Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10887

Кратки характеристики:

  • съвместимост: iPhone 6 Plus
  • възможност за поставяне на обективи и осветлени
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • съвместимост: iPhone 6 Plus
  • възможност за поставяне на обективи и осветлени
Пълни характеристики
Тегло

31 гр

Размер

14.4 x 72.5 x 1.2 см

Klyp+ Plus за iPhone® 6 Plus  приляга плътно към профила на телефона и осигурява максимална защита на ръбовете му. Едновременно стилен, функционален, здрав и изключително полезен. Освен да предпазва телефона, Klyp+ Plus дава възможност да използвате в още по-пълна степен камерата на телефона си, било чрез поставяне на портативно мини диодно осветление(поставя се чрез типичния релсов профил на Klyp),чрез поставяне на някой от 6-те обектива или да го монтирате на статив.  В комплекта е включена подпора, позволяваща телефона да стои изправен, както и да се монтира на статив(1/4"резба).
Може да се допълни с министатив като Manfrotto Pixi, наличен в 4 различни цвята или по-сериозни решения като Manfrotto Compact Action и др.
3 годишна гаранция при регистрация на закупен продукт в сайта на производителя в рамките на месец след покупката

Забележка: Възможно е на снимките да са показани някои от допълнителните(опционални) аксесоари от гамата Klyp+ които не са включени в цената на този продукт.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Протектор за iPhone 6 Manfrotto KLYP+ Red