Sony отбелязва успех на EISA 2020 с първата победа за влогинг фотоапарат на годината

Sony отбелязва успех на EISA 2020 с първата победа за влогинг фотоапарат на годината

• ПЪЛНОФОРМАТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ 2020-2021: Alpha 7R IV
• ФОТОАПАРАТ ЗА ВЛОГИНГ 2020-2021: ZV-1
• СУПЕР ТЕЛЕФОТО ВАРИООБЕКТИВ 2020-2021: FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
• ШИРОКОЪГЪЛЕН ОБЕКТИВ 2020-2021: FE 20mm F1.8 G

 

Sony с гордост обявява, че получи пет награди от Expert Imaging and Sound Association/Експертната асоциация за образ и звук (EISA). EISA е международно известна с опита си в потребителските технологии и за Sony е чест да получи признание за четири Digital Imaging продукта, включително два обектива и две тела, както и за своя премиум флагман Xperia 1 II, който получи най-желаните награди за 2020-2021.

EISA ПЪЛНОФОРМАТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ 2020-2021

Alpha 7R IV

Sony Alpha 7R IV е първият пълноформатен безогледален фотоапарат, който може да се похвали с невероятна резолюция от 61 милиона ефективни пиксела. Освен това е оборудван с една от най-добрите системи за автоматично фокусиране в индустрията, включително AI проследяване в реално време и AF по око в реално време. Alpha 7R IV може да заснема изображения с пълна резолюция при скорост от 10 кадъра в секунда с непрекъснато и точно проследяване на автофокуса и автоматичната експозиция, механично и електронно. Благодарение на интегрираната в корпуса 5-осова стабилизация на изображението, размазаните поради трептенето на камерата при снимане от ръка кадри, са намалени до минимум. Със своя остър електронен визьор и невероятно бърз BIONZ X ™ процесор, този фотоапарат е изключително надежден и способен инструмент, осигуряващ гъвкавостта да се справяте практически във всяка фотографска ситуация.

EISA ФОТОАПАРАТ ЗА ВЛОГИНГ 2020-2021

Sony ZV-1

Този иновативен компактен фотоапарат е разработен за създатели на съдържание и влогъри, като предлага превъзходно качество на видеото с 4K запис, S-Log гама профили и лесни за използване функции като Bokeh Switch и Product Showcase. С камерата получавате и ветробран за вградения насочен 3-капсулен микрофон, за ползване при заснемане на открито; можете да използвате и външен микрофон чрез стандартния аудио жак или чрез Multi Interface Shoe™ гнездото. ZV-1 е страхотна фотокамера с бърза автофокусна система и универсален въртящ се сензорен LCD екран. Заедно с опционалния захват, който разполага с вградено безжично дистанционно управление и се разширява в мини-статив, ZV-1 е отличен инструмент, който позволява на влогърите лесно да създават съдържание.

СУПЕР ТЕЛЕФОТО ВАРИООБЕКТИВ 2020-2021

FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Този невероятен телефото вариообектив ще бъде оценен от хората, които обичат дивата природа, спорта или заснемането на птици, но не искат тежък обектив. Той е достъпен и лек за своя клас, но въпреки това осигурява голяма острота дори при максимална бленда, от съществено значение за обектив, който често ще се използва между 400 и 600 мм. Автофокусът е много бърз, а големият пръстен за приближение се движи плавно от 200 мм до 600 мм, без да променя размера или баланса на обектива, което го прави удобен за използване. Фокусното разстояние може да бъде разширено още повече с 1,4x и 2,0x телеконверторите на Sony, които поддържат пълно качество на обектива G и работни показатели на AF.

 

ШИРОКОЪГЪЛЕН ОБЕКТИВ 2020-2021

FE 20mm F1.8 G

Компактният и лек Sony FE 20mm F1.8 G е изключителен обектив, който постига наистина детайлна картина както в центъра, така и по краищата на изображението, дори при най-широката бленда F1.8. Оптичният му дизайн се отличава с усъвършенствани асферични елементи и изключително нискодисперсионна оптика, за да постигне висока резолюция по целия кадър свеждайки изкривяванията до минимум, като същевременно потиска хроматичната аберация. Кръглата диафрагма с 9 ламела позволява постигането на красиво боке. Два XD линейни мотора гарантират много бързо, прецизно и безшумно фокусиране, докато 19-сантиметровото минимално фокусно разстояние (18 см при ръчно фокусиране) може да се използва за поразителни близки планове.

 

Коментирай

Не сте въвели всички задължителните полета!

Вашият коментар бе публикуван успешно!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани с *

Най-популярни:

Най-ново от събития:
Най-ново от конкурси: