Canon Speedlite EL-1

Canon Speedlite EL-1
Бърз, прецизен и напълно надежден – EL-1 предоставя този вид производителност, който желаят професионалните фотографи, когато ситуацията е напрегната. Усъвършенстваните технологии ви позволяват да станете по-креативни от всякога, когато използвате светкавица.

Подготвени за всеки момент
Бъдете готови за всичко. Изключително бързо 0,1 – 0,9 сек1 време за презареждане означава серия от 170 премигвания на пълна мощност 2, също така са налични високоскоростни серии от снимки при по-ниски нива на мощност.

Мощност, когато се нуждаете от нея най-много
Батерия LP-EL с висока производителност захранва светкавично бързите скорости на заснемане и надеждността снимка след снимка на EL-1. Очаквайте до 2345 премигвания с едно зареждане на батерията. Прецизен индикатор за ниво на заряда на батерията4 ви позволява да разберете кога е време да презаредите или смените източника на захранване.

Снимайте с увереност
Когато ситуацията е напрегната, можете да разчитате на EL-1. Нейното водещо число от 60m3 разчита на същата степен на устойчивост на прах и вода като нашите обективи от серия L. Активна охлаждаща система предотвратява прегряване, за да можете да снимате по-дълго.

Гъвкавост и контрол
Осветете обекта си от всяка точка в сцената, като управлявате EL-1 безжично с радио или оптично задействане. Използвайте няколко светкавици Speedlite заедно (като индивидуални светкавици или като група) за изключително творческо осветление.

Проявете повече творчество със своето осветление
Вградената двуцветна LED пилотна светкавица ви позволява да виждате къде и как ще изглежда светлината от светкавицата на EL-1 и къде ще пада сянка. Ръчната изходна мощност на светкавицата може да бъде регулирана между пълна и 1/8192 мощност5.

1. 1/8192 до 1/1 време за зареждане на мощност, необходима за задействане.

2. При 23 градуса по Целзий с включен вентилатор и преди достигане на ограничението за задействане на светкавицата ниво 1, без монтирани адаптери за светкавица (изпълнява до 160 премигвания при пълна мощност с увеличена светкавица от 150 – 200 mm)

3. Водещо число 60, измерено за метри при ISO 100 и настройка на ъгъла на разсейване 200 mm.

4. Показва оставащия капацитет само на вътрешната батерия, не на външни източници на захранване

5. Минималната изходна мощност на светкавицата е 1/128 за синхронизация с висока скорост на затвора или оптично безжично предаване.

 

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: