Обектив LUMIX S PRO S-X50

S-X50 Обектив LUMIX S PRO S-X50

50 мм фиксирано фокусно разстояние с байонет L


Естествена дълбочина и притегателно боке

Обективът с голяма бленда и фиксирано фокусно разстояние е ядрото на серията обективи LUMIX S. Предлагайки плавно преминаване от острата равнина на фокус към дефокусирания заден план, обективът LUMIX S PRO 50mm F1.4 създава наистина естествено изглеждащи изображения със зашеметяваща дълбочина. Мекият и притегателен боке ефект на заден план помага за превръщането на ежедневни сцени в изразителни и изкусни снимки. Обективите LUMIX S PRO отговарят на строгите стандарти на LEICA. Дори с широко отворена бленда те предлагат изключителна разделителна способност от центъра до ъглите на кадъра. С вградени линеен и стъпков мотор, както и двойна фокусна система за осигуряване на контрол на автофокуса при 480 fps обективите ви помагат да уловите уверено безценните моменти. Серията обективи LUMIX S предлага изключителен потенциал за изразяване без компромис и е идеална за пълнокадровите системни фотоапарати LUMIX. • Leica е регистрирана търговска марка на Leica Microsystems IR GmbH.


Подсилен дизайн – повече творчески варианти

Противопоставете се на природата в почти всякакво време или място на снимане. Този фотоапарат е прахо- и пръскоустойчив* и е проектиран за използване до -10°C, което е достатъчно издръжливо за устояване дори на употреба в тежки полеви условия. Подсилването защитава вътрешността на системата от обективи от пясък, дъжд и т.н., което я прави съвършена за снимане в тежки условия. А сега нищо не ви задържа да заснемете желаните творчески пейзажни или панорамни кадри. * Устойчивостта на пръски и прах не гарантира, че няма да възникне повреда, ако обективът бъде изложен на директен контакт с прах и вода.


Видео поддръжка – съвършеният видеозапис

С видео поддръжката всеки потребител разполага с всичко необходимо за запис с фотоапарат LUMIX. Той не само извършва плавни промени на блендата, за да няма резки скокове в експонацията, но и притежава безшумен дизайн за подобрено улавяне на звука от сцената. Освен това, изумителната AF работа на този обектив заснема отлично 4K видео, за което прецизното фокусиране е от изключително значение.


S-X50

13 елемента в 11 групи: – 2 асферични лещи – 3 лещи със Extra–Low Dispersion Асферичните (ASPH) лещи намаляват размера и теглото, като ефективно се предотвратява сферичната аберация и изкривяванията. Лещите със Extra-Low Dispersion (ED) коригират хроматичната аберация, като предоставят резки, висококонтрастни изображения с ясни цветове от край до край.


S-X50

Диаграма на MTF За лещите, способни да компенсират изкривявания, хоризонталната ос на MTF показва разстоянието от центъра до коригираното изображение.

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: