Дай свобода на творчеството си с Canon EOS 850D – бърз, лек и универсален.

 

Дай свобода на творчеството си с Canon EOS 850D - бърз, лек и универсален.

 

София, България, 13 февруари 2020г. - Canon Europe обявява новият Canon EOS 850D, лек, многофункционален и свързан DSLR фотоапарат, в сърцето на който стои бързия процесор на Canon - DIGIC 8. Способен да заснеме богати и детайлни изображения със своя 24,1-мегапикселов Dual Pixel CMOS APS-C сензор и зашеметяващо 4K видео, Canon EOS 850D е перфектният универсален фотоапарат, подходящ за любителите на фотографията, които искат да подобрят съществуващото си оборудване и да разгърнат творчеството си.

APS-C сензорът на камерата осигурява високо ниво на контрол на дълбочината на фокусната равнина, създавайки остри изображения с красиво омекотени фонове, които правят обектите да изпъкват в кадъра. Дори когато снимате бързо движещи се или отдалечени обекти, като например птици в полет, резолюцията от 24.1MP предлага широка възможност за изрязване. Сензорът също така е способен да създаде снимки с висока разделителна способност, без да прави компромиси при снимане на слабо осветление; идеален за заснемане на портрети на закрито. Като част от световната система Canon EOS, потребителите могат да прикачат всеки EF или EF-S обектив, да създават творческо осветление със светкавиците Speedlite или да включат външен микрофон чрез 3,5-милиметровия жак. В комплект с многофункционалния обектив EF-S 18-55mm f / 4-5.6 IS STM, фотографите могат да се справят с множество снимачни сценарии.

Наследено от професионалната гама фотоапарати Canon, EOS 850D е оборудван с автоматично фокусиране (AF) с интелигентно проследяване (iTR), което е възможно благодарение на 220 000 пикселов RGB + IR сензор за измерване. При автоматичната експозиция, чрез обменянето на данни с висока разделителна способност със сензора за автофокус, автоматичният фокус на iTR осигурява високоскоростна отзивчивост и точност, идеални за заснемане на снимки при спорт и дива природа. Тази усъвършенствана технология прави възможно автоматично проследяване на лица дори през оптичния визьор. Ергономичният дизайн разполага с горни и задни контролери за двойно управление както на скоростта на затвора, така и на блендата. С този подобрен дизайн, леко тяло и подобрена свързаност, допринасящи за по-лесното използване, Canon EOS 850D е чудесен фотоапарат за любителите на фотографията, които се нуждаят от камера, която може да вдъхнови и да осигури пълен творчески контрол.

 

Винаги улавяй момента

Прецизният AF за разпознаване на очи в Live View създава портрети с естествен вид,  с богат детайл в очите, което прави обекта да оживява в снимката. Също така способността на снимане от  7 кадъра в секунда при непрекъснато снимане, помага за точното проследяване на обекти в движение е без усилие. За да предостави на фотографите гъвкавост за заснемане от предизвикателни гледни точки, камерата разполага с въртящ се сензорен екран, който може да бъде завъртян под почти всеки ъгъл за по-креативни композиции.

Автофокусното проследяване на обекта при Canon EOS 850D е високоскоростно и прецизно, благодарение на 45-те автофокусни точки, всички от кръстосани тип и Dual Pixel CMOS AF при снимане в Live View.

 

По-голям контрол при снимки и видео

Независимо дали снимате снимки или видео, този бърз и мощен DSLR осигурява безупречно качество на изображението в резултат на DIGIC 8 процесора. Canon EOS 850D може да записва до 60p в Full HD, зашеметяващо 4K до 25p и разширява възможностите на предшественика си за заснемане на филми, с по-подробна настройка за „time - lapse” видео и автоматичен избор на сцена. За да противодейства на трептенията, при ръчно заснемане на видео, EOS 850D разполага с 5-осна цифрова стабилизация на изображението при снимане на видео, за гладки и контролирани видеоклипове.

Когато заснемат снимки в режим Live View, фотографите имат ултра фин контрол, когато избират своята фокусна точка, като изборът е между: 143 точки в автоматичен режим или 3975 точки при ръчен избор – благодарение на Dual Pixel CMOS AF.  Функцията за отдалечен снимане в пежим LIVE VIEW дава на фотографите разширен контрол, включително отдалечено снимане и възможност за гледане от смартфон, идеално когато фотографите трябва да се отдалечат от камерата. Възможни за снимане в RAW, фотографите могат да използват цялата информация, заснета от сензора, докато снимането във формат C-RAW ще произведе по-малък размер на файла, който почти удвоява буфера за непрекъснато снимане от 40 изображения до 75. С редактирането на RAW в камерата, потребителите могат да усъвършенстват изображенията си без нужда от компютър или мобилно устройство.

 

Свържете се и споделете без усилие

Опциите за свързване предлагат на ентусиастите повече начини да споделят работата си и по-голяма сигурност при заснемане. С 2.4GHz Wi-Fi и Bluetooth® Low Energy свързаност, фотографите могат да свържат Canon EOS 850D към iOS или Android устройството си чрез приложението Canon Camera Connect, за да редактират и споделят висококачествени изображения. Чрез приложението, съдържанието може да бъде изтеглено на смарт устройство, прегледано и публикувано в социалните медии или споделено с приятели и семейство. С тази интеграция фотографите могат лесно да редактират RAW файловете, използвайки DPP Express за iPad за пълен работен процес, когато са в движение. Автоматичната синхронизация на изображения също осигурява безгрижно архивиране както на снимки, така и на видео на компютъра на потребителите с помощта на Image Transfer Utility 2, така че ценните снимки никога не се губят.

За любителите на фотографията, които искат да направят следващата стъпка в творческия контрол, този впечатляващ DSLR улавя подробни изображения и мощни 4K видеа. Отзивчив, лесен за използване и създаден да издържи, Canon EOS 850D е снабден с разширена функционалност, за да даде на фотографите необходимите инструменти за развиване на творчеството им.

Canon EOS 850D ще бъде пуснат в продажба от април 2020 г.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА EOS 850D:

  • 1 МР Dual Pixel CMOS APS-C сензор
  • 7 кадъра в секунда при снимане в серия
  • 4К (с контрастен AF) 24p/25р
  • Full HD с Dual Pixel CMOS AF до 60р
  • 45 автофокусни точки
  • 220 000 пикселов RGB + IR сензор за измерване с детектор за премигване на светлината
  • Автофокукс с интелигентно проследяване (iTR AF)
  • Автофокус с разпознаване на око (с проследяване)
  • DIGIC 8 процесор

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: