Изключително бърз и подходящ за всякакви фотографски задачи

 

Представяме Ви новия M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO: Изключително бърз и подходящ за всякакви фотографски задачи

София, 12 февруари 2020г. – Следвайки обещанията си да предлага на фотографите свобода и удобство, днес Olympus обявява най-компактния в света и най-лек стандартен зум с фиксирана светлосила.1 Новият M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO е с превъзходни оптични параметри по цялата фокусна дължина и осигурява резки изображения дори и по краищата, като освен това е влагозащитен и много компактен и лек.

Най-голямото предимство на Olympus е невероятната мобилност, благодарение на компактната и лека система: камера + обектив. Реално става дума за наполовина по размер и тегло спрямо други камери със сменяема оптика. Комбинацията с мощните възможности на системата за стабилизиране на изображението води до остри, висококачествени снимки и видеоклипове в различни условия и сценарии. Като най-малък и най-компактен обектив в своята категория1, новият M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO ще е перфектно попълнение в гамата M.Zuiko PRO

 

Стандартен зум с висока производителност, компактен и лек за неограничена мобилност
Оптичната конфигурация на новия M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO е направена по подобие на обектив ED 12-40mm F2.8 PRO, известен с високата си резолюция. Ефективното поставяне на специални лещи в M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO позволява постигане на покомпактен размер и олекотен дизайн при фокусно разстояние в широкия ъгъл 24mm и 90mm при телефото (35mm екв.). Този малък обектив ще Ви даде бърза скорост и прецизен AF при всякакви ситуации. Той също е прахо, влаго и студоустойчив с уплътнения на 9 места, което гарантира, че можете да го ползвате при голяма запрашеност или в проливен дъжд2.

 

Фиксирана светлосила по цялото фокусно разстояние и висока резолюция дори и по краищата на кадъра
Интелигентното подреждане на асферикалните лещи и покритието ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) дават резултат в супер ясни изображения и драстично намаляване на аберациите и другите нежелани ефекти. И тъй като светлосилата е постоянна по цялата дължина на обектива, по-лесно се контролира експозицията при използването на зум и при записа на видео.

 

Супер възможности за макро с максимално увеличение от 0.25x (0.5x 35mm екв.)
Насладете се на интензивно макро снимане с максимум увеличение 0.25x (екв. 0.5x 35mm) по цялата фокусна дължина. Най-близкото разстояние е 12 cm в широкия ъгъл и 23 cm при телефото, което Ви дава широк спектър от макро ефекти на заснемане, като широкоъгълни макро снимки, подчертаващи усещането за перспектива чрез заснемане на огромни фонове и дългофокусни кадри със значително разфокусиране на фона. Възможни са и различни макро ефекти като Focus Stacking3 - функция, който генерира единично изображение с фокус по целия обект.

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: