Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15413

Кратки характеристики:

  • Специално проектирани за DJI Mavic 2 Pro
  • Включва всички филтри PolarPro Platinum и Pro Cinema Series: ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL
  • Лазерен индикатор за поляризация, гравиран върху рамката, за лесно регулиране на поляризатора
  • Cinema Series стъкло - нисък индекс на пречупване, неутралност на цветовете, перфектно цветопредаване
  • Преработена магнитна филтърна кутия с по-лесен достъп до филтъра и по-добра видимост
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • Специално проектирани за DJI Mavic 2 Pro
  • Включва всички филтри PolarPro Platinum и Pro Cinema Series: ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL
  • Лазерен индикатор за поляризация, гравиран върху рамката, за лесно регулиране на поляризатора
  • Cinema Series стъкло - нисък индекс на пречупване, неутралност на цветовете, перфектно цветопредаване
  • Преработена магнитна филтърна кутия с по-лесен достъп до филтъра и по-добра видимост
Пълни характеристики
Модел дрон

Mavic 2 PRO

Тип аксесоар

Филтри

Комбинация от 10 филтъра подходящи за всякакви условия

Филтри ND4 / PL, ND8 / PL, ND16 / PL, ND32 / PL, ND64 / PL за намаляване на скоростта на затвора и намаляване на отблясъците при ярки светлинни условия. Тези филтри са направени от оптично стъкло и се зкрепват на мястото на UV филтъра за Mavic 2 Pro, осигуряват лесен монтаж. Филтърните рамки са произведени с технологията на PolarPro-AirFrame за безпроблемна работа на стабилизацията на  Mavic 2 Pro и разполагат с референтни поляризационни индикатори, лазерно гравирани на рамката за бързо и лесно регулиране на поляризацията. 

Филтри ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, за да контролирате скоростта на затвора на камерата, без да променяте цветовия профил. Филтрите за неутрална плътност намаляват скоростта на затвора при условия с ярка слънчева светлина, за да ви помогнат да създадете гладко видео. 

Всеки филтър е снабден с многослойно стъкло от серия Cinema, което отговаря на изискванията както на напреднали така и на професионалисти. Създадени, за да получат максимална детайлност от камерата Hasselblad на Mavic 2 Pro.

Защита от отблясъци, надраскване, прах, вода и замърсяване.

ND4/PL: Този филтър намалява скоростта на затвора на камерата с 2 стопа и поляризира светлината. Използва се най-често при заснемане привечер или зазоряване или в облачни дни.

ND8/PL: Намалявайки скоростта на затвора на камерата с 3 стопа, ND8/PL е идеалният филтър за частично облачно време. Поляризиращият аспект на този филтър намалява отблясъците и увеличава наситеността на цветовете.

ND16/PL: Използвайте филтъра, когато е слънчево, ND16/PL намалява скоростта на затвора с 4 стопа, поляризиращият аспект придава на заснемаnaта сцена ярки цветове при ярки слънчеви дни.

ND32/PL: Намалява нивата на осветеност с 5 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект.Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8-4.0 в слънчево време.Премахава отблясъците от лъскави повърхности.

ND64/PL: Намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината. Премахава отблясъците от лъскави повърхности.

ND4: Този филтър намалява скоростта на затвора на камерата с 2 стопа. Използва се най-често при заснемане привечер или зазоряване или в облачни дни.

ND8: Намалявайки скоростта на затвора на камерата с 3 стопа, ND8 е идеалният филтър за частично облачно време. 

ND16: Използвайте филтъра, когато е слънчево, ND16 намалява скоростта на затвора с 4 стопа, позволява пo-дълга експозиция при ярки слънчеви дни.

ND32: Намалява скоростта на затвора с 5 стъпки, а също така редуцира и отблясъците. Висококачественото стъкло и многослойни покрития, могат да задоволят и най - взискателните пилоти.

ND64: Намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      505.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      505.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Филтър ND4/PL - 1бр.

Филтър ND8/PL - 1бр.

Филтър ND16/PL - 1бр.

Филтър ND32/PL - 1бр.

Филтър ND64/PL -1 бр.

Филтър ND4 - 1бр.

Филтър ND8 - 1бр.

Филтър ND16 - 1бр.

Филтър ND32 -1бр.

Филтър ND64 -1бр.

Кутия за съхранение