Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 3547

Кратки характеристики:

  • №1 най-продаваната книга за цифрова фотография в историята

Кратко описание:

  • №1 най-продаваната книга за цифрова фотография в историята
Описание
Няма информация

Скот Келби, автор на най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с изцяло нова книга от неговата популярна поредица, която подхваща нещата оттам, където ги е оставила част 4. Получавате още от онази информация тип "А-ха, значи така го правели", по същество и без технически термини, която наистина можете да използвате днес и която е направила първата част толкова успешна.

В части от 1 до 4 на тази поредица най-популярните глави в книгите винаги са били последните: рецепти за снимки, които ви помагат да уловите "кадъра". Във всяка от тези глави Скот показва едно крайно изображение и после описва как да направите този тип снимка. Тук, в част 5, той ви дава онова, което чакахте: цяла книга с нищо друго освен такива удивителни фото рецепти. Той обаче пренася рецептите на следващото ниво, като добавя и задкулисна снимка за всяка една рецепта. Сега можете да видите точно как се прави, така че всеки път да постигате съвсем същата визия.На тези допълнителни страници всяка рецепта ви позволява да се поровите малко по-дълбоко и наистина да отключите силата ?. Скот разбива всяка рецепта на четири части: (1) обяснява точно какво виждате зад кадър, (2) изброява всички настройки на неговия фотоапарат и дава информация за обектива и осветлението – всичко е там, (3) описва неговия мисловен процес, за да научите точно защо действа по този начин, и (4) споделя цялата обработка в последствие в Lightroom или Photoshop, която се случва след фотосесията (това е нещо, което се пропуска в други книги). Плюс това, цялата книга е пълна със съвети и проникновения, които няма да откриете никъде другаде.

Това не е книга с теория, пълна с объркващ жаргон и подробни концепции. Това е книга с обяснения кое копче да натиснете, коя настройка да използвате и точно как и кога да ги използвате. С около 100 от най-популярните фотографски "трикове в занаята" цялата книга е създадена така, че да ви помогне да снимате като професионалисти още от днес. Ще се влюбите в нея.

Скот Келби е най-добре продаваният автор на книги за фотография в света. Той е редактор и издател на списание Photoshop User и е президент на Националната асоциация на Photoshop професионалистите (NAPP). Скот е един от водещите на високо признатата видео поредица The Grid (седмично токшоу за фотография) и води семинари по цифрова фотография и създаване на изображения в цял цвят. Той е награждаван автор на повече от 50 книги, включително "Цифрова фотография с Photoshop", "The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers" и "Light It, Shoot It, Retouch It: Learn Step by Step How to Go from Empty Studio to Finished Image
.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация