Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10012

Кратко описание:

  • 12.2 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
  • процесор: Bionz X
  • фокусни точки: 169
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • 4К видеоклип (3840 x 2160)
  • 5 осова стабилизация на сензора
  • светлочувствителност: ISO 100-102400 (разширен до 50-409600)
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
  • серия снимки: 5 кад./сек.
  • дисплей: 3" подвижен, 1 228 800 точки, LCD 
  • свързаност: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 627гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 12.2 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
  • процесор: Bionz X
  • фокусни точки: 169
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • 4К видеоклип (3840 x 2160)
  • 5 осова стабилизация на сензора
  • светлочувствителност: ISO 100-102400 (разширен до 50-409600)
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
  • серия снимки: 5 кад./сек.
  • дисплей: 3" подвижен, 1 228 800 точки, LCD 
  • свързаност: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 627гр.
Пълни характеристики
Фотоапарат Sony Alpha A7S II Body
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Sony E

Изображение Нагоре
Размер на сензора

Full frame (36mm x 24mm) CMOS

Разделителна способност

12 MP (4240 x 2832)

Видеоклип

Да

Процесор

Bionz X

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 30p, 24p

Full HD (1920 x 1080) 120p, 60i, 60p, 30p, 24p

HD (1280 x 720) 30p

Файлов формат

JPEG

RAW

Фокус Нагоре
Фокусна система

169 точки (автофокус със засичане на контраст)

Режими на фокусиране

Автоматичен

Следящ

Проследяване на лице

Единичен

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 50-409600

Скорост на затвора

30сек. - 1/8000сек.

Серия снимки

5 кад./сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Сцени

Панорама

Програмен режим

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Ръчен

Потребителски

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

Баланс на бялото

Авто, дневна светлина, сянка, облачно, изкуствено, луминесцентно (топло бяло / студено бяло / дневно бяло / дневна светлина), светкавица, цветна температура (2500 до 9900K), цветен филтър (G7 до M7, A7 до B7), потребителски (1 / 2 / 3), потребителски комп

Стабилизация

5-осова

Светкавица Нагоре
Светкавица

Гнездо за външна светкавица

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" 1 229 000 точки, подвижен Clear View TFT

Визьор

Електронен 2,359,296 точки (100% покритие)

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Pro-HG Duo

SD , SDHC, SDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия NP-FW50

Размер и тегло Нагоре
Размер

127 x 96 x 60мм

Тегло

627 гр.

Други Нагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Магнезиев корпус

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

Изход за слушалки

Вход за външен микрофон

Адапторен комплект и микрофон Sony XLR-K2M
Захранване
Без необходимост от батерии – работи със захранване от камерата ви

Изключителна чувствителност, широк динамичен обхват
С настройки на чувствителността, които достигат ISO 409600, плюс особено широк динамичен обхват, α7S II може да записва изображения със зрелищни и фини детайли, от сенки до светли области практически при всякакви условия на осветление. Забележителната яснота и липсата на шум в статичните кадри и филмите, които снимате, ви помагат да постигнете резултатите, които сте търсили.

 

Exmor® CMOS за по-добро възприемане от сензора
Улавяйте статични кадри и филми с по-богата, по-естествена градация. 35 мм пълноформатен 12,2-мегапикселов сензор за изображения постига широк динамичен обхват с много ниски нива на шум по целия обширен обхват на чувствителността ISO 50-4 096 001. Големи пиксели, структура на обектива върху чип без просвети и други подобрения в улавянето на светлината позволяват използването на особено високи скорости на затвора за снимане при слабо осветление.

 

Интелигентна, бърза система за обработка на изображения BIONZ X
Наскоро усъвършенстваният алгоритъм за обработка на BIONZ X оптимизира работата на сензора за изображения за превъзходно изобразяване на детайлите в статичните кадри и филмите във всички диапазони на чувствителност. Тази система за обработка на изображения постига качество на изображението с фини нюанси и минимален шум особено при средни и високи настройки за чувствителност.

 

S-Gamut3.Cine/S-Log3 и S-Gamut3/S-Log3
С тези нови профили динамичният обхват може да се разшири до 1300% за по-плавни преходи, а цветовото градиране, корекциите и управлението са лесни. Тоналното възпроизвеждане на S-Log3 гама е по-добро от сенки до средни тонове (18% сиво). Пространството от 14 стъпки при настройка S-Log3 на този фотоапарат е впечатляващо. S-Gamut3.Cine пресъздава богатата цветова гама на цветното пространство DCI-P3. S-Gamut3 пресъздава почти всички реални цветове, подходящи за архивиране.

 

Функциите за филми подобряват професионалния работен процес
С нови функции като 120 кад./сек Full HD запис, запис на 4x/5x забавен каданс и Gamma Display Assist в допълнение към подобрената функция "зебра", редактиране на потребителски бит/времеви код и други възможности за създаване на филми в набора от функции α7S II надеждно поддържа професионалния работен процес, като ви дава по-голяма свобода да създавате повече движещи се визии от всякога.

 

Вътрешен запис на 4K филми и формат XAVC S
α7S II може да записва 4K (QFHD: 3840 x 2160) филми вътрешно в пълноформатен режим. Пълно изчитане на пиксели без комбиниране създава 4K филми с по-малко "моаре" и остри ръбове. Поддръжката на формата XAVC S позволява 4K запис при максимум 100 Mbps за високо детайлни кадри с по-малко шум от компресирането. * Вътрешен запис и HDMI извод, и двете при 4K разделителна способност, са налице при пълноформатно заснемане.

 

Бърз интелигентен AF за ниски нива до EV -4
Със 169 точки на AF (25 точки със засичане на контраст, плюс девет централни AF точки, всяка разделена на 16 сегмента за общо 25+(9x16)), тази бърза, точна система осигурява прецизност при откриване на обекта при снимане на статични кадри дори в условия на ниска видимост с ниски нива на осветление до EV -4. Допълнително скоростта на AF за заснемане на Full HD филми е двойно по-висока от тази при α7S.

 

0,78x мащабиране XGA OLED Tru-Finder™
С най-високото увеличение в света и покритие ZEISS® T*, този електронен визьор осигурява поразителна яснота и контраст с минимално отражение и показва незабавно как компенсацията на експонацията, балансът на бялото и другите настройки се отразяват на изображенията. Можете да използвате също функциите Gamma Display Assist и Зебра при снимане на филми, използвайки визьора.

 

Оптично стабилизиране на изображението по 5 оси
Еквивалентно на използване на 4,5 стъпки по-висока скорост на затвора, тази система е ефективна в компенсирането на пет вида заклащане на фотоапарата. Фотоапаратът интегрира изключителна стабилизация на изображението и светлочувствителност, за да ви позволи да използвате по-широк диапазон от настройки за скорост на затвора/ISO/апертура, за да изразите това, което имате за цел да уловите при снимане на статични кадри и филми от ръка.

 

Поддържа 14-битов некомпресиран RAW формат
Новата съвместимост с 14-битов некомпресиран RAW формат ви позволява да избирате оптималния формат за нуждите си. Така фотоапаратът осигурява превъзходно качество на тоналните преходи, за да се възползва максимално от широкия динамичен обхват на сензора за изображения.

 

Беззвучно снимане
Безшумният режим на снимане ви позволява да заглушите звука на затвора винаги, когато е необходимо да работите безшумно, като например когато снимате диви животни или на концерти. Тази функция може да се използва за непрекъснато снимане при 5 кад./сек., за да не пропускате ключовите моменти, и да се назначи на персонализируем бутон, за да я включвате и изключвате по-интуитивно.

 

Wi-Fi® / NFC улеснява споделянето
С вградена връзка чрез Wi-Fi® и NFC (комуникация в близко поле) в α7S можете да прехвърлите незабавно снимка или MP4 филм към смартфона или таблета си с Android™, като просто го докоснете с фотоапарата, след което лесно да качите кадъра или филма в любимата си социална мрежа.

 

Поддържа се в Capture One Express (за Sony) Един от най-добрите RAW конвертори в света от Phase One
Capture One Express (за Sony) е един от най-добрите RAW конвертори в света, който пресъздава прецизни цветове и невероятни детайли. Той съдържа гъвкаво управление на цифровите активи, всички основни инструменти за регулиране и бърза, отзивчива работа в едно персонализируемо и вградено решение. *Моля, насочвайте всички запитвания за покупка, употреба и поддръжка за решенията Capture One към Phase One.

 

Нова функция Gamma Display Assist
Тази нова функция ви позволява да разглеждате изображения с естествен контраст, докато записвате с настройка S-Log гама, преобразувайки S-Log2 и S-Log3 в ITU709 (800%) гама за следене на изображения или проверка на фокуса при уголемяване на изображение на LCD екрана или визьора.

 

120 кад./сек Full HD и запис на 4x/5x забавен каданс
С пълно изчитане на пикселите без комбиниране, 120 кад./сек (100 кад./сек) възможност и изключително висока чувствителност α7S II снима Full HD филми с ниски нива на шум и висока кадрова честота като никой друг фотоапарат. Възможността за 120 кад./сек (100 кад./сек) позволява също вътрешен запис на филми на 4x/5x забавен каданс с настройка на кадровата честота от 30p (25p) или 24p.

 

Чист HDMI извод
Тази функция поддържа 4K и Full HD и позволява извеждане на некомпресирани филми към външен рекордер или монитор. С тази функция изображението може също да се запише във фотоапарата дори докато сигналите се извеждат. Приложеният предпазител за кабел защитава жаковете и предотвратява случайното изваждане на кабелите, за да можете да снимате по-уверено.

 

Подобрена функция Зебра
Тази функция улеснява следенето на експонацията, особено при снимане с настройка S-Log гама. Изберете целево ниво на видеосигнала от 0 до 109, приложете диапазон към него, след което рисунката "зебра" показва областите на изображението, които достигат това ниво или диапазон. Новият по-богат избор на ниво на видеосигнала и възможността за назначаване на диапазон улесняват регулирането на експонацията.

 

Профил на изображението
Много е удобно за регулиране на вида на филмите ви дори преди да са заснети, като променяте характеристиките на изображенията чрез настройките за профил на картината за градация, регулиране на цветовете и детайлите. Запазвайте и извиквайте до девет профила (PP1-PP9) с регулирани параметри, включително за S-Gamut3.Cine/S-Log3 и S-Gamut3/S-Log3.

 

Старателно изработени контроли
Контролите са изработени гладко, за да можете да работите интуитивно и да регулирате незабавно дори докато гледате през визьора. Предният и задният пръстени са усъвършенствани особено и позиционирани за по-лесна, по-ефикасна работа и завъртане. Също така нов механизъм за заключване на пръстена за режим предотвратява ненадейното сменяне на режима на снимане по всяко време.

 

Здрав корпус от магнезиева сплав
Проектиран за постоянна надеждност и стабилно управление, компактният корпус на α7S II е направен да издържа на трудностите при снимане на открито благодарение на вътрешната структура и горния, преден и заден капаци, направени от здрава, устойчива магнезиева сплав.

 

Издръжливост на затвора за 500 000 цикъла
Затворът на този фотоапарат преминава теста за висока издръжливост с 500 000цикъла, а механизъм за спиране на затвора намалява механичните предни/задни вибрации с около 50%, свеждайки до минимум заклащането на фотоапарата, замъгляването на изображенията и звука от затвора. Използването на електронна предна преграда намалява вибрациите дори повече.

 

ISO Auto минимална скорост на затвора
Избегнете появяването на разфокусиране в кадрите с движещи се обекти, като зададете скорост на затвора, при която ISO чувствителността започва да се сменя при избор на ISO AUTO (докато сте в режим P или A или Multi Frame NR).

 

Подобрен Eye AF
Вече е налице и в режим на фокусиране AF-C, Eye AF (Автофокус върху очи) автоматично открива и проследява очите дори на движещ се обект за по-голяма свобода при кадриране.

 

Разширяване на гъвкава точка
Разширяване на гъвкава точка е добавено към избора на зона на AF. Ако избраната точка на AF не е позиционирана върху обекта ви, α7S II автоматично използва точките на AF в близост до избраната за поддържане на прецизно фокусиране.

 

По-прецизно регулиране на баланса на бялото
α7S II предлага повече стъпки за регулиране на баланса на бялото (двойно повече по оста кехлибарено-синьо; четири пъти повече по оста зелено-магента) от α7S, така че можете да настроите фино баланса на бялото с по-фина прецизност за по-естествени цветове.

 

Съвместимост с богата гама обективи за поставяне
Стабилизацията на изображението по 5 оси ви позволява да се наслаждавате на несравнима свобода при снимане от ръка с повече от любимите ви обективи за поставяне. Късото разстояние от фланеца на обектива до фокалната равнина в α7S II с байонет Е разширява съвместимостта с богата гама обективи.

 

Увеличител на фокуса и функция за пик на фокуса
Можете ясно да увеличавате изображенията за по-лесна ръчна настройка на фокуса независимо дали снимате статични кадри или филми. Функцията Peaking може също да се активира за оцветяване на най-рязко фокусираните области от изображението ви за бързо потвърждаване.

 

Ярко следене
Тази функция, която подсилва яркостта на изображението, като променя скоростта на затвора, например, може да се назначи на персонализируем бутон за лесен достъп при снимане на звездно небе или друга тъмна сцена.

 

Захранване чрез USB
α7S II може да се захранва чрез USB връзка към компютър или мобилна батерия. Това запазва батерията на фотоапарата, като ви позволява да работите по-дълго, без да се притеснявате, че батерията ще се изчерпи. Когато фотоапаратът е изключен, същата USB връзка може да се използва за зареждане на батерията.

 

Творчески стил
Настройките за творчески стил подчертават характера на сцената ви. Просто изберете която и да е от 13 настройки (Наситен цветове, Портрет и т.н.) и фотоапаратът ще регулира параметрите на изображението. Можете също да направите фини настройки на контраста, наситеността и рязкостта според предпочитанията си.

 

Picture Effect (13 режима)
Превърнете ежедневните сцени в произведения на изкуството, като прилагате иновативните режими Picture Effect, които регулират параметрите на фотоапарата и прилагат усъвършенствана обработка на изображението с преглед в реално време за повечето ефекти. Можете да изберете от 13 режима, включително Фотоапарат-играчка, Постеризиране, HDR картина, Миниатюра, Акварел и Илюстрация.

 

PlayMemories Camera Apps придава персонален подход
Услугата за изтегляне на приложения на Sony ви позволява да добавяте нови функции и възможности към фотоапарата си. Има приложения за ефекти в снимките и филмите за подобряване и творческо изразяване и други, които позволяват на смартфона ви да работи като дистанционно управление към фотоапарата например.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      4 999.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      4 999.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Sony Alpha A7S II Body

Акумулаторна батерия NP-FW50

Предпазител за кабел

Адаптер за променлив ток AC-UUD11

Зарядно устройство за батерия BC-VW1

Ремък за носене на рамо

Капачка за тялото на фотоапарата

Капачка на гнездо за аксесоари

Капачка на окуляра

Микро USB кабел