DJI Mini 2

DJI Mini 2
Make Your Moments Fly

Има много места, които посещаваш само веднъж в живота. Вземи с теб DJI Mini, за да запечаташ момента в уникална перспектива и да се възползваш максимално от красотата на мястото, на което си.

 

DJI Mini 2 е удобен за начинаещи, мощен и... малък. Впечатляващата производителност, зашеметяващото качество на изображението и неповторимите видеоклипове са само на няколко клика от теб. Изследвай изцяло нова перспектива, като улавяш моментите, които правят живота наистина специален.

Толкова лесен за пренасяне, че ти позволява да го вземеш навсякъде с теб

Колко лек е DJI Mini 2? С по-малко от 249 g тежи приблизително колкото ябълка и се побира в дланта на ръката ти. Компактен и удобен, Mini 2 е идеален спътник за пътуване, променяйки начина, по който улавяш любимите си спомени.

Малък, но мощен

Благодарение на интуитивните и усъвършенствани функции, опаковани в лесна за пренасяне рамка, DJI Mini 2 предоставя пълна свобода, където и каквото искаш да снимаш. Независимо дали си на безлюден плаж или на забавно семейно събиране, Mini 2 може да се справи с всичко.

Впечатляваща производителност

Може и да е малък, но този дрон има много сила в себе си!
С максимален живот на батерията от 31 минути, DJI Mini 2 предоставя повече от достатъчно време за композиране на перфектния кадър.

Mini 2 може да устои на ветрове от ниво 5 и да излети на максимална надморска височина от 4000 метра, така че кадрите да са стабилни дори когато летите по ветровито крайбрежие или високо над алпийска гора.

Изследвай света без ограничения.

Mini 2 поддържа до 10 км HD видео предаване и има отлични възможности да намалява смущенията, което ти дава възможност да летиш по-далеч и да виждаш по-ясно.

Изживей най-добрите си моменти чрез кадри, които удивяват.

Изображение, което впечатлява
3-Axis Gimbal с 4K Camera
Това е като да натиснеш бутона за повторно възпроизвеждане на вашите спомени.

12MP камера в небето предоставя съдържание, ,което със сигурност ще впечатли. Заедно с 4K / 30fps видео и 3-осен моторизиран стабилизатор, Mini 2 осигурява зашеметяващо качество на изображението, което е постоянно гладко, независимо колко щуро е твоето пилотиране.

4x Zoom

Няма нужда да се приближаваш прекалено близо за мечтания кадър.
Четирикратното цифрово увеличение го прави по-безопасно и удобно при преход между снимки на различно разстояние и композиция.

QuickShots

Незабавно овладей въздушната фотография.
Само с няколко докосвания DJI Mini 2 автоматично записва и заснема видеоклипове на професионално ниво, които да стават за споделяне директно в социалните медии. Независимо дали си начинаещ или по-опитен летец, приложението DJI Fly ти помага да постигнеш впечатляващи резултати, заредени с подходящия саундтрак и филтър.

Panorama
Покажи колко е епична гледката.
Избери от широкоъгълните, 180 ° и Sphere панорами, а DJI Mini 2 ще свърши останалото, генерирайки панорамен шедьовър почти моментално.

Поръчай Mavic Mini тук

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: