Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14373

Кратки характеристики:

Комплект неутрални филтри 5, 6 и 7 стопа, проектирани специално за  DJI Phantom 4 PRO и Phantom 4 Advanced.

Пълни характеристики

Кратко описание:

Комплект неутрални филтри 5, 6 и 7 стопа, проектирани специално за  DJI Phantom 4 PRO и Phantom 4 Advanced.

Пълни характеристики
Модел дрон

Phantom 4 PRO и Phantom 4 Advance

Тип аксесоар

Филтри

Комплект неутрални филтри 5, 6 и 7 стопа, всички проектирани специално за обектива на камерата на DJI Phantom 4 PRO и Phantom 4 Advanced. Предлагайки различни степени на намаляване на светлината, филтрите са полезни за забавяне скоростта на затвора на камерата, което води до по-гладко движение и помага да се намали rolling shutter ефекта. Всички филтри са оборудвани с многослойни стъкла за оптимално качество на изображението и устойчивост на надраскване.


Cinema серия
Стъклото от серията Cinema се отличава с многослойни покрития за високо предаване на светлината и нисък индекс на пречупване.
Корпус AirFrame 
Филтри, проектирани специално за въздушно заснемане, с лека алуминиева рамка, осигуряваща гладка работа.
Филтър за неутрална плътност с 5 стопа (ND32/PL)
Препоръчва се за изключително ярки дни, ND32/PL намалява нивата на осветеност с 5 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект.Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8-4.0 в слънчево време.Премахава отблясъците от лъскави повърхности.

Филтър за неутрална плътност с 6 стопа (ND64/PL)
Препоръчва се за изключително ярки дни, ND64/PL намалява нивата на осветеност с 6 стопа. Това ви помага да постигнете скорост на затвора от 1/60 до 1/50 секунди дори при най-ярките дни за естествено замъгляване на движението и кинематографичен ефект. Позволява заснемане на видео с отворена бленда от f/2.8 в слънчево време.Може да се използва за дълги експонации при фотозснемане, намалява с 5 стопа светлината. Премахава отблясъците от лъскави повърхности.

Филтър за неутрална плътност с 7 стопа (ND128/PL)
ND128/PL намалява нивата на осветеност с 7 стопа. Подходящ за снимки в много слънчеви дни, позволява дълги експозиции при максимално отворена бленда и премахава отблясъците от лъскави повърхности.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      169.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      169.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Филтър ND32/PL - 1 брой

Филтър ND64/PL - 1 брой

Филтър ND128/PL - 1 брой

Kутия за съхранение