Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10002

Кратки характеристики:

16MP CMOS сензор, UHD 4K 4096x2160p резолюция 2000м обхват на дистанционното, прецизна жироскопична стойка въртене на камерата на 360о

Пълни характеристики

Кратко описание:

16MP CMOS сензор, UHD 4K 4096x2160p резолюция 2000м обхват на дистанционното, прецизна жироскопична стойка въртене на камерата на 360о

Пълни характеристики
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

30mm при 35mm (1.0x)

15mm при 4/3

Оптична схема

9 елемента в 7 групи , три асферични елемента

Ламели на диафрагмата

7 броя

Максимална светлосила

f/1.7

Зрителен ъгъл

72º

КвадрокоптерНагоре
Модел дрон

Inspire 1 Pro T600

Точност на кръжене

Вертикална: 0.5м, Хоризонтална: 2.5м

Максимално отклонение

200°/сек.

Максимален наклон

35°

Максимална летателна височина

4500м

Максимална скорост на издигане

5 м/сек.

Максимална скорост на полета

22 м/сек.

Време на полет

18 минути

Модел на моторите

DJI 3510

Модел на пропелерите

DJI 1345

Поддържана батерия

DJI Intelligent Flight Battery

Размери на Квадрокоптера

438х451х301 мм

Тегло (с батерия)

2935 гр.

КамераНагоре
Размер на сензора

m4/3 (17.3mm x 13.0mm)

Разделителна способност

16 MP (4608 х 3456)

Резолюция на видео

4К DCI (4096 x 2160) 24p, 25p

4К UHD (3840 х 2160) 25p, 30p

2.7K (2704x1520) 25p, 30p

Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

8 сек. - 1/8000 сек.

Режими на снимане

Единичен кадър, Серия: 3, 5 и 7 кадъра, Auto Exposure Bracketing: 3 или 5 кадъра през 0.7 EV, Тайм-Лапс: 3, 5, 7, 10, 20, 30 или 60 сек.

Байонет

m4/3

СтойкаНагоре
Модел на стойката

Zenmuse X5

Управление

Pitch: -90° to + 30°

Pan: ±320°

Максимална скорост на управление

Pitch: 120°/сек

Pan: 180°/сек

Мощност

8W

Пикова мощност

13W

Дистанционно управлениеНагоре
Модел дистанционно

DJI C1

Работна честота

5.728 GHz ~ 5850 GHz, 2400 GHz ~2.483 GHz

Обхват

2000м

Изход за видео

USB, HDMI

Тип батерия

Li-Ion батерия 2S Lipo 6000 mAh

БатерияНагоре
Модел батерия

TB47 , LiPo 6S, 22.2V, 99.9 Wh

Капацитет

4500mAh

DJI Inspire 1 Pro е нова и подобрена версия на DJI Inspire 1. Новият модел включва подобрена жироскопно стабилизирана стойка за камера и 4К камера със сменяеми обективи от серията X5. Камерерата е специално разработена за професионалната кинематография, съвместим е със обективи Four Thirds system и разполага с характерния за този стандарт висококачествен CMOS Micro 4/3 сензор (като на DSLR камера) с висока светлочувствителност, широк динамичен обхват и ниски нива на шума, дори при снимане на затъмнени сцени и в лоши светлинни условия.

 

Вградена FPV система: 

 

Както и в останалите модели от серията Inspire на DJI, тук също присъства Lightbridge FPV системата. Тази система дава възможност за предаване на HD картина на живо до вашия смартфон, таблет или видеокепчеринг оборудване с HDMI вход.

 

Мощен безжичният контролер:

 

с обхват до 2 километра, като модела Inspire 1 Pro позволява работа с две дистанционни - едно за целите на управлението и едно за видеооператора.

 

Полет и снимки в затворени помещения с Optical Flow:

 

Разработена и внедрена специална система за летене, която се нарича Optical Flow. Тя позволява полет в закрити пространства, където GPS сигналът е много слаб или въобще не е наличен.

 

Аpp за DJI Inspire 1 Pro:

 

Разработена е изцяло нова икомплексна апликация за таблети и смартфони, която ви дава пълна свобода над траекторията и маршрута на полета, позволява различни настройки на камерата и FPV видеото. Апликацията разполага с множество функционалности като пълна телеметрия, автоматично излитане и кацане, карта на живо, в реално време и радар, настройка на дистанционното управление, динамична Home Point точка. От DJI са помислили за всичко, на вас остава само да се забавлявате и да творите!

 

Готов за полет дрон:

 

DJI Inspire 1 Pro е готов за полет професионален дрон с висококачествена 4K камера, разполагащ с всичко необходимо за целите на професионалната фотография и кинематография.

 

Професионален дрон:

 

Дроновете от серията Inspire 1 са създадени изцяло с професионална насоченост, но работата с тях е изключително лесна и интуитивна, правейки заснемането на перфектното видео лесно като игра.

 

DJI Zenmuse X5:

 

Zenmuse X5 е професионална цифрова камера със сменяеми обективи, която е създадена изцяло с идеята за заснемане на висококачествено видео и снимки от въздуха.

 

Професионална апликация:

 

Всяка професионална система се нуждае от лесно управление. DJI GO App предоставя изключително богата функционалност и реалновременен контрол над Inspire 1 и Zenmuse X5.

 

Леки и устойчиви материали:

 

Камерата и стойката са изработени от висококачествени материали (магнезиеви сплави), които да издържат на постоянната употреба и са устойчиви на износване, като същевременно са леки, за по-дълги полети!

 

Динамичен обхват:

 

С 12,8 f-stop динамичен обхват ще можете да виждате повече! Кажете сбогом на изсветленото небе и тъмните поляни. Сега ще можете да снимате точно така, както очите Ви виждат!

 

Сменяеми обективи:

 

С новата камера за Inspire 1 ще можете сами да избирате своя обектив. Освен това, ще можете да контролирате фокуса ръчно по всяко време. Zenmuse X5 Ви позволява голяма гъвкавост във всяко отношение.

 

Голяма острота на изображението:

 

Новият по-голям сензор, висококачествените обективи и мощният процесор постигат изключително качество на засненето видео. Вижте света с кристална ясното от въздуха и запазете момента.

 

3-осна стабилизация:

 

DJI винаги са се славили с отлична стабилизация, но този път надминават себе си! Стойката Zenmuse X5 е проектирана така, че да осигурява перфектна стабилизация за всички обективи, независимо от различните им размери и тегло.

 

Micro 4/3 сензор:

 

Сензорът е с размери Micro 4/3 и предлага изключителен динамичен обхват, висока чувствителност, ниски нива на шума и кристална яснота на изображението, независимо от условията на снимачната среда.

 

Интелигентна DJI апликация:

 

Всичко може да се управлява чрез интелигентната апликация на DJI. Никога не е било по-лесно да настроите вашата камера като използвате смартфона или таблета си, а резултатите се показват мигновено на екрана.

 

DJI фокусираща система:

 

Специализираната Follow Focus система, разработена от DJI, Ви дава възможност ръчно да фокусирате Вашите кадри, докато летите, като използвате специален безжичен контролер за фокуса, който е оптимизиран за съвместимите обективи.

 

HD поточно видео с Lightbridge:

 

Вградената Lightbridge технология на DJI Isnpire 1 Pro позволява 720p FPV видео да се предава в реално време да се предава към мобилното Ви устройство, като обхватът е над 2000 метра.

 

Специализиран софтуер:

 

Чрез апликацията можете да настройвате камерата, квадрокоптера и дистанционното по време на полет, да виждате местоположението на дрона върху картата в реално време, пълна телеметрия и още много функции като автоматично излитане и приземяване, динамичен Home Point и т.н.

 

Полет в затворени помещения:

 

Снимките в закрити помещения са истинско изпитание за всеки дрон (особено, когато няма възможност за употреба на GPS), но с DJI Inspire 1 Pro това не е проблем, тъй като моделът е снабден с визуална позиционираща система, която използва допълнителна камера и ехолокация.

 

Управление на батерията:

 

В дрона е интегрирана интелигентна система за управление на заряда в батериите. По време на полет системата известява за остатъчното време на полет, а специален алгоритъм изчислява през цялото време на полета разстоянието до HOME позицията.

 

Специализирано дистанционно управление:

 

Пълен контрол над полета на дрона и видео записа благодарение на специализираното дистанционното управление. Дистанционното е с ергономичен дизайн и здрава изработка от алуминий, пластмаса и гумирани подложки.

 

Здрав и лек куфар за транспортиране:

 

Лесно и безопасно транспортиране на квадрокоптера с куфар. Куфарът е изграден от здрави и свръхлеки материали и може да побере цялата стандартна окомплектовка на Inspire 1 Pro, както и допълнително дистанционно и батерии.

 

DJI интелигентни полети:

 

Интелигентните режими на летене Ви позволяват да автоматизирате полета на вашия DJI Inspire 1 Pro дрон, който да лети автономно, докато Вие управлявате камерата и записвате видео с висока резолюция. Follow Me, Waypoints, Point of Interest, Course Lock и Home Lock са новите летателни режими, които ще можете да използвате.

 

DJI Waypoints режим:

 

С Waypoints режима, Вашият дрон може да се движи по предварително зададени на картата точки, като за всяка една от тях можете да зададете височина и скорост, с която да се принвижва към следващата. В този режим дронът се управлява автоматично благодарение на GPS, а Вие управлявате само камерата.

 

DJI Point of Interest режим:

 

Този режим е незаменим при заснемане на високи сгради, паметници на културата, монументи, неподвижни обекти и други. Задайте точка на картата, височина и диаметър и дронът ще започне на описва избрания от Вас диаметър около избраната точка на избраната от Вас височина.

 

Дистанционното управление DJI C1 има обхват до 2000м при пряка видимост. Това разстояние варира в зависимост от околните обекти (сгради, дървета, кабели с високо напрежение и други).

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   7 399.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   7 399.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
  48
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Квадрокоптер DJI Inspire 1 Pro - 1бр.

Камера и стойка Zenmuse X5 - 1бр.

Дистанционно управление C1 - 1бр.

Пропелери - 8бр.

DJI интелигентна батерия TB47 - 1бр.

DJI Зарядно за TB47 - 1бр.

Куфар за пренасяне - 1бр.