Открий новаторската гама фотоапарати EOS R, разработена на основата на революционен байонет за обективи. Наслади се на повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всяка една история.

 

Възползвай се от специалното предложение

при покупка на фотоапарат от системата EOS R и последвала покупка на избрани EF и RF обективи. Вземи до 1200лв. премия.

 

 

 

  

 

Купи EOS R или EOS RP (тяло или фабричен комплект) след 27 февруари 2019г.  и един от избраните  EF и RF обективи до 30 юни 2019г.  Регистрирай покупките си и вземи своята премия!

 

 

>РЕГИСТРИРАЙ СВОИТЕ ПРОДУКТИ ТУК <

 

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОБЕКТИВИ И ПРЕМИИ:

 

 

 

 

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

 

  1. 1. Промоционален период: 27.02.2019г – 30.06.2019г.

2. За да се включи в промоцията, участникът трябва да закупи промоционален фотоапарат (тяло или фабричен комплект) и обектив рамките на промоционалния период от официалните партньори на промоцията.

 

3. За да получи своята премия, участникът трябва да подаде валидна онлайн заявка (да регистрира покупките си) между до14.7.2019г.

 

4. Продуктите от промоцията са налични до изчерпване на количествата. Canon не носи отговорност в случай, че даден търговец на дребно не достави поръчани промоционални продукти в рамките на периода на промоцията.

 

5. Заявки, подадени от фирми или от лица, които закупуват повече от 2 промоционални продукта (1 фотоапарат и 1 обектив) в рамките на периода на промоцията, с изключение на случаите, когато съответните продукти влизат в комплекти или пакети, както е описано в точка 2, не могат да участват в тази промоция.

 

6. Тази промоция не може да се използва във връзка с друга промоция.

 

Виж пълните условия на промоцията тук >>