РЕШИТЕЛНА СИЛА. ПО-БЪРЗ РАБОТЕН ПРОЦЕС. АБСОЛЮТНА НАДЕЖДНОСТ. NIKON D6.

 

РЕШИТЕЛНА СИЛА. ПО-БЪРЗ РАБОТЕН ПРОЦЕС. АБСОЛЮТНА НАДЕЖДНОСТ. NIKON D6.

 

Амстердам, Нидерландия, 12 февруари 2020 г.: Днес Nikon представя новия си флагман DSLR: D6. От важни новини до международни спортове, този феноменален пълнокадров фотоапарат отговаря на изискванията на професионалисти, които искат да поемат пълен контрол.

 

С най-мощната система за АФ на Nikon досега и бързите връзки във фотоапарата за прехвърляне на изображения в реално време D6 позволява на професионалистите да творят и създават без ограничения. Новият процесор за АФ е по-бърз от всякога. Система от 105 изцяло избираеми сензора от кръстосан тип с покритие с 1,6 пъти по-голяма плътност от D5 издига прецизността на ново ниво. Към това трябва да се добавят несравнимите характеристики на проследяване дори при най-немислимите условия на осветяване и още по-доброто намиране на обекта. Увеличената гама от избираеми шаблони за „АФ с групирана зона“ ви позволява да оптимизирате настройката на АФ за всяка задача и да заснемате по-чисти снимки на действието.

 

Връзките във фотоапарата позволяват най-бързите скорости на прехвърляне сред конкурентите и не се забавят, докато снимате. Оптимизираните работни процеси предлагат повече начини за избиране и приоритизиране на най-важните снимки за прехвърляне, което дава предимство на фотографите, когато всяка секунда е важна. Дисплеите с висока разделителна способност на фотоапарата сега предлагат подобрена видимост и четимост, а D6 има същото здраво тяло, което направи D5 толкова безкомпромисен фаворит сред професионалистите.

 

Дирк Яспер (Dirk Jasper), продуктов мениджър, Nikon Europe, споделя: D6 е феноменален наследник на Nikon D5. Новият флагман на Nikon е по-добър от своя предшественик с водещо в отрасъла автоматично фокусиране и разнообразни възможности за свързване. Не можете да контролирате действието, осветлението или околната среда. Но можете да контролирате D6 и този DSLR ще създаде невероятни снимки на решаващи моменти – без грешка.“

 

 

Резюме на основните характеристики

Водещо в отрасъла 105-точково АФ. 105 изцяло избираеми сензора от кръстосан тип с долен праг на чувствителност на АФ от -4,5 EV в централната точка за фокусиране и -4 EV във всички останали точки. „АФ с групирана зона“ с повече персонализирани настройки за несравнимо проследяване. Подобрена система за разпознаване на сцени за още по-добро намиране на обекта.

Заснемане на победната снимка. D6 позволява на потребителите да определят началната точка на фокусиране, когато снимат в режим „АФ с автоматична зона“, и да приоритизират фокусирането на очите на обекта, когато използват „АФ с автоматична зона“ или „3D проследяване“.

Качество на изображението като на флагман. Обективи с байонет F. 20,8-мегапикселов пълнокадров CMOS сензор. Процесор за изображения EXPEED 6. 180 000-пикселов RGB сензор. Широк диапазон от стойности на ISO от 100 до 102 400 с възможност за разширяване до 3 280 000 и надолу чак до ISO 50.

Бързи връзки във фотоапарата. Wi-Fi, Bluetooth и вграден GPS. Кабелната LAN на фотоапарата поддържа стандарт 1000BASE-T и постига приблиз. 15% по-бърза комуникация от известния D5.

Оптичен визьор с 0,72-кратно увеличение и OLED елементи. Позволява кристално ясно потвърждение без забавяне в широко зрително поле. Във визьора се показват индикатори за курс и крен.

Опростен работен процес. Повече начини за проверка, избор и прехвърляне на най-важните снимки чрез ясния и прецизен 3,2-инчов сензорен дисплей. Най-важните снимки могат да бъдат изпратени към началото на опашката при прехвърляне на изображения към компютър чрез кабелна LAN или чрез Wi-Fi връзката на фотоапарата.

Универсални слотове за карти. Двойните слотове за карти приемат XQD и CFexpress карти – най-бързите съвременни карти. Възползвайте се от бързи скорости на четене, запис и прехвърляне.

Ергономични подобрения. Дисплеите с по-висока разделителна способност предлагат подобрена видимост и четимост. Портовете за ключове са леснодостъпни дори когато снимате с прикрепен безжичен предавател.

Здрав и сигурен. Здравото тяло е готово да издържи във всякаква среда и D6 е съвместим с надеждните заключващи устройства Kensington.

 

 

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: