Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14410

Кратки характеристики:

2, 3 и 4 стопа ND/PL филтри
Забавя скоростта на затвора за по-гладко движение
Многослойни стъкла
Airframe корпус

Пълни характеристики

Кратко описание:

2, 3 и 4 стопа ND/PL филтри
Забавя скоростта на затвора за по-гладко движение
Многослойни стъкла
Airframe корпус

Пълни характеристики
Тип аксесоар

Филтри

Vivid Collection е част от филтърната серия на PolarPro. С най-високо качество стъкло и покрития на пазара. Серията Cinema е предназначена за пилоти, които изискват абсолютно най-доброто. Комплектът съдържа въртящи се ND4 / PL, ND8 / PL и ND16 / PL филтри за намаляване на скоростта на затвора на камерата, премахване на отблясъците и увеличаване на цветовата наситеност. Всеки филтър е с прецизна резба и се закрепва на мястото на UV филтъра на камерата X4S.

Тегло на всеки от филтрите: 5.6 гр.

ND4/PL: Този филтър намалява скоростта на затвора на камерата с 2 стопа и поляризира светлината. Използва се най-често при заснемане привечер или зазоряване или в облачни дни.

ND8/PL: Намалявайки скоростта на затвора на камерата с 3 стопа, ND8 / PL е идеалният филтър за частично облачно време. Поляризиращият аспект на този филтър намалява отблясъците и увеличава наситеността на цветовете.

ND16/PL: Използвайте филтъра, когато е слънчево, ND16 / PL намалява скоростта на затвора с 4 стопа, поляризиращият аспект придава на заснемата сцена ярки цветове при ярки слънчеви дни.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      175.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      175.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Филтър ND4/PL - 1 брой

Филтър ND8/PL - 1 брой

Филтър ND16/PL - 1 брой

Кутия за съхранение