Вашата количка е празна!
Меню
Код: 10679

Кратки характеристики:

 • 20.2 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24 - 1440mm (35mm екв.) f/3.3-6.5
 • 60 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • 4k видеоклип (3840 x 2160)
 • светлочувствителност: ISO 100-1600 (разширен до 3200)
 • скорост на затвора: 15сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 5 кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен, 921 000 точки, TFT LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC , Bluetooth
 • тегло: 565гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 20.2 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24 - 1440mm (35mm екв.) f/3.3-6.5
 • 60 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • 4k видеоклип (3840 x 2160)
 • светлочувствителност: ISO 100-1600 (разширен до 3200)
 • скорост на затвора: 15сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 5 кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен, 921 000 точки, TFT LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC , Bluetooth
 • тегло: 565гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
849.00
лв
Спестявате: 50.00 лв
Цена сега:
799.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

24–1440 mm

Резба за филтри

Не

Оптична схема

16 елемента в 11 групи (включително 4 елемента от ED стъкло и 1 от супер ED стъкло)

Увеличение

Оптично: 60x

Максимална светлосила

От f/3,3 до 6,5

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160)

Разделителна способност

20 MP (5184 x 3888)

Файлов формат

JPEG

RAW

Видеоклип

Да

ЕкспонацияНагоре
Видео формати

MP4

Светлочувствителност

ISO 100-1600 , ISO 3200 (налична при използване на режим P, S, A или M)

Скорост на затвора

От 1/4000 до 1 сек., 1/4000 до 15 сек. (при ISO 100 в режим M), 25 сек. („Звездни следи“ в сценичен режим „Многократна експозиция Светло“)

Режими на снимане

Ръчен

Приоритет на скорост

Приоритет на бленда

Програмен режим

Автоматичен

Сцени

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

7.00 m (при Auto ISO)

Режими на светкавицата

Автоматично

Компенсация на светкавицата

-2 EV до +2 EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 921 000 точки

Визьор

Електронен , 0,2 инча, 921 000 точки

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD , SDHC, SDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL23

Размер и теглоНагоре
Размер

125,0 x 85,0 x 106,5 мм

Тегло

570 гр.

ДругиНагоре
Цвят

Черен

Аудио формати

AAC стерео

Вграден микрофон

Да

Минимално предметно разстояние

1 см.

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Bluetooth

Интерфейс

micro - USB

HDMI микро конектор (Тип D)

Аудиовход Стерео мини жак 3,5 мм

Снимайте с фини детайли с помощта на 20,3-мегапикселовия фотоапарат със супер увеличение COOLPIX B700.

Насладете се на легендарната оптика NIKKOR във вариообектива с елементи от ED стъкло и 60-кратно оптично увеличение, способен да достига на впечатляващи разстояния и чието увеличение може да се разширява до 120-кратно Dynamic Fine Zoom¹, заедно с високопроизводителната система за автоматично фокусиране (АФ) за прецизно снимане. Работете в крак със съвременните тенденции, създавайки 4K UHD филми, и снимайте във формат RAW (NRW) за висококачествена довършителна обработка на снимките. Оптичното VR (намаляване на вибрациите) с двойно детектиране с 5 стопа² и странично разположеният контрол на увеличението минимизират заклащането на фотоапарата и освен това можете да снимате, като използвате електронния визьор или LCD дисплея с променлив ъгъл. Поддържайте постоянна връзка между фотоапарата и смарт устройството си с помощта на SnapBridge.

Достигайте далечни хоризонти с кристална яснота с помощта на COOLPIX B700.

 

ВАРИООБЕКТИВ NIKKOR С 60-КРАТНО ОПТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ, ИЗРАБОТЕН С ЕЛЕМЕНТ ОТ СУПЕР ED СТЪКЛО

Заснемайте дивата природа от безопасна дистанция, снимайте звездите на нощното небе или правете впечатляващи снимки по време на спортни събития с вариообектива NIKKOR с невероятно дълъг диапазон и 60-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 120-кратно Dynamic Fine Zoom¹. Диапазонът на увеличение обхваща от широк 24 мм до супер телефото 1440 мм зрителен ъгъл (еквивалент при формат 35 мм) и поддържа мощни възможности за макрофотография на обекти, намиращи се на разстояние до приблиз. 1 см от обектива. Превъзходните резултати са гарантирани с надеждната оптика NIKKOR, включваща елемент от супер ED стъкло. Обективът с елемент от супер ED стъкло разполага с усъвършенствани възможности, включително изключително висока способност да премахва вторични спектри, предлагайки отлични характеристики за корекция на хроматичната аберация.

 

CMOS СЕНЗОР С 20,3 ЕФЕКТИВНИ МЕГАПИКСЕЛА И ВИСОКОСКОРОСТНА СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНО ФОКУСИРАНЕ (АФ)

Високият брой мегапиксели на CMOS сензора за изображения на фотоапарата позволява да влиза повече светлина за заснемане на по-фини детайли в изображенията, а високоскоростният АФ с ултра бърза реакция фиксира обекта ви скоростно, така че никога няма да изпуснете решаващ момент. „АФ с намиране на целта“ позволява по-гъвкава композиция, тъй като оптималният размер и позиция на зоната за фокусиране се избират според обекта. Когато насочите фотоапарата си към обекта, той веднага предсказва зоната, където би трябвало да се получи фокус. Активната зона за фокусиране се задава автоматично според размера на обекта, което гарантира, че всички изображения ще бъдат с ясен фокус. Функцията „АФ с намиране на целта“ е ефективна при обекти в центъра и извън центъра на кадъра и работи еднакво добре както за по-малки обекти, като цветя и храна, така и за хора.

 

4K UHD/30P ФИЛМИ СЪС СТЕРЕО ЗВУК

Снимайте впечатляващо плавни филми с 4K ултра висока разделителна способност (3840 x 2160/30p), която ви гарантира записи, отговарящи на съвременните и бъдещите изисквания, тъй като 4K UHD се превръща в стандарт, и с отлично качество на звука от вариомикрофона, който регулира насочеността според увеличението на обектива. Стартирайте незабавно записването на филм със специалния бутон за запис на филм. Поддръжката на HDMI означава, че можете да свързвате фотоапарата с телевизор или друг външен монитор с опционален HDMI кабел.

 

ВГРАДЕН ЕЛЕКТРОНЕН ВИЗЬОР (EVF)

0,2-инчовият LCD електронен визьор (с диоптрична корекция) с 921 000 точки и висока разделителна способност осигурява 100% покритие на кадъра, така че винаги ще знаете какво точно снимате. Преминавайте плавно между стиловете на снимане от дисплея към визьора благодарение на сензора за око, който автоматично превключва от снимане с използване на дисплея, когато окото ви се приближи до сензора. Снимането с използване на визьора е полезно за ограничени пространства и също така осигурява стабилна стойка, като намалява заклащането на фотоапарата.

 

7,5-САНТИМЕТРОВ/3,0-ИНЧОВ LCD ДИСПЛЕЙ С 921 000 ТОЧКИ И ПРОМЕНЛИВ ЪГЪЛ

Големият дисплей с променлив ъгъл предоставя огромни възможности за създаване на изображения от различни гледни точки – снимайте отвисоко над зрителите по време на концерт, застанете под нисък ъгъл за диви животни и природни пейзажи или заснемайте архитектурни забележителности или сцени от пътешествия от напълно уникален ъгъл. Автопортрети се заснемат лесно с помощта на дисплея с променлив ъгъл, който улеснява добавянето на лични коментари към филмите ви и снимането на бързо селфи, когато се намирате на необичайно място. RGBW изравняването осигурява отлична видимост дори при пряка слънчева светлина и предлага ниско потребление на енергия.

 

ОПТИЧНО VR (НАМАЛЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ) С ДВОЙНО ДЕТЕКТИРАНЕ С 5 СТОПА

Намаляването на вибрациите минимизира заклащането на фотоапарата, така че винаги ще получавате ясни изображения с оптимална експозиция, независимо от условията на снимане. Функцията за оптично VR с двойно детектиране² с 5 стопа осигурява ефект на компенсиране, еквивалентен на скорост на затвора, по-висока с 5 стопа. Това може да премахне необходимостта от по-бързи скорости на затвора, като предотвратява проблеми от рода на неправилна експозиция или прекалено увеличена чувствителност. Чрез използване на информацията за заклащането на фотоапарата, детектирана от сензора на ъгловата скорост, заедно с данните за посоката и степента на заклащането (информация за вектора на движение), новоразработеният алгоритъм за VR позволява по-точно изчисляване на степента на размазването на изображенията за постигане на значително по-добро намаляване на вибрациите.

 

SNAPBRIDGE

SnapBridge поддържа непрекъсната нискоенергийна връзка между фотоапарата и смартфон или таблет, за да ви улесни при управлението на фотографските ви дейности. Вече можете да синхронизирате снимките със смарт устройството си, докато ги правите, и да споделяте мигновено качествени изображения, заснети с Nikon. Можете също така да управлявате функциите на фотоапарата чрез телефона си, да следите часа, да го актуализирате и др.

 

БЪРЗО ВРЕМЕ ЗА СТАРТИРАНЕ, ВИСОКОСКОРОСТЕН АФ И КРАТКО ЗАКЪСНЕНИЕ ПРИ СНИМАНЕ

В случаи, при които няма втори шанс за снимка, можете да разчитате на свръхбързата реакция на B700. С краткото време на стартиране от приблиз. 1,3 секунди, високоскоростния АФ, който постига кристално ясен фокус за 0,9 секунди, и краткото закъснение при снимане ще можете да уловите действието от първата секунда. Никога повече няма да изпуснете важен момент.

 

СНИМАНЕ НА RAW (NRW) ИЗОБРАЖЕНИЯ

Снимането на RAW във формата NRW на Nikon означава, че няма да се налага повече да се притеснявате за влошаване на качеството на изображението. При записване на изображенията върху картата с памет във формат NRW информацията за компенсацията на експозицията, баланса на бялото, нюанса, тона и рязкостта се запазва като набори с инструкции във файла. Можете да променяте набора с инструкции в изображенията колкото пъти искате, без да нарушавате оригиналните RAW данни.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   799.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   799.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
  48
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Nikon Coolpix B700 Black

Ремък Nikon AN-CP21

Батерия Li-Ion EN-EL23

Захранващ адаптер EH-73P

USB кабел Nikon UC-E21

Капачка за обектив LC-CP29

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  27.97 лв.
  2
  Години
  47.94 лв.

Общи условия на застраховка