Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13005 Арт. № SEL100F28GM.SYX

Промоцията е валидна до: 31/07/2020

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 100mm
 • светлосила: f/2.8
 • оптична схема: 14 елемента в 10 групи
 • брой ламели: 11 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 57см.
 • зрителен ъгъл: 24°
 • резба за филтри: 72мм.
 • размери: 85.2 x 118.1мм.
 • тегло: 700гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 100mm
 • светлосила: f/2.8
 • оптична схема: 14 елемента в 10 групи
 • брой ламели: 11 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 57см.
 • зрителен ъгъл: 24°
 • резба за филтри: 72мм.
 • размери: 85.2 x 118.1мм.
 • тегло: 700гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
3 299.00
лв
Премия в брой: 200.00 лв

Цена след премия в брой: 3099.00 лв

Виж тук повече информация

Цена сега:
3 099.00
  лв
Тип обективНагоре
Характеристики

f/2.8 или по - светли

Със стабилизация

Варио / Твърди

Твърди обективи

Според фокусното разстояние

Телеобективи

ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

100 mm при 35mm (1.0x)

150 mm при APS-C (1.5x)

Оптична схема

14 елемента в 11 групи

Ламели на диафрагмата

11 броя заоблени

Максимална светлосила

f/2.8

Зрителен ъгъл

24°

Минимално предметно разстояние

57 см

Увеличение

0.25x

Стабилизация

Оптична

Резба за филтри

72 мм

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

APS-C (за кроп сензор)

ДругиНагоре
Байонет

Sony E

Цвят

Черен

Размер

5.2 x 118.1 mm

Тегло

700гр.

ДругиНагоре
Фиксирано фокусно разстояние

100mm

STF – несравнимо боке и рязкост

Този 100 мм твърд обектив за телефотография със среден обхват е първокласен инструмент с разделителната способност на G Master и модерна STF оптика за прекрасно боке. Има бърз, прецизен, тих DDSSM автофокус и способност за увеличение в близък план до 0,25 пъти. Вградената стабилизация на изображението "оптичен SteadyShot" намалява размазването, възможно при заснемане на слаба светлина или в макро.

 


Отлични разделителна способност и боке с G Master

Иновативните оптика и конструкция постигат изключителна разделителна способност и абсолютно спиращо дъха боке, които се комбинират за цялостно представяне, символ на концепцията за G Master.

 


Бокето е безупречно

Този обектив е специално проектиран да създава изключително плавно, естествено боке без винетиране. Резултатът е естествено усещане за дълбочина и многоразмерност.

 

Разделителна способност, вярна на името G Master

Изключителната широка според изображението разделителна способност и рязкост отговарят на взискателното изискване MTF за 50 линии на милиметър, което е основата на оптичната конструкция на G Master.

 


Автоматичен фокус, за да се отдадете на творческата част

Задвижването на фокуса DDSSM (Direct Drive SSM) предоставя бързо, прецизно, безшумно автофокусиране, което позволява на потребителя да се съсредоточи изцяло върху заснемането на превъзходни снимки или филми.

 


Изключителна яснота и контраст

Оригиналното покритие Nano AR на Sony потиска излишните отражения, които биха могли да причинят отблясъци и отражения, особено в ситуации със задно осветяване. Резултатът е постоянно висок контраст и яснота с дълбоки черни тонове във възможно най-широкия диапазон от ситуации при фотографиране. (1. Покритие Nano AR/2. Стъкло/3. Пропускана светлина)

 


11 ламела подобряват красотата на бокето

Дизайнът с оригинална кръгла апертура на Sony е подобрен с 11 ламела за още по-добра кръгообразна форма. Дизайнът и материалите са подобрени, за да гарантират, че почти кръглата форма на апертурата се запазва, независимо дали е отворена, или затворена, и са приложени стриктни стандарти за кръгообразна форма, за да се гарантира, че е постигната пълната красота на STF боке без компромиси.

 


Допълнителни задвижващи механизми за скорост и прецизност

DDSSM (Direct Drive SSM) използва оригинален пиезоелектричен мотор Sony за директно задвижване на пръстена за фокусиране. Високата прецизност на спиране означава, че пръстенът за фокусиране се контролира прецизно за възможно най-висока точност на фокуса. Освен това той е тих, което го прави идеален за заснемане на диви животни, както и на филми. Ръчният фокус също е плавен и бързореагиращ.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   3 099.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   3 099.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

ОБектив Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Сенник Sony - ALC-SH147

Предна капачка Sony - ALC-F72S

Задна капачка Sony - ALC-R1EM

Калъф

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  108.47 лв.
  2
  Години
  185.94 лв.

Общи условия на застраховка

Условия на Cashback промоцията

 


 


 


Купи промоционален фотоапарат, камера, обектив или светкавица до 31 декември 2019г. Регистрирай се със своята студентска книжка в платформата ни и получи премията за избрания продукт директно в банковата си сметка.


 


 


 


  


 


Открий продукта, който пасва най-добре на нуждите ти и създавай истории с новата си камера Canon!


 


 


 


 


  


 


  


 


 


Вече имаш нов продукт? Заяви своята премия тук!


 


  


 


 


 


Условия на промоцията:


 


 


Период на промоцията 1.08.2019 – 31.12.2019г.


 


Промоцията е валидна само за новоприети и/или активни студенти, на възраст 18 или повече години.


 


Всички участници трябва да имат банкови сметки, открити в търговски банки или банкови клонове, които са регистрирани/лицензирани за банкова дейност,  с управление/седалище в България.


 


Заявки за премии се приемат до 14.01.2020г.


 


В тази промоция не могат да участват или да се комбинират продукти, които са предмет на друга промоция на организатора, без изключение.


 


Виж пълните условия на промоцията