Споделете вашата история с новия LUMIX G100

 

Споделете вашата история с новия LUMIX G100

София, България, 24 юни 2020 г. – Panasonic с вълнение представя най-новия си безогледален фотоапарат LUMIX G100. Насочен специално към влогъри и създатели на съдържание, той е точният инструмент, който да споделите вашата история.

Със изключително лекото си и компактно тяло, G100 изключва нуждата от тежко и обемисто фотографско оборудване, като същевременно великолепното качество на изображенията и видеозаписи означава, че не е необходимо да правите компромиси с качеството.

• Идеален избор за влогъри и създатели на съдържание

• Възможност да изпъкнете с превъзходно качество на изображенията и видеозаписите

• Зашеметяващ звук с първата в света микрофонна технология OZO Audio от Nokia за безогледални фотоапарати

1. Повишете качеството на вашето видео 

Можете да записвате гладко 4K или Full HD видео с висока разделителна способност и различни кадрови честоти, което да отговори на всяко ваше изискване. В свят, в който много създатели на съдържание използват смартфони, можете да изпъкнете пред останалите с превъзходното качество на образа на G100.
Благодарение на заснемащия сензор на фотоапарата, който е много по-голям от този на смартфоните, ще можете да заснемете невероятно качествени изображения и видеозаписи в множество различни ситуации. Можете да правите чисти и ясни снимки дори през нощта или при слабо осветление в домашни условия. По-големият MFT сензор също така помага да създадете и красиво замъглен заден план за професионален вид на вашите снимки.
Мощният 5-осев хибриден стабилизатор на образа наистина влиза в играта, когато правите видеозаписи по време на движение, като осигурява много по-гладко, красиво и комфортно преживяване за вашите зрители. Независимо дали обикаляте къщата си, карате колело или дори снимате от превозно средство, можете да разчитате на добра стабилизация с G100.
Първокласното звуково качество също е гарантирано. В LUMIX G100 е интегрирана звукова система OZO Audio от Nokia – това е първият в света безогледален фотоапарат, който е оборудван с такава усъвършенствана функция . Трите вградени микрофона записват чист, ясен и изключително реалистичен звук. Също така, G100 следи гласа на разпознат човек, като активира автоматично най-подходящия звуков режим за конкретната ситуация. С тази модерна аудио технология звукът ви ще бъде толкова добър, че вече няма нужда да инвестирате в отделен външен микрофон.

2. Специални функции

Какъвто и вид съдържание да пожелаете да създадете, G100 има подходящ режим за вас. Новият режим "Селфи видео" е идеалният пример за това. С него и вие, и задният план ще бъдете перфектно фокусирани, без необходимост от допълнителни настройки.

Лесно се реализират специални видео ефекти. Видео на забавен каданс и интервален видеозапис се създават много лесно, а напредналите влогъри с удоволствие ще открият, че има инсталиран V-Log L и при постпродукцията могат да се прилагат таблици на съответствие LUT (Look Up Tables).
Възползвайте се от фантастичната „4K Photo“ (4K Фотография) функционалност на Panasonic, за да уловите и най-краткотрайните моменти. Снимайте с 30 кадъра в секунда и извлечете само кадрите, от които се нуждаете, за перфектни екшън снимки.

3. Балансирана ергономичност и използваемост 

С теглото си от само 422 g , G100 е достатъчно лек и компактен, за да се впише в живота ви с лекота.

Композирайте вашите снимки с помощта на визьора с висока резолюция или ако предпочитате, използвайте 3-инчовия екран с висока разделителна способност. Мониторът със сензорен екран се върти удобно, за да можете да снимате от всеки ъгъл, като не само улеснява селфи снимките, но и е идеален за безпроблемно записване на видеоклипове, в които вие сте звездата.
Влогърите също така могат да се възползват от предимствата на функцията „Frame Marker“, която дава възможност за проверка на композицията на кадъра в различни популярни екранни съотношения, а индикацията „REC Frame“ използва открояваща се червена рамка, за да покаже от пръв поглед, че фотоапаратът записва.
Новият статив/ръкохватка DMW-SHGR1 допълнително улеснява държането на фотоапарата по време на запис, а също така може да се използва и като компактен статив. Той се свързва с фотоапарата посредством USB връзка и от него може да се извършва старт/стоп на видео записа, освобождаване на затвора и активиране/деактивиране на спящия режим „Sleep“.
А за да можете да снимате дълго и в движение е предвидена възможност за зареждане на G100 чрез USB.

4. Споделете вашата история с лесна и удобна свързаност 

LUMIX G100 поддържа технологии за Bluetooth и Wi-Fi свързаност за лесно споделяне на най-добрите ви истории.
Специален бутон за качване започва да прехвърля видеоклипове и снимки към вашия смартфон, готови за споделяне в любимите ви социални мрежи чрез безплатното приложение LUMIX Sync за iOS и Android.
Технологията Bluetooth Low Energy (Bluetooth 4.2) позволява вашият смартфон и фотоапарат да бъдат постоянно свързани при минимална консумация на енергия. Използвайте смартфона си, за да активирате фотоапарата или да добавяте автоматично GPS локации към снимките.
Можете да използвате вашия смартфон и като дистанционно управление при запис на видео и снимки.
Panasonic LUMIX G100 ще се предлага от последната седмица на юли на препоръчителна цена на дребно 1499 лв.
Статив/ръкохватка (DMW-SHGR1)
Компактен и лек мини статив/ръкохватка, даващ възможност за старт/ стоп на видео записа и освобождаване на затвора чрез USB връзка.
Съвместимост: DC-G100/G110, GH5*,GH5S*,G95/G90* и G80/G81/G85*
* Необходима е актуализация на фърмуера на фотоапарата. Бутонът „Sleep“ не може да се използва.

・Конструкцията, дизайнът и техническите характеристики могат да бъдат променяни без предупреждение.

 

 

 

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: