Марката ФотоПавилион се ражда през далечната 2005г. като първата верига магазини за фотографска техника. Наши приоритети и до ден днешен са високият професионалиъм и изграждането на доверие сред клиентите ни. Щастливи сме, че можем да следваме бързия темп на развитие на сектора и да предлагаме новостите в сферата на фотографската и видео техника, непосредствено след появата им на световния пазар. Към днешна дата асортиментът ни наброява повече от 6000 продукта. Предлагаме ви не само професионална и любителска фотографска техника и аксесоари, но и видео оборудване. Нашите консултанти са готови да отговорят на всичките ви въпроси и да ви помогнат да откриете най-добрия за вас фотоапарат или видео камера. Ние от ФотоПавилион вярваме, че ключът към успеха е да правиш всичко с отговорност и внимание към детайла. Ако и вие изповядвате тези ценности, заповядайте в нашите “павилиони”, създадени с отношение близо до вас!

 

Защо да изберете нас?

 

1.Фотографията и видеото са наша страст. Нашите консултанти имат години професионален опит в сферата на фотографията и видеото и ще отговорят на всеки ваш въпрос.

 

2.Нашата философия е: «Най - доброто за клиента», а не продажба на всяка цена. Затова вие сте на първо място.

 

3.Стараем се да осигурим всичко от света на фото и видео техниката, от което имате нужда, за да пазарувате лесно и удобно.

 

 

 

4. За нас продажбата на техника не е достатъчна. Ние искаме да развиваме фото и видео обществото в България, като предлагаме обучения, лекции, семинари и други събития, които да запалят вашата страст да творите и изявявате себе си.

 

 

 

Често са ни питали защо сме ФотоПавилион. Отговорът е прост - павилионът е нещо което е винаги наблизо, точно каквато искаме да бъде и фотографията - винаги наблизо, винаги достъпна и винаги до всички нас.