Panasonic пуска софтуер за персонален компютър „LUMIX Tether for Streaming (Beta)“, в който е интегриран нов режим LIVE VIEW за поточно предаване на живо 

Panasonic пуска софтуер за персонален компютър „LUMIX Tether for Streaming (Beta)“, в който е интегриран нов режим LIVE VIEW за поточно предаване на живо 

Panasonic обяви излизането на 8 юни 2020 г. на „LUMIX Tether for Streaming (Beta)“. Бета-версията на този софтуер за Windows е извлечена от конвенционалния софтуер „LUMIX Tether (Ver.1.7)“ и притежава допълнителни визуални възможности за случаите, в които този софтуер се използва при поточно предаване на живо. Така се осигуряват повече удобства за все по-големия брой потребители, реализиращи собствени поточни предавания.

Тъй като „LUMIX Tether“ е софтуер, първоначално създаден за свързано снимане, елементите на графичния потребителски интерфейс, като зона на фокусиране, контролен панел и др., се изобразяват на компютърния монитор заедно с живия образ от фотоапарата по време на USB тетъринг връзка. Тези графични елементи обаче представляват пречка, когато софтуерът се използва за поточно предаване на живо. В отговор на исканията на клиентите за разрешаване на този проблем, в софтуера “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” е добавен режим LIVE VIEW. Той дава възможност за показване само на образ от фотоапарата, което улеснява използването му от съответния софтуер за поточно предаване. Потребителите могат да изберат дали да покажат или скрият графичните елементи по време на USB тетъринг връзка, според целите на използване.

„LUMIX Tether for Streaming (Beta)“ се предлага като предварителна версия, която все още е в процес на разработка. Моля обърнете внимание, че за този софтуер не се осигурява гаранция и потребителска поддръжка.

Съвместими модели: DC-GH5, DC-G9, DC-GH5S, DC-S1, DC-S1R, DC-S1H

„LUMIX Tether for Streaming (Beta)“

Работна среда

 

Уеб страница с линк за изтегляне на „LUMIX Tether for Streaming (Beta)“:

https://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/lumixtether.html 

・Дизайнът, спецификациите и техническите характеристики могат да бъдат променяни без предупреждение.

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: