Canon ще обяви нова кино камера по време на Canon Vision

Canon ще обяви нова кино камера по време на Canon Vision – платформа за виртуално изложение, която стартира на 24ти септември

София, България, 8 септември 2020 – Canon днес обявява, че ще разкрие подробности за нова кинокамера по време на Canon Vision - платформа, стартираща в 15:00ч. в четвъртък, 24 септември 2020 г., която предствлява  изложение във виртуална среда.

 

Идеална за броудкаст, телевизионни и кино оператори, независими режисьори, видеооператори и други, посетителите на Canon Vision ще могат да научат повече за камерата и да проучат пълната гама продукти и решения за професионално видеозаснемане от Canon. По време на изложението ще се представят и допълнителни детайли за технологиите в камерите директно от екипа продуктови специалисти и водещи професионалисти в бранша, както  и ще има възможност да се гледат прожекции на къси филми.

 

Програмата на Canon Vision на 24-ти и 25-ти септември включва шест сесии на живо с професионалисти в сферата на визуалните изкуства, които ще обсъдят всичко от актуалните предизвикателства в индустрията и тенденциите в видеожурналистиката, до света на постпродукцията и бъдещето на Ноливуд. По време на Canon Vision на разположение ще бъдат следните професионалисти от видео индустрията, за да отговорят на въпроси от посетителите в платформата: 

 


Четвъртък, 24 септември 2020 г.


 

16:00 ч. Елиза Янаконе:

Какво значение има според мен камерата във фотожурналистиката.

 

Елиза ще сподели опита си с новата кино камера Canon и модела XA55 и как те и помагат като соло оператор в движение.

 


18:00 ч. Джолейд Олусаня:

Първата продукция, заснета с новата кино камера Canon.

 

Джолейд  ще ни покаже какво се случва зад камерата по време на снимките краткия документален филм “Дайте химикалка на сърцето“, заснет с новата кино камера Canon.

 


Петък, 25 септември 2020 г.


11:00ч. Хуан Луиз Кабейо:

Пълноформатния сензор в заснемането
на кино.

 

Хуан ще говори за предимството  на пълноформатната технология в камерата EOS C500 Mark II  и тя как работи в хармония с първокласните кино обективи Canon Sumire

 


13:00 ч. Оли Кеншингтън:

Как EOS C300 Mark III подобрява работния процес.

 

Оли ще разкаже как работния му процес се е подобрил, когато е започнал да работи с EOS C300 Mark III.

 


54:00 ч. Симеон Кари:

Как новите технологии помагат на нискобюджетните продукции.

 

Симеон ще разкаже как иновативните технологии в новата кино камера и EOS R5 му позволяват да улови момента независимо от обстановката и сценария.

 

17:00 ч. Даниел Ехимен:

Ноливуд: тенденции и бъдеще

Даниел ще сподели своя опит от използването на Canon Cinema EOS камерите като инструменти за разказване на истории в Ноливуд индустрията.

 

 

За да посетите Canon Vision и да се запознаете със всички събития в патформата, моля регистрирайте се тук: https://www.canon.bg/pro/events/canon-vision/ 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: