Възползвай се максимално от коледните празници

 

Разгледай селекцията от над 50 промоционални фотоапарати, обективи, светкавици, видео камери и принтери Canon и избери този продукт, който ще отговори на нуждите ти. Увеличи творческите си възможности, като попълниш фотографския си арсенал с фотоапарати и обективи, зад които стоят десетки години опит и фотографска експертиза.

Вземи своя продукт, заяви своята премия и се отдай на творчество!

 

 

 

РАЗГЛЕДАЙ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

 

Период на промоцията: 15.11.2018г. – 31.01.2019г.

За да участва в промоцията, участникът трябва да закупи промоционален продукт на територията на България в периода на промоцията.

Промоционалните продукти могат да бъдат продавани като фотоапарат без обектив или като част от фабричен комплект с обектив, но за всеки фабричен комплект може да се прави само ЕДНА регистрация на продукт за участие в промоцията. Така че, ако един фабричен комплект включва два промоционални продукта, участникът трябва да избере единия от тях, за който да изпрати заявка за участие.

Заявки за участие се приемат до 14 февруари 2019г.. Липсващи документи, констатирани при обработка на заявката, се подават до 28 февруари 2019г.

Ако в рамките на 24 часа след изпращането на заявката не получите имейл за потвърждение или нямате достъп до компютър, моля свържете се с нашата гореща линия на телефон 02 975 16 30.

 

Запознай се с пълните условия на промоцията тук