Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 1807

Кратки характеристики:

  • №1 най-продаваната книга за цифрова фотография в историята

Кратко описание:

  • №1 най-продаваната книга за цифрова фотография в историята
Описание
Няма информация

Скот Келби, автор на "Тайните на цифровата фотография - част 1" - най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с изцяло нова книга, която започва да разказва оттам, откъдето свършва първата част. Получавате още от онази информация тип "А-ха, значи така го правели!" по същество и без технически термини, която можете наистина да използвате днес и която е направила първата част толкова успешна.

Книгата има наистина гениална идея и ето как я описва Скот: "Ако с вас бяхме на снимки и ме попитате: "Когато използвам светкавицата, фонът зад човека, когото снимам, става черен. Как да го оправя?", аз няма да ви изнеса лекция за съотношенията на мощностите на светкавиците или да започна дискусия за синхронизацията на светкавиците и втората завеса. Просто ще кажа: "Намали скоростта на затвора до 1/60 от секундата. Това би трябвало да свърши работа". Е, затова е тази книга: с вас сме излезли на снимки, където аз отговарям на въпроси, давам ви съвети и споделям тайните, които съм научил точно както бих направил с приятел – без всички технически обяснения".

Всяка страница разкрива концепция, която подобрява вашите снимки. Всеки път, когато отгърнете страница, научавате за друга професионална настройка, инструмент или трик, с които да преобразите набързо направените си кадри в снимки, достойни за галерия. Ако сте се изморили от правенето на снимки, които изглеждат "добре", и от гледането на снимки във фотографски списания, докато си мислите: "Защо и моите не изглеждат така?", това е книгата за вас.

Това не е книга с теория – пълна с объркващи термини и детайлни концепции. Това е книга, обясняваща кое копче да натиснете, коя настройка да използвате и кога да го правите. С над 200 от най-пазените фотографски "трикове на занаята", книгата ви ще ви помогне да правите драстично по-добри, по-ясни, по-цветни и по-професионално изглеждащи снимки всеки път.

През последните три години Скот Келби е отличен като най-добре продаваният автор на книги за фотография в света. Той е редактор и издател на електронното списание "Light It!" (списание с указания за студио осветление и "hot shoe" светкавици), списание "Photoshop User" и е президент на Националната асоциация на Photoshop професионалистите (NAPP). Той е един от водещите на популярното седмично видео предаване "The Grid" (телевизионно шоу за фотография) и води семинари по фотография, "Lightroom" и "Photoshop" по света. Скот е награждаван автор на повече от 50 книги, включително "The Adobe Photoshop Book for Digital Photographers", "The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers" и "Light It, Shoot It, Retouch It: Learn Step by Step How to Go from Empty Studio to Finished Image".

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация