Nikon разработва супертелефото фиксирания обектив NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S за системата с байонет Z на Nikon

Nikon разработва супертелефото фиксирания обектив NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S за системата с байонет Z на Nikon

Амстердам, Нидерландия, 14 декември 2021 г.: Nikon има удоволствието да обяви разработването на супертелефото фиксирания обектив NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S за пълнокадрови безогледални фотоапарати (с формат FX на Nikon), за който е внедрен байонетът Z на Nikon.

* Външният вид на действителния продукт може да се различава от този на снимката, показана по-горе.

NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S е обектив от клас S-Line*, който осигурява мощно изобразяване с изключителна разделителна способност, като същевременно намалява напълно размиването на цветовете. Благодарение на внедрената за първи път PF (френелова леща) при модел NIKKOR Z корпусът е компактен и лек, което го прави много преносим, въпреки че е супертелефото обектив. С високите си характеристики на изобразяване и превъзходна преносимост този обектив надеждно ще подпомага образното изразяване на редица фотографи, вариращи от напреднали аматьори до професионалисти.

Nikon ще продължи да търси нови измерения при оптичните характеристики, като същевременно удовлетворява нуждите на потребителите и допринася за развитието на фотографската култура, с надеждата да разшири възможностите за образно изразяване.

* S-Line е клас обективи NIKKOR Z, които демонстрират изключителни оптични характеристики, като спазват висок стандарт на принципите на дизайн и контрол на качеството.

Разширяване на гамата от обективи NIKKOR Z до 2023 г.

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /noc/www/domains/photopavilion.com/www/blog/wp-includes/script-loader.php on line 2678