Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14382

Кратки характеристики:

  • PowerRay Wizard е подводен дрон, който позволява да изследвате подводния свят.
  • Лесен контрол с дистанционно управление и смартфон.
  • Oчила за виртуална реалност и картина в реално време.
  • Камера с 4K резолюция и обектив на ZEISS.
  • PowerRay може да се гмурка до 30 метра дълбочина в сладки или солени води.

Кратко описание:

  • PowerRay Wizard е подводен дрон, който позволява да изследвате подводния свят.
  • Лесен контрол с дистанционно управление и смартфон.
  • Oчила за виртуална реалност и картина в реално време.
  • Камера с 4K резолюция и обектив на ZEISS.
  • PowerRay може да се гмурка до 30 метра дълбочина в сладки или солени води.
Няма информация

Изследвайте подводния свят

С новия дрон PowerRay вече може да изследвате подводния свят и обитателите му. Дронът може да се гмурка на дълбочина от 30 метра в сладки и солени води. Подводният дрон PowerRay Ви дава възможност да правите снимки и видеоклипове и да ги споделяте в социалните мрежи. PowerRay Wizard има две ярки LED светлини с максимална мощност на всяка една 450 лумена. Дронът може да Ви осветява пътя при гмуркане с шнорхел.

PowerSeeker FishFinder

Лесно разглобяемият PowerSeeker FishFinder може да се използва като самостоятелно устойство, което да заснеме живота под водата на 40 метра дълбочина. Устройството е с добавена синя светлина, която привлича рибите около него и сигнализира при наличие на риба. С добавеното приложение получавате подробна информация за разположението на рибите във водата, температурата и целият подводен пейзаж. PowerSeeker FishFinder устройство е истински помощник за любителите на риболова.

Видео в реално време

С подводният дрон PowerRay ще получите видео в реално време през VR очила, които биват свързани с предавател и мобилно приложение за видео заснемане. С вградената камера може да записвате 4K видео с висока разделителна способност при скорост 25 кадъра в секунда. Заснемайте незабравими снимки благодарение на широкият диапазон на светлочувствителност от ISO 100 до ISO 1600. Фотоапаратът заснема 12MP снимки и Burst Shooting от 1 / 3 / 5 кадъра в секунда.

Мобилно приложение

Мобилното приложение Ви дава пълна информация за местоположението на рибите във водата, температурата на водата, дълбочината на която се намира дронът и целият подводен пейзаж.

Хвърляне на примамки

Тази функция позволява да закачите рибарска кука на желано от Вас място. При спускане на PowerRay под вода, той използва своите сонарни сигнали, за да привлече рибата. При наличие на риба, Вие получавате сигнал и виждате рибата в предаденото видео. Когато сте готови изпращате команда на PowerRay да освободи закачената кука.

Дистанционно управление

С дистанционното управление ще може удобно и лесно да управлявате своя PowerRay дрон. Свързването става безжично с базовата станция (Base Station). Функциите, които може да извършва дистанционното управление са настройка на скоростта, дълбочината, светлините, правене на снимки и видео, хвърляне на примамка и т.н.

Базова станция

Свързването на базовата станция с дрона PowerRay става посредством кабел. Към станцията безжично може да се свърже дистанционното управление, мобилен телефон и VR очила. Те могат да предават и излъчват снимки и видео в реално време.

VR очила

Очилата за виртуална реалност Ви позволяват да наблюдавате и следите подводния пейзаж в реално време. Благодарение на тях ще създадете илюзията, че се намирате под водата. С активирането на функция в приложението може да контролирате движенията на PowerRay, като местите главата си.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      4 198.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      4 198.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Дрон PowerRay с вградена батерия;

PowerSeeker устройство;

Дистанционно управление

VR очила

Базова станция

Зарядно устройство

70 метров кабел;

4K Видео камера;

64GB Видео съхранение;

Куфар;