Вашата количка е празна!
Меню
Код: 12388 Арт. № FDRX3000R.CEN

Кратки характеристики:

 • 12 MP ефективни
 • 4К 3840 x 2160 / 30 fps
 • Водоустойчивост бокс
 • Електронна стабилизация
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 12 MP ефективни
 • 4К 3840 x 2160 / 30 fps
 • Водоустойчивост бокс
 • Електронна стабилизация
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
949.00
лв
Спестявате: 150.00 лв
Цена сега:
799.00
  лв
ИзображениеНагоре
Видео формати

MPEG-4 AVC/H.264

Съотношение на кадъра (видео)

16:9

Резолюция на видео

XAVC S: 3840 x 2160 30p/25p/24p

MP4 PS: 1920 x 1080 60p/50p, MP4 HQ: 1920 x 1080 30p/25p, 1920 x 1080 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p

MP4 STD: 1280 x 720 30p/25p 60p/50p/30p/25p/24p, MP4 HS120 (HS100): 1280 x 720 120p/100p

MP4 HS240(HS200): 800 x 480 240p/200p

ЕкспонацияНагоре
Режими на снимане

Цикличен запис, Motion Shot LE, Снимане в сериен режим, 4K заснемане на видео от снимки, Поточно предаване на живо

Режими на измерване

Многосегментно

Баланс на бялото

Авто/Цветна темп./Персонализирано

Стабилизация

Да

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

microSD , microSDHC, microSDXC

Memory Stick Micro

Тип батерия

Sony NP-BX1

ДругиНагоре
Вграден микрофон

Да

Максимална светлосила

f/2.8

Водоустойчивост

До 60 m с приложен корпус за подводно снимане (MPK-UWH1)

Тегло

46 гр.

Размер

47.8 x 52.6 x 19.0 мм

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Подводен корпус

Интерфейс

USB

4K филми. По-малко трептене.

Вижте как Action Cam разкрива нови зрелищни хоризонти с невероятно 4K високо качество и стабилно действие. Уловете най-добрите си изпълнения в незабравими 4K филми.


Намалено трептене с балансиран оптичен SteadyShot

Изведете филмите с действие от първо лице на ново ниво с висока резолюция 4K1. Заснемайте стабилни изображения както никога досега с балансиран оптичен SteadyShot. Снимайте навсякъде със здравия дизайн на Action Cam за творчество извън студиото.


ИЗВЕСТИЕ

Изкривяване на качеството на изображението или разфокусирането може да се случи, когато се използва в близост до вибриращи мотори и двигатели. Резултатите в изображенията могат да бъдат подобрени чрез използване на Action Cam с опционалния аксесоар Motor Vibration Absorber за X3000/AS300 (AKA-MVA)

 

Action Cam и дистанционното Live-View3 работят в екип

Нещо повече от аксесоар за ръката – този компактен нов дистанционен контролер може да се използва и като контролер за монтиране за удобно ползване с много допълнителни аксесоари, включително Finger Grip.

Смарт дистанционното се сдвоява с удобен интерфейс

По-надеждна работа между Action Cam и дистанционно Live-View чрез идентични потребителски интерфейси. Пълен контрол за ВКЛ/ИЗКЛ на фотоапарата за пестене на батерията. Фотоапаратът може и да се ВКЛ/ИЗКЛ от смартфона с PlayMemories Mobile.

Създавайте 4K филми с видео от снимки

Използвайте 4K за създаване на серия от снимки за определен период. След това редактирайте подредбата с Action Cam Movie Creator5, за да направите 4K видео от снимки. Приложението Action Cam6 може да създава филм с видео от снимки във Full HD.


Разширени функции за редактиране

Използвайте ръчни настройки като баланс на бялото и изместване на AE за съчетаване на яркостта/оттенъка и по-прецизно редактиране. Използвайте и данни за времеви код и потребителски бит (TC/UB) за редактиране на заснет материал от няколко устройства.

 

Изведете вашия Action Cam маршрут

Вграден GPS показва къде сте били. Проследяването на местоположение и скоростомера могат да бъдат видени на филмовото изображение, когато използвате Action Cam Movie Creator.

 

Highlight Movie Maker7 разпознава лица

Вграденият Highlight Movie Maker7 незабавно създава кратък филм с акценти и с вашата любима музика с цел споделяне. И лицата, и действието са разпознати и използвани във вашия филм.

 


Здрава защита за снимане извън студиото

За снимане, толкова безгранично, колкото въображението ви
Готови сте за снимане с правилната защита. Корпусът на Action Cam е устойчив на пръски и замръзване, приложеният корпус за подводно снимане8 е устойчив на прах, удари и вода до 60 m/197 ft.

 

Персонализирайте и модифицирайте Action Cam според нуждите ви

Сдобийте се с правилните аксесоари за обогатяване на вашето снимане на сцени. Например изберете новия Finger Grip (AKA-FGP1) или MC предпазител (AKA-MCP1) за помощ при снимането и подобряване на висококачествени резултати.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   799.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   799.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  27.97 лв.
  2
  Години
  47.94 лв.

Общи условия на застраховка