Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 4456

Кратки характеристики:

16MP CMOS сензор, UHD 4K 4096x2160p резолюция 2000м обхват на дистанционното, прецизна жироскопична стойка въртене на камерата на 360о

Пълни характеристики

Кратко описание:

16MP CMOS сензор, UHD 4K 4096x2160p резолюция 2000м обхват на дистанционното, прецизна жироскопична стойка въртене на камерата на 360о

Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

30mm при 35mm (1.0x)

15mm при 4/3

Оптична схема

9 елемента в 7 групи , три асферични елемента

Ламели на диафрагмата

7 броя

Максимална светлосила

f/1.7

Зрителен ъгъл

72º

Квадрокоптер Нагоре
Модел дрон

Inspire 1 T600

Точност на кръжене

Вертикална: 0.5м, Хоризонтална: 2.5м

Максимално отклонение

200°/сек.

Максимален наклон

35°

Максимална летателна височина

4500м

Максимална скорост на издигане

5 м/сек.

Максимална скорост на полета

22 м/сек.

Време на полет

18 минути

Модел на моторите

DJI 3510

Модел на пропелерите

DJI 1345

Поддържана батерия

DJI Intelligent Flight Battery

Размери на Квадрокоптера

438х451х301 мм

Тегло (с батерия)

2935 гр.

Камера Нагоре
Размер на сензора

m4/3 (17.3mm x 13.0mm)

Разделителна способност

16 MP (4608 х 3456)

Резолюция на видео

4К DCI (4096 x 2160) 24p, 25p

4К UHD (3840 х 2160) 25p, 30p

2.7K (2704x1520) 25p, 30p

Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

8 сек. - 1/8000 сек.

Режими на снимане

Единичен кадър, Серия: 3, 5 и 7 кадъра, Auto Exposure Bracketing: 3 или 5 кадъра през 0.7 EV, Тайм-Лапс: 3, 5, 7, 10, 20, 30 или 60 сек.

Байонет

m4/3

Стойка Нагоре
Модел на стойката

Zenmuse X5

Управление

Pitch: -90° to + 30°

Pan: ±320°

Максимална скорост на управление

Pitch: 120°/сек

Pan: 180°/сек

Мощност

8W

Пикова мощност

13W

Дистанционно управление Нагоре
Модел дистанционно

DJI C1

Работна честота

5.728 GHz ~ 5850 GHz, 2400 GHz ~2.483 GHz

Обхват

2000м

Изход за видео

USB, HDMI

Тип батерия

Li-Ion батерия 2S Lipo 6000 mAh

Батерия Нагоре
Модел батерия

TB47 , LiPo 6S, 22.2V, 99.9 Wh

Капацитет

4500mAh

DJI Inspire 1 е най-високотехнологичният квадрокопер на DJI до момента. Той включва най-модерните и развити технологии на фирмата, за да Ви достави изключителна функционалност и прецизност за заснемане на професионално видео с висока (UHD 4K) резолюция! Вградената Lightbridge функционалност дава възможност за предаване на HD картина на живо до вашия смартфон или таблет, разположен върху ергономичното дистанционно управление. Безжичният контролер има обхват до 2 километра, като е възможно управлението на Inspire 1 с две дистанционни - едно за коптера и едно за камерата. Тази функционалност позволява заснемането на изключително видео с висока резолюция, за което да се грижи отделен оператор, докато първият управлява платформата. DJI са разработили и специална система за летене в закрити пространства, където GPS сигналът е много слаб или не е наличен. Технологията се нарича Optical Flow и използва специална камера и звукови вълни, за да позиционира квадрокоптера на места, където GPS-ът не работи. От DJI са разработили и изцяло нова апликация за таблети и смартфони, която ви дава пълна свобода над Inspire 1. Апликацията разполага с функционалности като пълна телеметрия, автоматично излитане и кацане, карта на живо и радар, настройка на дистанционното управление, динамична Home Point точка. DJI са помислили за всичко, на вас остава само да се забавлявате и да творите!

 

Обновете firmware-а на вашия Inspire 1 дрон, за да получите новите разширени интелигентни функции Waypoints, Point of Interest, Home Lock и Course Lock. С добавянето на тези нови функционалности, вашият дрон ще може да лети по зададен маршрут, да кръжи около зададена точка и много други.

 

Аеродинамичен, трансформиращ се дизайн:
Новоразработен и патентован дизайн на готова за полет и снимки квадрокоптерна летяща платформа с променяща геометрия, който позволява заснемане на 360 градуса, стабилност при зависване на платформата на различни надморски височини и при променящ се вятър!

 

Модулна, лесна за ъпгрейд система:
Модулна система, която позволява стойката и камерата да се разкачат при транспортирането. Модулната система позволява лесна замяна на стойката и/или камерата с други модели, което е голямо предимство при ъпгрейд или модифициране на системата!

 

HD поточно видео в реално време:
Вградена Lightbridge технология - изпращане на 720p HD видео поток и подробна полетна информация в реално време към смартфон или таблет на 2000 метра разстояние при пряка видимост.

 

Здрави и свръх леки материали:
Inspire 1 е проектиран да бъде лек и здрав. Карбоновите рамена, употребата свръх леки пластмаси, както и аеродинамичната форма на квардокопотера е с цел да осигури максимална стабилност при полет и зависване.

 

Контрол с две дистанционни едновременно:
DJI Inspire 1 позволява работа и управление с две дистанционни - едното за управление и навигиране на летящата платформа и другото за контрол на камерата и видео записа. По този начин единият оператор следи и контролира полета, а другия се грижи за записа. Заснемането на видео от въздуха с Inspire 1 е още по-лесно и забавно.

 

Специализиран широкообхватен софтуер:
Нова мощна, с множество настройки апликация за таблети и мобилни телефони е създадена специално за Inspire 1. Чрез нея можете да настройвате камерата, квадрокоптера и дистанционното по време на полет, да виждате местоположението на карта в реално време, пълна телеметрия и още много функции като автоматично излитане и преземяване, динамична Home Point точка и т.н.

 

Ultra 4K HD професионална камера:
Sony EXMOR 1/2.3" сензор и заснемане на UHD 4K видео (4096x2160p @25кад/с) Обектива на камерата е изграден от 9 елемента в 9 групи (вкл. и асферични лещи), което позволява кристален образ без изкривявания. Inspire 1 заснема невероятни кадри дори от 4.5 км височина!

 

Полет в затворени помещения:
Снимките в закрити помещения са истинско изпитание за всеки квадрокоптер (особено когато няма възможност за употреба на GPS), но с DJI Inspire 1 това не е проблем - модела е снабден визуална позиционираща система, която използва допълнителна камера и ехолокация.

 

Интелигентно управление на батерията:
Новоразработената система за управление на заряда в батериите се менажира сама. По време на полет системата известява за остатъчното време на полет, а специален алгоритъм изчислява през цялото време на полета разстоянието до HOME позицията.

 

Динамична точка на кацане (Home):
Inspire 1 позволява кацане от мястото на излитане или там където се намира дистанционното управление (Динамична точна на прибиране). Можете да преземите дрона, дори да се намирате в движеща се лодка!

 

Специализирано дистанционно управление:
Пълен контрол над полета на дрона и видео записа благодарение на специализираното дистанционното управление. Възможността за управление с две дистанционни позволява управление на коптера с едното и управление на камера с второто.

 

Здрав и лек куфар за транспорт и съхранение:
Лесно и безопасно транспортиране на квадрокоптера с куфар. Куфарът е изграден от здрави и свръх леки материали. Осигурява защита за дрона при пренасяне и може да побере всички аксесоари, две дистанционни и допълнителни батерии.

 

DJI интелигентни полети:
Интелигентните режими на летени Ви позволяват да автоматизирате полета на вашия DJI Inspire 1 дрон, който да лети автономно, докато вие управлявате камерата и записвате видео с висока резолюция. Follow Me, Waypoints, Point of Interest, Course Lock и Home Lock са новите летателни режими, които ще можете да използвате.

 

DJI Waypoints режим:
С Waypoints режима, вашият дрон може да се движи по предварително зададени на картата точки, като за всяка една от тях Вие можете да зададете височина и скорост с която да се принвижва към следващата. В този режим дронът се управлява автоматично благодарение на GPS а Вие управлявате само камерата.

 

DJI Point of Interest режим:
Този режим е незаменим при заснемане на високи сгради, паметници на културате, монументи, неподвижни обекти и други. Задайте точка на картата, височина и диаметър и дронът ще започне на описва избрания от вас диаметър около избраната точка на избраната от вас височина.

 

Дистанционното управление DJI C1 има обхват до 2000м при пряка видимост. Това разстояние варира в зависимост от околните обекти (сгради, дървета, кабели с високо напрежение и други).

 

Заключване на пропелерите

 

Перките на Inspire 1 могат да се развият по време на полет, ако не са затегнати правилно или при наличието на други фактори (например пясък, прах, силни ветрове) това причинява внезапно намаляване на оборотите или спиране на моторите. За да избегне това от DJI ще предостави безплатни блокиращи системи за перките на своите клиенти.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      3 899.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      3 899.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Квадрокоптер DJI Inspire 1 - 1бр.
Дистанционно управление C1 - 1бр.
Пропелери - 8бр.
DJI интелигентна батерия TB47 - 1бр.
DJI Зарядно за TB47 - 1бр.
Куфар за пренасяне - 1бр.