Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14378

Кратки характеристики:

Съвместими с камери DJI X7, X5S, X5R и X5.

Пълни характеристики

Кратко описание:

Съвместими с камери DJI X7, X5S, X5R и X5.

Пълни характеристики
Тип аксесоар

Филтри

Проектирани специално за DJI Zenmuse X7, както и всички обективи от серията DJI X7, обектива на  X5 15mm MFT и други X5 съвместими обективи, които имат резба за филтри 46mm. Многослойни  покрития на стъклата за ясен образ и конструкция AirFrame ™ за гладко и безопасно опериране на стабилизацията. Филтрите на PolarPro за платформата X7 / X5 също са съвместими със сенника за обектива на  X5 и са предназначени да подобрят качеството на изображението и видеото на вашата X7 / X5 камера, така че да можете да разгърнете пълния потенциал на вашата платформа Zenmuse X7 / X5.

Съвместими със:

  • Всички X7 обективи
  • Обектив DJI MFT 15mm f/1.7 ASPH
  • Обектив Panasonic Lumix 15mm f/1.7
  • Обектив Olympus M.ED 12mm f/2.0
  • Обектив Olympus M.Zuiko 17mm f/1.8
  • Обектив Olympus M.Zuiko 25mm f/1.8

Тегло на филтрите:

UV - 6 гр.

CPL - 7.65 гр.

ND8 - 6 гр.

Ultra-Violet Filter (UV): UV филтърът се използва за защита на обектива по време на полет, когато нямате нужда от контрол на блендата / затвора. Този UV филтър също ще намали флеърите и други дефекти в снимката. Многослойно UHD стъкло за чист образ.

Circular Polarizer Filter (CP): CP филтърът се използва за намаляване на отблясъците от земята, водата и небето. Поляризаторът спомага за подобряване на наситеността на цветовете при ярки сцени и подобрява контраста. В допълнение към намаляването на отблясъците, Polarizer ще направи небето по-дълбоко синьо и ще позволи на облаците да са по-видими. Многослойно UHD стъкло за чист образ.

3-Stop Neutral Density Filter (ND8): Филтърът ND8 намалява с 3 стопа светлината, ND8 може да бъде използван в облачен до частично облачен ден, за да свали скоростта на затвора до 1/60. Многослойно UHD стъкло за чист образ. 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      179.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      179.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Филтър UV - 1 брой

Филтър CP - 1 брой

Филтър ND8- 1 брой

Кутия за съхраняване