Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12330

Кратки характеристики:

Дистанционно управление с GSP тракер

Пълни характеристики

Кратко описание:

Дистанционно управление с GSP тракер

Пълни характеристики
Тип аксесоар

Дистанционни управления

Wizard - лесен и пълен контрол в ръката ви

Ултра-леко и компактно, дистанционното Typhoon Wizard позволява на потребителите да управляват своя Typhoon само с една ръка, което прави още по-лесно заснемането от птичи поглед.

Функциите като се започне стартиране на моторите, промяна на режима на полета, ръчно управление, Watch Me и Follow Me, Return Home и дори новата функция полет по зададени точки е в дланта на ръката ви.

Smart directional controls

Промяна на ъгъла на Wizard е еквивалентно на използването на лявият или дясният джойстик на дистанционното управление Yuneec ST10.

Насочете Wizard нагоре (от 40 ° до 90 °) и използвайте стрелките за контрол на полета, за да излетите и кацнете или да контролирате височината.
Насочете Wizard напред (от 0 ° до 40 °) и използвайте стрелките за контрол на полета, за да зададете желаната посока.

Лесно управление, сигурен сигнал

Управлението от дистанционното ST10 + с което са свикнали потребителите е също толкова лесно и достъпно и от Wizard. Функции като например промяна на режима на полета, пускане или спиране на двигателите и ръчно управление са достъпни само с едно кликване на централния бутон на дистанционното.

С режима Point to fly имате най-лесният и интуитивен начин да смените перспективата и гледната точка на вашата летяща камера докато карате колело, сърф или тичате.

Посочете точка в небето за да промените позицията на дрона докато сте в режим Watch Me или Follow Me за да снимате от най-добрата позиция.

Follow Me и Watch Me

Заснемането на кадри от въздуха никога не е било толкова лесно с помощта на Wizard в режим Watch Me. Задайте точка в небето и дронът ще заснеме невероятно видео на това което правите с помощта на компактното дистанционно Wizard което можете да носите навсякъде и по всяко време с вас.

Максимална точност в режим Follow Me и Watch Me

Дистанционното управление разширява възможностите на режимите Follow Me и Watch Me като подава информация към дрона за височината на която се намирате, независимо дали се спускате или изкачвате дронът ще поддържа една и съща височина спрямо вас за да заснемете видео и снимки от близо и с изключителна точност дори и при изкачване или спускане по наклон.

Водоустойчива чанта

Wizard е защитен и може да се използва във всяка среда, дори и при влажни условия. Дали карате сърф, каяк или ски, дистанционното е защитено от водоустойчив калъф, докато летящата камера заснема историята ви.

Компактен и удобен

Wizard е идеалният спътник за всяко ваше приключение. Просто закрепете дистанционното на раницата си или го сложете в джоба си, Typhoon ще ви следва във вашите походи, докато карате колело или сърфирате.

Характеристики:

Размери: 139 x 37 x 25mm

Тегло: 71.5 гр.

Вградена LiPo батерия: 3.7V, 500mAh

Време на работа: около 3.5 часа с едно зареждане

Съвместимо със следните дронове на Yuneec: Q500, Q500+, Q500 4K, Typhoon H и Typhoon H Pro

Съвместимо със следните камери на Yuneec: CGO2-GB, CGO2+ и CGO3

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      429.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      429.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Дистанционно управление Typhoon Wizard

Водоустойчив калъф

Ремък за носене

Инструкция за употреба

USB кабел за зареждане