монтира на осветително тяло SUN-400.

За най-оптимално използване на чадър с големи размери и тегло е добре той да бъде поставен на отделен статив от типа C-Stand или да бъде монтиран на стандартен статив за осветление посредством грип глава.

150 см бял дифузен чадър има най-различни области на приложение - Glamour & Beauty фотография, портрет, мода, осветяване на групи хора, интериорни снимки и др. Използва се за постигане на меко ключово осветление, както и за запълващо осветление.

Чадърите са лесни за прянасяне и съхранение, бързо се привеждат в работно състояние. Това ги прави удобни за фотографите, които често използват осветление извън студиото си.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Бял дифузен чадър Fibro 150 см