Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12682

Кратки характеристики:

Страхотна фотография само с една светлина!


Кратко описание:

Страхотна фотография само с една светлина!

Няма информация

Съвременното осветително оборудване - включително светкавици speedlight и други преносими светкавици - може да бъде малко, но е мощно... стига да знаете как да го използвате. В тази книга професионалният фотограф, работещ със светкавици, Тило Гокел обяснява тайните на улавянето на красиво осветени изображения чрез използване само на една светкавица! В първата част на книгата има бърз курс по снимане със светкавица, който обхваща техники за осветяване, оборудване и разбиране на нюансите на светкавиците. После в поредица от 26 упражнения, обхващащи всичко от хора, предмети, храна и специални техники, Тило демонстрира как се правят нещата. Включени са примерни изображения, диаграми на осветителната техника, инструкции за подреди и дори съвети за обработка в последствие.

Тук ще научите как една светкавица може не само да осветява, но и да внася цвят и шарки в дадена сцена, и колко лесно е да превърнете една светкавица в множество светлинни източници, използвайки отражатели и огледала, за да умножите и пренасочите светлината ѝ. Ще научите и как да използвате светкавицата свалена от гнездото hot shoe на фотоапарата и как да я задействате многократно за специални ефекти. Практическият подход и ясни обяснения за технологията на Тило ще ви позволят бързо да започнете да работите със светкавици, за да постигате фантастични резултати.

Сред темите са:

  • Комбиниране на светкавица с налична светлина;
  • Използване на дифузери, отражатели и огледала;
  • Мощна техника за правене на композити със светкавици;
  • Рисуване със светлина със стандартна светкавица speedlight;
  • Симулиране на постоянна светлина със стробоскопична светкавица и моделираща светкавица;
  • Използване на нескъпи не-TTL светкавици както и на TTL светкавици;
  • Мощна домашно сглобена преносима светкавица, направена от две изменени светкавици speedlight;
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Цифрова фотография с една светкавица