Изпреварване. Задминаване на конкуренцията.

 

Уловете скоростта по начин, който е бил немислим досега. EOS R3 е новият високопроизводителен и високоскоростен безогледален фотоапарат, който ще даде началото на нова епоха за професионалната спортна фотография и създаването на филми – очаквайте скоро.

 

Новият високопроизводителен, високоскоростен безогледален професионален фотоапарат.

Фотоапарат, проектиран да заснеме най-бързо движещото се действие по начин, който се е смятал за невъзможен. Предназначен за заснемане на обекти, движещи се с висока скорост. Създаден, за да отговори на изискванията на професионалните спортни потребители с изключителна отзивчивост, висока чувствителност, надеждност и издръжливост.

 

Експлозивна скорост
EOS R3 идва. Първият EOS, който разполага с изцяло нов наслоен BSI CMOS сензор, проектиран и произведен от Canon и комбиниран със силата на процесора за обработка на изображения DIGIC X. Представете си съвсем ново измерение на високоскоростната фотография и създаване на филми. Снимайте с 30 fps с пълно AF/AE проследяване с минимално изкривяване на изображението, когато се използва електронният затвор.

 

Овладяване на движението
Фокусирането на EOS R3 е издигнато на ново ниво и е в състояние точно да проследява и фокусира върху по-бързо движещо се действие. Следващото поколение Dual Pixel CMOS AF II може надеждно да проследява очите и главите на обектите с пълни 30 fps. От Canon са развълнувани да добавят нов обект към AF проследяването в EOS R3.

Изключително отзивчив
Представяме изключително новаторската система за управляване на AF с очи на ново поколение фотографи. Тази система за управление на AF е проектирана от нулата за 21-ви век. Представете си възможността просто да изберете и преместите точката за AF с окото си с помощта на визьора EOS R3. Системата за управление на AF с очи на Canon предлага несравним контрол върху AF. Корпусът, вдъхновен от серията EOS R3 и EOS-1D, позволява изключително интуитивен контрол в най-взискателните професионални ситуации.

 

Създаден за професионалисти
Със серията EOS-1D, устойчива на прах и капене, EOS R3 предлага професионални нива на устойчивост на атмосферни влияния, устойчиви на неблагоприятните метеорологични условия, с които професионалните фотографи редовно се сблъскват. Още по-хубавото е, че разполага с вградена ръкохватка, която потребителите на серията EOS-1D обичат и на която имат доверие, но с по-малки размери на самия фотоапарат и значително по-леко тегло спрямо серията EOS-1D.

 

Усъвършенствани възможности за свързване
EOS R3 е напълно съвместим с наскоро обявеното приложение за смартфон Mobile File Transfer, предоставяйки нов начин за предаване на изображения, докато сте в движение.

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: