Фотографски конкурс ,,Светът е голям и пътешествия дебнат отвсякъде“

828315

 

Светът е голям и пътешествия дебнат отвсякъде

Фотографията е не просто запечатване на картини, на места и хора, а е пътешествие на сетивата. Именно такова е и следващото ни фотографско предизвикателство – едно сетивно пътуване, в което да покажем светът такъв, какъвто сме го видели, възприели и пресъздали във фотографиите си. Темата е фотографска, необятна и неограничаваща, защото всяка крачка с фотоапарат в ръка е пътешествие, което заслужава да бъде разказано и видяно. Очакваме снимките ви и нека хоризонтът е единствената граница за вашите фотографски търсения.

Повече информация за конкурса може да научите на:

http://konkurs.predizvikatelstva.com/

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Любомир | 27.10.2017 Отговори
От кога до кога започва гласуването на журито? Има ли значение преди крайния срок кога е публикувана снимка/и и до колко броя снимки има право да изпрати човек за конкурса? Благодаря и успех на всички! :)
М.Костов | 27.10.2017 Отговори
Браво на "Павилионите",че отново ни дават възможност да се преборим и забавляваме!Нека най-достойните и добри работи спечелят!
ilko | 19.10.2017 Отговори
Не знам към кого да се обърна за предложение... Няма да е зле този конкурс да не е с рейтинг на базата на гласове, а може да е само с бутон харесва ми и най-харесваната снимка да спечели. В противен случай е възможно на 100% да има шашмалогии и манипулиране на вота и резултатите. Благодаря! :)
PhotoPavilion | 27.10.2014
Здравейте, Именно за да няма "шашмалогии и манипулиране на вота", сме заложили само гласуване от жури. "Гласовете на публиката", ще са на място на самата изложба. Но все пак ви благодарим за предложението!

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: