Вашата количка е празна!
Меню
Код: 10487 Арт. № FDRAX53B.CEE

Кратки характеристики:

 • 1/2,5 (7,20 мм) сензор с подсветка Exmor R® CMOS
 • Обектив ZEISS Vario-Sonnar® T
 • Оптично приближение 20X
 • Стабилизатор на изображението 
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 1/2,5 (7,20 мм) сензор с подсветка Exmor R® CMOS
 • Обектив ZEISS Vario-Sonnar® T
 • Оптично приближение 20X
 • Стабилизатор на изображението 
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
1 849.00
лв
Спестявате: 150.00 лв
Цена сега:
1 699.00
  лв
Видео формати

XAVC S

AVCHD

MP4

Размер на сензора

1/2,5 тип (7,20 mm) сензор Exmor R CMOS с подсветка

Слот за памет

SD

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 25p

Тегло

Прибл. 635 g (с приложена батерия)

Размер

Прибл. 73 x 80,5 x 166,5 mm (с приложена батерия)

Интерфейс

Мултифункционален порт

HDMI

micro - USB

Порт за дистанционен спусък

Съживете страхотните моменти
Представете си чудесно действие. Правете всичко със страст. Запазете я жива завинаги. С 4K Handycam® най-въздействащите спомени наистина оживяват.

 

Усъвършенствани функции за страхотни филми

Работните показатели в тази първокласна видеокамера 4K Handycam® е несравнима. Балансираният оптичен SteadyShot™ и бързият интелигентен автофокус постигат точно изображенията, към които се стремите. Новата структура на микрофоните улавя цялата околна атмосфера. Можете дори да си играете с времето в движение или да поемете управлението на професионални/ръчни функции. Възможностите и удоволствието са безкрайни.

 

Ключът към изключително качество на изображението
Възможностите на усъвършенствания обектив и сензора за изображения подобряват възпроизвеждането с висока прецизност, чувствителността и мощността.

 

Балансиран оптичен SteadyShot
Превъзходното стабилизиране на изображението ви позволява да снимате стабилно в целия диапазон на мащабиране дори докато вървите.

 

Балансиран оптичен SteadyShot
Превъзходното стабилизиране на изображението ви позволява да снимате стабилно в целия диапазон на мащабиране дори докато вървите.

 

Бърз интелигентен автофокус (AF)
Изключително ефективното движение на обектива и прогнозиране на диапазона на AF могат бързо да изместват фокуса от отдалечени до близки обекти.

 

Записване на звук с високо качество
Новата структура на микрофоните улавя звук от пет посоки с приблизително 40% по-малко шум1 за реалистична атмосфера.

 

Забавлявайте се по време на и след снимането
Проявете творчество с функциите за високоскоростен запис и видео от снимки, за да създавате впечатляващи филми.

 

По-професионални функции
Снимайте като професионалисти с ръчни настройки, EVF плюс записване с код за време и данни за потребителски бит.

 

Превъзходното реалистично качество на 4K

Новоразработените обектив и сензор за изображения подобряват невероятната резолюция на 4K разделителната способност с особена чувствителност за заснемане на висококачествени филми при слаба светлина.

 

Изключително стабилно снимане в движение

Краткият филм по-долу показва ефектите от компенсирането на трептенето на фотоапарата на балансиран оптичен SteadyShot (отдясно) и съответно оптичното стабилизиране на изображенията (отляво).

 

 

 

Записвайте реалистичен звук

Новата конструкция на микрофона е създадена да улавя висококачествен звук, който предава по-пълна атмосфера с приблизително 40% по-малко шум.

 

Повече забавление от начало до край

Забавлението при използването на Handycam® продължава дори след като приключите да снимате, тъй като можете да подобрявате, трансформирате и редактирате заснетия материал във филм, който ще се запомни.

 

Времето се променя с функцията за 4K видео от снимки

С функцията за видео от снимки можете да правите снимки на дадена сцена през определен период от време с избран интервал между всеки кадър и да редактирате последователността във висококачествен 4K филм от снимки.

 

Насладете се на по-професионално снимане

Професионалните функции включват ръчен пръстен и ръчен бутон за управление на различни функции с възможност за задаване плюс записване с код за време и данни за потребителски бит.

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   1 699.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   1 699.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Видеокамера Sony AX53 4K Handycam

HDMI (микро) кабел

Микро USB кабел

Акумулаторен пакет батерии (NP-FV70)

Адаптер за променлив ток

Кабел за електрозахранване

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  59.47 лв.
  2
  Години
  101.94 лв.

Общи условия на застраховка