Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10392

Кратки характеристики:

12MP Sony EXMOR 1/2.3" сензор, UHD 4K 4096x2160p резолюция, 2000м обхват на дистанционното, 3-осова жироскопно стабилизирана стойка.

Пълни характеристики

Кратко описание:

12MP Sony EXMOR 1/2.3" сензор, UHD 4K 4096x2160p резолюция, 2000м обхват на дистанционното, 3-осова жироскопно стабилизирана стойка.

Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

20mm при 35mm (1.0x)

Максимална светлосила

f/2.8

Зрителен ъгъл

94º

Квадрокоптер Нагоре
Модел дрон

Phantom 3 Proffesional

Точност на кръжене

Вертикална: 10см, Хоризонтална: 1м

Максимална летателна височина

6000м

Максимална скорост на издигане

5 м/сек.

Максимална скорост на полета

16 м/сек. (ATTI режим, без вятър)

Време на полет

23 мин.

Поддържана батерия

Intelligent Flight Battery

Тегло (с батерия)

1280 гр.

Камера Нагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

12 MP (4000x3000)

Резолюция на видео

4К DCI (4096 x 2160) 24p, 25p

4К UHD (3840 х 2160) 24p, 25p, 30p

Full HD (1920 x 1080) 24p, 25p, 30p, 48p, 50i, 60p

HD (1280 x 720) 24p, 25p, 30p, 48p, 50i, 60p

Светлочувствителност

ISO 100-1600 за смики

ISO 100-3200 за видео

Скорост на затвора

8 сек. - 1/8000сек.

Режими на снимане

Единичен кадър, Серия: 3, 5 и 7 кадъра, Auto Exposure Bracketing: 3 или 5 кадъра през 0.7 EV, Тайм-Лапс

Слот за памет

microSD Class 10,

Дистанционно управление Нагоре
Работна честота

2.400GHz ~ 2.483GHz

Обхват

2000м

Изход за видео

USB

Тип батерия

Li-Ion батерия 2S Lipo 6000 mAh

Батерия Нагоре
Модел батерия

LiPo 4S, 15.2V, 68 Wh

Капацитет

4500mAh

От DJI отново ни изненадаха приятно с новия модел квадрокоптер с 4K камера Phantom 3 Professional. Комплекта е снабден с професионална 4K камера, квадрокоптер, дистанционно управление и допълнителна батерия. DJI Phantom 3 е с вградена FPV система и поточно видео в реално време, която осигурява плавно видео с 720p резолюция и обхват до 2000 метра върху вашия смартфон или таблет. Заедно с това, апликацията DJI Pilot, предоставя нови възможности като стрийминг в реално време към YouTube и редактор за видеото, който позволява да редактирате вашите записи на мобилното си устройство, където и да се намирате! Друга интересна новост е наличността на DJI Software Development Kit, с който потребителите могат сами да създават апликации за своите дрони, за да използват потенцила по най-ефикасния за тях начин!

 

Обновете firmware-а на вашия Phantom 3 Professional дрон, за да получите новите разширени интелигентни функции Follow Me, Waypoints, Point of Interest, Home Lock и Course Lock. С добавянето на тези нови функционалности, вашият дрон ще може да лети по зададен маршрут, да ви следва, да кръжи отоло зададена точка и много други.

 

Aко сте с по-стара версия на firmware-а от v1.3.20, задължително трябва да обновите до нея и след това до v1.4.0010, защото в v1.4.0010 няма ъпдейт за дистанционното!

 

Готов за Полет и Снимки Квадрокоптер:

 

Тип Всичко-в-Едно е новия модел от DJI Phantom 3. Дрона разполага със всичко необходимо за полети и снимки като са необходими никакви допълнителни кабели или устройства!

 

3-осова Жироскопно Стабилизирана Стойка:

 

Безупречната стабилизация на камера по време на полет е поддържана от 3-осово жироскопно стабилизираната стойка. Най-новите разработки и постижения в областта на стабилизацията са изполвани и в дрона DJI Phantom 3.

 

Висококачествен 4K Запис и Снимки:

 

Професионалнен клас камера и оптика - висококачествен обектив и оптичен сензор позволяват Ultra HD 4K (30к/с) запис на видео и 12Mpix снимки. Обектив = f/2.8, 94 ° FOV

 

DJI Phantom 3 Полетен Контролер:

 

Полетния контролер на Dji Phantom 3 е от ново поколение - централизиран полетен контролер, който следи, събира и анализира в реално време постъпващата информация от всички датчици и системи (GPS, обороти на моторите и др.) и контролира адекватно дрона спрямо променящата се среда при полет.

 

GPS и GLONASS Навигация:

 

Значително по-бързо прихващане на сателити и по-голяма стабилност при полет, реене и управление , благодарение на новия тип прецизна навигационна и позиционираща система, която използва и комбинира едновременно GPS и GLONASS данни.

 

Вградена DJI Lightbridge технология:

 

Предаване на видеосигнал в реално време с HD 720p качество. Вградена FPV поддръжка на видео стрийминг. Обхвата на видео сигнала и управлението на дрона е до 2км.

 

Подобрени Мотори и Пропелери:

 

DJI Phatom 3 (Version 2) е снабден с нови мотори. Те са с подобрено обдухване и по-ниска консумация. А пропелерите по време на полет осигуряват по-малко паразитни завихряния и по-ниско ниво на шум.

DJI Интелигентна Батерия:

 

Батерията на DJI Phatom 3 е отново със стандартната за сериите Phantom интелигентна батерия с вградена лед индикация за заряда. Новата батерията е със олекотено тегло.

 

Дистанционно Управление:

 

DJI Phantom 3 е с изцяло преработено дистанционно управление - вграден мощен приемник (почти тройно по-голям обхват от предишните модели), вграден DJI Lightbridge тип приемник, вградена батерия с индикация за заряда, лесно и инуитивно управление, добавени са и нови бутони и портове.

 

Лесно и Удобно за Употреба Управление:

 

Дистанционното на дрона е снабден с бутони за директен достъп до контрола на дрона, позицията на камерата, стартиране и спиране на записа, както и неговото възпроизвеждане. А при използване на DJI Pilot App записа може да се редактира.

 

DJI Pilot:

 

DJI Pilot ап-а е изключително мощен софтуер с разнообразни възможности. През софтуера можете не само да контролирате полета и камерата, но и записа! Софтуера е с вграден видео-редактор, който позволява редакция на записа веднага още по време на неговото заснемане!

 

DJI Pilot - Гъвкавост и Разнообразни Инструменти:

 

Автоматична видеоредакция до части от секундата, предаване на видео в лайвстрийм към youtube, задаване на точки за облитане, настройка на камерата, лесен за употреба интерфейс и много други.

 

Споделяйте в Реално Време през Youtube:

 

Ап-а позволява освен да гледате FPV видео стрийминга, но и да споделяте със своите приятели чрез youtube в реално време.

 

DJI Pilot - управление на камерата:

 

Пълен контрол, както над управлението на позицията на камерата, така и над нейните настройки са възможни през DJI Pilot.

 

DJI Pilot - Вграден симулатор:

 

Изключително полезна възможност за начинаещите - управлявайте своят дрон безопасно със симулатора за полет. Тази функционалност е вградена във софтуера.

 

DJI Pilot - Полетен Лог:

 

С помощта на полетния лог вие може да проследите предишните полети, тяхното времетраене, превю на направените снимки или видео записи.

 

DJI Pilot - Видео редактор:

 

За пръв път е вградената в софтуера на DJI Pilot нова фунционалност - редакция на видео! Видео редактора макар и да не блести с разнообразни възможности - все пак е напълно достатъчен да се сглобят и редактират в движение видео кадрите.

 

Полет в Закрити Помещения:

 

Макар и да не е толкова усъвършенстван като на Inspire 1 - ехолокационната позиционираща система показва завидна ориентация и стабилизация на дрона при полет в закрити помещения.

 

DJI интелигентни полети:

 

Интелигентните режими на летени Ви позволяват да автоматизирате полета на вашия Phantom 3 дрон, който да лети автономно, докато вие управлявате камерата и записвате видео с висока резолюция. Follow Me, Waypoints, Point of Interest, Course Lock и Home Lock са новите летателни режими, които ще можете да използвате.

 

DJI Follow Me режим:

 

Follow Me функцията позволява да зададете височина и разстояние на дрона, след което той започва да ви следва докато се движите пеша, с колело, кола, лодка и др. По този начин ще можете сами да заснемете вашите екстремни спускания със ски, да си направите селфи от въздуха и много други.

 

DJI Waypoints режим

 

С Waypoints режима, вашият дрон може да се движи по предварително зададени на картата точки, като за всяка една от тях Вие можете да зададете височина и скорост с която да се принвижва към следващата. В този режим дронът се управлява автоматично благодарение на GPS а Вие управлявате само камерата.

 

DJI Point of Interest режим:

 

Този режим е незаменим при заснемане на високи сгради, паметници на културате, монументи, неподвижни обекти и други. Задайте точка на картата, височина и диаметър и дронът ще започне на описва избрания от вас диаметър около избраната точка на избраната от вас височина.

 

DJI Home Lock режим:

 

В режим Home Lock, управлението се заглючва по посона на зададената Home Point (точка на излитане), независимо от посоката на движение на дрона. Функцията е особено полезна, когато трябва да си върнем контрола над дрон, който е настроен да лети в атоматичен режим.

 

DJI Course Lock режим:

 

В режима Course Lock, контролите се заключват така, че независимо от посоката на летене на дрона, посоките на управлението остават непроменени. Този режим е предпочитан, когато пилотът се движи в различна посока от тази на дрона.

 

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 979.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 979.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

DJI Phantom 3 Professional дрон с камера

Дистанционно управление

4K камера с триосна стабилизираща стойка

Интелигентна батерия

Зарядно за интелигентни батерии

16GB MicroSD карта памет

Самозатягащи се пропелери

Упътване за употреба

DJI Hardshell Раница

Аксесоари