Фотографски конкурс- Водата, извор на нашия живот

Водата, извор на нашия живот

 

Природата е онази неуморима муза, която неотменно ни вдъхновява да творим и да пресъздаваме себе си чрез изкуството.

Всяка година Фотопавилион организира конкурс, които ни припомня колко важна и красива част от нас самите е природата.

И този път няма да изменим на себе си и (заедно с нашите приятели от …....- ако има партньор) ще се опитаме да разкрием дълбоката и необятна красота на водата. Водата е онази стихия, която покрива над 70% от повърхността на Земята, тя съставлява над 70% от човешкото тяло и без нея животът би бил 100% немислим.Немислима е и мисълта, че човек може да остане безчувствен и недокоснат от неукротимата красота на океаните, моретата, ледените късове (които все по трудно успяваме да опазим), както и всички онези проявления на водата, които ни показват, че природата и животът са нищо по-малко от чудо.

Призоваваме Ви да отправите мислите и обективите си към водата като синоним на живота и непрестанен извор на фотографско вдъхновение и заедно да покажем великолепието на фотографията..., на водата..., на живота...!

Участвай и ти на: http://konkurs.photopavilion.com/

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Виктория | 19.03.2019 Отговори
Искам да участвам, снимките който правя са от телефон, но според мен са много красиви, надявам се да имам възможност да участвам
Петър Митев | 04.12.2018 Отговори
Здравейте, подбраните за изложбата кадри, както и самите победители ще бъдат ли публикувани на сайта, тъй като интересуващите се от провинцията няма да имат възможност да присъстват и да разгледат фотографиите на живо?
PhotoPavilion | 27.10.2014
Здравейте, Разбира се, след приключване на изложбата тук в София, в страницата на конкурсът ще бъде създадена страница със селекцията, където ще могат да се разгледат.

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: