Покажи страстта си с Canon SELPHY SQUARE QX10

 

 

Покажи страстта си с Canon SELPHY SQUARE QX10

 

Отпечатвай висококачествени снимки с лекота,

където и когато искаш!

 

 

София, България, 13 февруари 2020г. - Canon Europe обявява ултра компактен фотопринтер Canon SELPHY SQUARE QX10, най-новото попълнение към популярната си гама от компактни фотопринтери SELPHY, работещ с фотохартията за квадратни разпечатки Canon XS-20L. Достатъчно малък, за да се побере в чанта или раница, този преносим фотопринтер, с големината на човешка длан е перфектният аксесоар за любителите на изкуството или страстните Instagrammer-и, които се желаят да разпечатват богати на цветове снимки директно от смартфона или таблета си, благодарение на безплатното приложение Canon SELPHY Photo Layout (за iOS и Android).

 

Със своята вградена батерия и Wi-Fi свързаност, Canon SELPHY SQUARE QX10 отпечатва на висококачествени квадратни разпечатки с размери 68x68mm (2.7x2.7in) с изключителна лекота. Лесна за персонализиране, с възможност за залепяне, фотохартията Canon XS-20L за снимки с квадратен формат на (продава се отделно) се отличава с класически вид с бяло поле за добавяне на ръчно написани надписи, осигуряващи на потребителите ретро и носталгично усещане. Поради специалното покритие със защитния филм, разпечатките са устойчиви на петна и вода, както и замърсявания и разкъсвания.

 

Без да се нуждае от касети с мастило или тава за принтеране, SELPHY SQUARE QX10 отпечатва сухи и висококачествени снимки само за 43 секунди чрез термосублимационна технология, която осигурява постоянено висок окачество на разпечатката и предпазва от избледняване до 100 години ,

 

Предлага се в четири различни цвята (черно, бяло, розово и зелено) и потребителите могат да изберат цвета, който най-добре отговаря на техния стил. Canon SELPHY SQUARE QX10 разполага с QR код и сканирането му от интелигентно устройство ще свърже принтера към приложението SELPHY Photo Layout, от което потребителите могат да получат достъп до галерията със снимки на смартфона си и да добавят творчески елементи. С печати, филтри, рамки и персонализирани шаблони, приложението помага за персонализиране на разпечатките, за да ги направи наистина уникални.

 

Комлектът стикери Canon XS-20L може да се използва за декориране на ежедневни предмети като бележници, фото журнали, калъфи за телефони или декорации за дома, за запазване на специални моменти, за добавяне на визуални препратки към кутии за обувки или украсяване на хладилника със съкровени спомени.

 

Без кабели и без шум, Canon SELPHY SQUARE QX10 е проектиран така, че да се вписва във всеки начин на живот с лекота. С бързото зареждане чрез USB, този компактен фотопринтер, захранван с батерия, е забавният, безжичен начин за създаване на красиво и висококачествено изработени разпечатки на момента и на които да се радвате на години напред.

 

Canon SELPHY SQUARE QX10 ще се предлага в официалните търговци на Canon от март 2020 г.

 

За повече информация относно Canon SELPHY SQUARE QX10 и комплекта етикети на Canon XS-20L, моля, посетете:  https://www.canon.bg/printers/selphy-qx10/

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Canon SELPHY SQUARE QX10:

  • висококачествени разпечатки, богати на цветове, които устояват на ефекта на избледняване до 100 години
  • преносим принтер, захранван от батерия, с джобен размер, с големина – една човешка длан
  • безжично свързване със смарт устройства чрез WiFi и с помощта на проложението SELPHY Photo Layout app 2.0
  • печат на до 256 нюанса на първичните цветове, което общо прави над 16 милиона възможни цветове.

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: