Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 3996

Кратки характеристики:

  • Професионални съвети, трикове и техники за ретуширане и композиране

Кратко описание:

  • Професионални съвети, трикове и техники за ретуширане и композиране
Описание
Няма информация

Предговор от Скот Келби.

Усвоете техниките за Photoshop, използвани от професионалистите за създаване на пленителни композитни изображения, специални ефекти и други!"

Професионална обработка с Photoshop: Професионални съвети, трикове и техники за ретуширане и композиране" разкрива креативите умения, които фотографът и ретушист Глен Дюис използва за неговите глобални клиенти. В този наръчник ще научите не само неговите техники за Photoshop стъпка по стъпка, но и как и кога да ги прилагате, за да можете и вие да пренесете вашите изображения на изцяло ново ниво.Глин започва, като обхваща отделните умения за Photoshop, които са жизненоважни градивни блокове от неговия процес:

- усвояване на селекции и изрезки с инструмента "Pen" и други важни инструменти;

- Просветляване и потъмняване, добавяне на текстури, преобразяване на места и използване на "силата на сивото" за композитни изображения;

- прилагане на светлинни ефекти, като прожектори, светлинни лъчи, реалистични сенки, отражения и улично осветление върху изображения;

- създаване на специални ефекти, включително сняг и останки и превръщане на деня в нощ чрез използване на неразрушителен поток на работа.Едно нещо е да научите техниките, но за да ги усвоите трябва да разберете кога да ги прилагате и в какъв ред. Във втората част на тази книга Глин събира всичко с проекти от истинския свят. Той обхваща шест пълни проекта от начало до край – включително всички изображения, които можете да свалите, за да следвате инструкциите – които ви показват как да прилагате техниките в различни сценарии, сред които типови портрети, тематични композитни снимки и пейзаж.
Глин Дюис е професионален фотограф, ретушист и преподавател, който живее в Лондон. Той снима и ретушира за национални и международни клиенти, включително "ВВС", "Sky TV" и "Air New Zealand". Глин е инструктор в екипа "World Dream Team", инструктор в "KelbyOne" и съветник на "Adobe". Той също така води собствена серия семинари, предлага индивидуално обучение и преподава по събития из целия свят.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация