Вашата количка е празна!
Меню
Код: 10486 Арт. № FDRAX33B.CEN

Кратки характеристики:

 • 1/2,3 (7,76 мм) сензор с подсветка Exmor R® CMOS
 • Обектив ZEISS Vario-Sonnar® T
 • Оптично приближение 10X
 • Стабилизатор на изображението 
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
Цена:
1 279.00
лв
Спестявате: 350.00 лв
Цена сега:
929.00
  лв

Кратки характеристики:

 • 1/2,3 (7,76 мм) сензор с подсветка Exmor R® CMOS
 • Обектив ZEISS Vario-Sonnar® T
 • Оптично приближение 10X
 • Стабилизатор на изображението 
Пълни характеристики
Видео формати

MPEG-4 AVC/H.264

MP4

Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm) с подсветка Exmor R® CMOS

Слот за памет

SD

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 25p

Тегло

Прибл. 700 гр. (с батерия)

Размер

Прибл. 71 x 78,5 x 155 mm (с приложена батерия)

Интерфейс

4K извод (HDMI Out)

Мултифункционален порт

DC IN

HDMI

Изход за слушалки

USB 2.0

Професионално представяне от ръка

Изживейте спомените отново с богата 4K2 резолюция и около 4 пъти повече детайли от Full HD. FDR-AX33 предлага балансиран оптичен SteadyShot™ и обектив ZEISS за най-високо качество на изображението.

 

Изключително компактна с функции за ръчно управление

FDR-AX33 е над 30% по-компактен и преносим от предходния миниатюрен модел FDR-AX100. Да, неговото богато ръчно управление е лесно и интуитивно за персонализиране на настройките в съответствие с условията на снимане.

 

Вижте най-доброто си представяне без разфокусиране

Като контролира оптичния път от обектива до сензора като един плаващ блок, усъвършенстваният ни балансиран оптичен SteadyShot осигурява невероятно стабилен запис.

 

Балансиран оптичен SteadyShot

Постигнете превъзходно стабилни видеоматериали от широкоъгълно до телефотографско снимане. Най-актуалната ни стабилизация на изображението е 13 пъти по-ефективна в сравнение с модел с оптичен SteadyShot в стандартен режим.

 

Впечатлете ги с богато 4K качество

С четири пъти повече пиксели от Full HD (3840 x 2160 срещу 1920 x 1080), 4K разделителната способност предлага невероятно реалистични детайли на изображението.

 

Снимайте по-дълго, снимайте по-добре

Не всички изображения се записват еднакво. Чрез интелигентно цифрово компресиране форматът XAVC S позволява разширен запис с високата побитова скорост на 4K до 100 Mbps.

 

Фото забавления

Проектирана за лесно снимане, както и по-бързо редактиране, FDR-AX33 гарантира, че спомените ви са запазени точно както ги виждате.

 

По-творческите филми вече се получават по-лесно

Управлението на няколко камери ви позволява да записвате сцена от няколко ъгъла едновременно като в телевизионно предаване. По-късно можете да редактирате сцените в PlayMemories Home с усъвършенствани функции като картина в картината.

 

Управление на няколко камери

Поемете контрола над до пет видеокамери едновременно чрез Wi-Fi®. Handycam® може да управлява настройките им, с което се улеснява създаването на филми с множество изгледи.

 

 

Дистанционно управление с едно докосване6

С Wi-Fi® и NFC функции FDR-AX33 може да се управлява дистанционно, а съдържанието може да се прехвърля между видеокамерата и смартфон или таблет чрез приложението PlayMemories Mobile за мобилни устройства.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   929.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   929.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Видеокамера Sony AX33 4K Handycam

Акумулаторен пакет батерии (NP-FV70)

Адаптер за променлив ток

Кабел за електрозахранване

Ръководство за работа

HDMI (микро) кабел

Кабел поддържащ USB връзка

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  32.52 лв.
  2
  Години
  55.74 лв.

Общи условия на застраховка