Поредният уебинар на Sennheiser и Panasonic LUMIX е посветен на мобилната журналистика

Поредният уебинар на Sennheiser и Panasonic LUMIX е посветен на мобилната журналистика

София, България, 28 август 2019 г. – Имате ли опит в мобилната журналистика и искате ли да се запознаете с още няколко съвета и трикове от бранша? Или може би сте напълно нови в тази сфера и желаете да изградите солидна основа? Ако е така, най-новият уебинар на Sennheiser Sound Academy и Panasonic LUMIX Academy е точно това, от което се нуждаете. Тази специална сесия за мобилна журналистика, която е с нова дата и час – 5 септември от 13:00 ч., ще ви предостави важна информация за избор на фотоапарат, оптимално конфигуриране и настройване, и окомплектоване с правилното аудио оборудване. Лектори ще бъдат Деймън Ксантопулос, посланик на LUMIX и Джон Макгрегър от Sennheiser Sound Academy. За да се регистрирате предварително, моля посетете

https://zoom.us/webinar/register/d0a5077281ff739966858a512be5123a.

Уебинарът е второто от пет поредни обучения на живо, които Sennheiser Sound Academy и Panasonic Lumix Academy провеждат за всички видеооператори, желаещи да подобрят уменията си.

Вторият уебинар от поредицата изследва това, което трябва да знаете, когато сте навън с фотоапарата си, предлага съвети за композиране на кадрите и дава насоки какви микрофони и принадлежности да носите със себе си в различните ситуации на снимане.
Но не всичко е суха теория – екипът на Sennheiser и Panasonic Lumix ще демонстрира някои типични клопки в интервю на живо пред вас – и ще ви покаже как уверено да преодолеете тези предизвикателства.

След като се регистрирате на

ttps://zoom.us/webinar/register/d0a5077281ff739966858a512be5123a,

ще получите имейл за потвърждение, съдържащ повече информация за това как да се включите в уебинара.

В края на уебинара ще имате възможност да зададете индивидуални въпроси на лекторите.

Предстоящите дати и теми на уебинара са следните (моля имайте предвид, че са направени промени в графика и подробностите, които бяха обявени предварително):

Уебинар 3 – сега на 17 октомври, 13:00 ч. CEST
Целева група: Видео блогъри (влогъри)
Съвети и трикове – Избор на фотоапарат, съвети и трикове за конфигуриране и звукозапис, включително осветление, композиране на кадъра и т.н.

Уебинар 4 – сега на 14 ноември, 13:00 ч. CET
Целева група: Документални филми / Филми
Съвети и трикове – Конфигуриране и настройване на фотоапарата (включително конфигурации с няколко фотоапарата), съвети и трикове за снимане и звукозапис навън

Уебинар 5 – сега на 12 декември, 13:00 ч. CET
Обгръщащ звук за видеозаписите – запознайте се с портфолиото на Sennheiser AMBEO и научете как да го свържете с видео продукцията.

Sennheiser Sound Academy и Panasonic LUMIX Academy ще се радват да ви посрещнат на уебинара на 5 септември!

Изображението за това прессъобщение може да бъде изтеглено тук:
http://sennheiser-brandzone.com/pincollection.jspx?collectionName={2e2123d9-392a-40e3-9753-22974869acc0}

За Panasonic
Panasonic Corporation е световен лидер в разработването на разнообразни електронни технологии и решения за потребителска електроника, жилищни, автомобилни и бизнес приложения. Компанията, която през 2018 г. чества своя 100-годишен юбилей, се разраства в световен мащаб и сега управлява 582 дъщерни дружества и 87 асоциирани предприятия в цял свят, отчитайки консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 62.5 милиарда Евро за финансовата година, приключила на 31 март 2019 г. С решимост за нови постижения чрез иновации във всички направления, компанията използва технологиите си, за да създаде по-добър живот и по-добър свят за своите клиенти. За да научите повече за Panasonic: http://www.panasonic.com/global.

За Sennheiser
Формиране на бъдещето на аудиотехниката и създаване на уникално звуково преживяване за клиентите - тази цел обединява служителите и партньорите на Sennheiser по целия свят. Основан през 1945 г., Sennheiser е един от водещите световни производители на слушалки, микрофони и безжични предавателни системи. С 21 търговски подразделения и дългогодишни търговски партньори, компанията работи в повече от 50 страни и управлява собствени производствени мощности в Германия, Ирландия, Румъния и САЩ. От 2013 г. Sennheiser се ръководи от Daniel Sennheiser и д-р Andreas Sennheiser, третото поколение на семейството, което управлява компанията. През 2017 г. Sennheiser Group генерира оборот на обща стойност 667.7 милиона Евро.

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: