Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12829

Кратки характеристики:

  • 1/2.3" Back-Illuminated MOS сензор
  • 5-Axis HYBRID O.I.S. стабилизация
  • HDR (висок динамичен диапазон) филм
  • 4K видеозапис / 4K фото режим
  • EVF (електронен визьор) ефект като на кино
  • Безжична мулти камера
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 1/2.3" Back-Illuminated MOS сензор
  • 5-Axis HYBRID O.I.S. стабилизация
  • HDR (висок динамичен диапазон) филм
  • 4K видеозапис / 4K фото режим
  • EVF (електронен визьор) ефект като на кино
  • Безжична мулти камера
Пълни характеристики
Характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

4,08 – 81,6 мм

Резба за филтри

49 мм

Увеличение

20x

Максимална светлосила

f/1.8

Изображение Нагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

19 MP

Видео формати

AVCHD качество

MP4

Съотношение на кадъра (видео)

16:9

Резолюция на видео

4К DCI (4096 x 2160)

Качество на цифрови снимки

[16:9] 25,9 мегапиксела

Експонация Нагоре
Минимална осветеност

2 lx (режим на сцена при слаба светлина 1/25), 1 lx (нощен режим (цветен)), 0 lx (нощен режим (IR))

Баланс на бялото

Автоматичен/Зададен баланс на бялото/Слънчево/Облачно/На закрито1/На закрито2

Стабилизация

Да HYBRID O.I.S.+ с активен режим, заключване на O.I.S., функция Level Shot (Силен режим: само 2K)

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0"

Визьор

Електронен

Памет и захранване Нагоре
Тип батерия

Li-Ion батерия

Размер и тегло Нагоре
Размер

68 x 78 x 163 мм

Тегло

396 г

Други Нагоре
Вграден микрофон

Да

Формат на запис

MPEG-4 AVC/H.264

Запис на аудио

5,1к. съраунд, увеличение, фокусиране и стереомикрофон

Време за запис

Прибл. 45 мин (4K MP4)/Прибл. 55 мин (режим 50p)

Свързаност

Wi-Fi

Интерфейс

USB

Комбинирането на 4K Ultra HD видео запис с 4K изрязване и инструменти за редактиране, Panasonic предлага прост, но мощен инструмент за да даде възможност на потребителите на всички нива за уловяне  висококачествено 4K и Full HD видео. Видеокамерата е оборудвана с разширени функции, включително режим на HDR Movie да запазят информация от светлите и тъмни зони на изображенеието какато и функция за безжична Multi-камера, която ви позволява да добавяте и записвате до две картина-в-картина видое емисии от мобилни устройства, свързани чрез Wi -Fi. Това ви дава възможност за заснемане на множество ъгли и гледни точки едновременно за едно уникално видео изживяване.

Видеокамерата разполага с 1/2.3"(BSI) MOS сензор с 8,29 мегапикселова ефективна резолюция, която е съчетана с процесор на изображение Crystal Engine 4K за 4K UHD видео при 24/30 кадъра в секунда и 1080p видео до 60 кадъра в секунда. Камера е в състояние да заснема до 25.9 мегапиксела интерполирани неподвижни изображения, а също така предлага възможността да се извлече още снимки директно от вашите 4K видео кадри, използвайки 4K Photo Mode. Той добавя също 4K инструменти за редактиране, които ви позволяват да се извърши във фотоапарата изрязване , мащабиране, проследяване, и стабилизиране на заснетото 4K. Редактирано видео се записва в 1080p резолюция.

Удобният накланящ се визьор е както за ентусиасти, така и за професионалисти. Уловете различни мигове, при всякакви условия и постигнете качествените резултати, към които се стремите. Електронният визьор (EVF) ви позволява лесно заснемане при силна дневна светлина, като същевременно допринася за точното предаване на изображението. Механизмът за плъзгане и накланяне предоставя гъвкавост при заснемане от различни позиции, а окулярът се отделя, за да пасне удобно и на двете очи

Оптически, видеокамерата използва Leica Dicomar обектив, който осигурява 20x оптично мащабиране и 35мм еквивалент фокусно разстояние от 30,8 мм в широкия край. Интелигентно увеличаване мащабирането което варират до 40x за Full HD и 25x за 4K запис. За да се запази от силни вибрации на изображението и да се сведе до  минимум стабилно снимане от ръка, на HC-VX980K разполага на Panasonic HYBRID OIS +, който съчетава оптичен и цифров стабилизатор на изображението да се осигури корекция 5-ос, която може да се комбинира с Level Shot функция на Panasonic за производство на по-ясни кадри.

Видеокамера е с вграден Wi-Fi функцията за безжична Multi-камера, заедно с други функции чрез Panasonic App. Тези функции включват контрол дистанционно камера, наблюдение на живо изображение, и качването на файлове директно към сайтове за социални медии. Веднъж свързана към вашия смартфон, можете дори да заснима поточно видео с помощта на Ustream и да споделя моменти и събития, с приятелите и семейството си. Освен това, има и функция за бебе монитор, която ви позволява да използвате вашия смартфон бързо да се провери бебето в другата стая, ако видеокамерата и мобилното устройство са свързани към същата домашна мрежа.

.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 399.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 399.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация