Присъствай във всяка снимка, разказвай истории с наситени цветове, направи всеки един момент незабравим!

 

 

Открий промоционалните продукти Canon и изведи творчеството си на следващо ниво. От компактни и преносими фотоапарати, които предлагат лекота и гъвкавост, до DSLR и безогледални фотоапарати с най-съвременните функции, продуктите Canon отварят нови творчески хоризонти.

 

 

Избери своя продукт от над 50 промоционални фотоапарати, видеокамери, обективи и аксесоари, в периода 15.05.2019 – 31.07.2019г.  Регистрирай го във формата за регистрация и получи своята премия.

 

 

 

 

 

 

 

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

 

Промоционален период: 15.05.2019г – 31.07.2019г.

За да се включи в промоцията, участникът трябва да закупи промоционален продукт в рамките на периода на промоцията от официалните партньори на промоцията.

 

За да получи своята премия, участникът трябва да подаде валидна онлайн заявка (да регистрира покупката си) до14.8.2019г.

 

Продуктите от промоцията са налични до изчерпване на количествата. Canon не носи отговорност в случай, че даден търговец на дребно не достави поръчани промоционални продукти в рамките на периода на промоцията.

 

Заявки, подадени от фирми или от лица, които закупуват повече от 5 промоционални продукта в рамките на периода на промоцията не могат да участват в тази промоция.

В тази промоция не могат да участват или да се комбинират продукти, които са предмет на друга промоция на организатора, с изключение на продуктите от

промоцията свързана със EOS R системата.

 

 

Виж пълните условия на промоцията тук >>